Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 554
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
  • Стара Загора
Абе в тази тема само с перфектни платна сме се наредили. 😍

При мен обаче клепача е мъка с толкова излишна кожа..... място за сенки бол, но като отворя и се скрива всичко. 🥺

Я кажете коя е най-ползваната ви и любима палитра? При мен това е Шоколада. Много си харесвам и Тарт, Норвина и Ренесанс, обаче е факт че на ТФ ми е най-използвана. Агент ще я бия че пак показа коледните им от миналата година, за които така не ми се появи интерес към тях. Чудех се на Джинджифиловата, но имам 10 и нещо желанието ми за поредната се изпари.

Грима вчера и днес е с Шоколада, както стана ясно. Когато съм в дупка и не знам какво ми се носи - към него посягам.

Скрит текст:

# 496

Скрит текст:
И със завист се сетих, че трябва да измисля с какво да си махна космите в носа...
хХхаха сега или
по принцип?

# 497
ДХЗ, по принцип. От ЕГН-то е, сефте ще ми е.
Ивче, много си красива, такива цветове много ти движат.
Моята сейф палитра е Midnight Sun на Пат, Сълтри на Сийка или Сънсет на Наташа. Но не си играя на любимци, всички 10тина палитри вкъщи са ми деца еднакво. За разлика от 100те ФДТ, на които явно съм мащеха...

# 498
Моите приятелки ходят на кола маска , махат им ги само в началото на ноздрите(май всички натам вървим)

# 499
  • русе
Здравейте, красавици! Следя и ви чета редовно, от известно време също съм на вълна червила и то червени.Дълго време обмислях дали ще ми ходи, преди години когато бях с черна коса си носих такива, но сега с русата главица нещо трудно се възприемам. Накрая желанието надделя над разума и хоп сдобих се с такова, нося си го ходи или не сега така съм решила и точка.Smiley

Скрит текст:

# 500
А аз си мислех че съм само аз с космите в носа. Преди месец за първи път ги махнах. Защото тогава и ги забелязах 🤷‍♀️
Купих си от Лили един твърд восък, загрявам го върху фолио и с клечка за уши напоявам загрятата и разтопена течност и действам. Сама си го измислих този метод. В друга тема ми препоръчаха да си взема тример от ДМ или на Ремингтон. Но за сега оставам така, докато не ми свърши восъка.

# 501
Mypi,
Страхотна си!!

# 502
Да се покажа и аз, за днес толкова. Отблизо все пак съм по-добре.

# 503
  • Варна

И на мен много ми хареса! Хубава жена! И червилото, и устните Wink

# 504
Калина, благодаря за отговора!!! И да кажа и аз, че си много красива!!! Heart Eyes

Относно любимите палитри- колебая се между Черешовата и Heat, като съдейки по факта, че 100% навсякъде мъкна със себе си втората, клоня към нея.

# 505
  • русе
Еее, момичета благодаря, сега вече с кеф и без притеснения ще си нося /макар и под маската/ червеното червило!
Я кажете, какъв руж да си взема, без розови и червени нещо като за мен. В момента ползвам два на буржоа, от тези дето приличали на шанелските и ги смесвам, но пак не си личи че съм с руж - https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fbeautycosm … CFQAAAAAdAAAAABAI.

# 506
Mypi, много си красива! И страхотно ти стои това червило Simple Smile
Iv4e, много ми харесва грима ти Relaxed Доколкото виждам не затъмняваш сгъвката на клепача, нали? Интересна ми се струва тази техника, не съм я пробвала. Може ли да обясниш какво точно правиш? Simple Smile Харесва ми.
Агент, както винаги те изпуснах Pensive

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 18:54 от Пацолина

# 507
Паци, много ти е хубав гримът- if it ain’t broke...

# 508
И нещо от вчера Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 06:06 от Lioness77

# 509
Абе, много сте зле, ей (да се чете щеговито)! Момчето ми е на 12 години и като му слагам капки в ноздрите и той си има косъмчета в носа. Те са си с цел и не са от годините, спокойно. Моите ги махам с пинсета.

Общи условия

Активация на акаунт