Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 533
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
После се оказва лютеница. Сега ще суочна всичко червено, което имам. Ако ги намеря де. 😂😂😂
Ей ги. Не знам защо четвъртото излиза кафяво, но е много тъмно червено.

Хммм, имаш и по-топли и по-студени оттенъци, би трябвало поне 1-2 да са ти комфортни. Сега друг е въпросът, ако не си свикнала да се гледаш с толкова наситен цвят. С четка ли слагаш или с гилзата...
Знаеш ли, дай пак снимката си, имам идея...
Скрит текст:
http://www.bestdressed.us/blog

Ний, това е много тъжно Sad
Algenist Vit C+ Serum повторих, нещо нехарактерно за мен, но мирише божествено Simple Smile

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 03:04 от Agent Provocateur

# 556
Тези дълготрайни матови червила на Sephora са ми много любими. Спасението ми в тези времена с маска. Свалам маската, червилото е тан с перфектен контур и никакъв трансфер по маската.
Бих искала да си взема 01, но още се притеснявам от класическо червено. Дамите, които са го ползвали, дали биха казали дали е подходящо за всяка кожа, нещо като универсално червено? 😍
Определям се като есен като цветнотип. Или поне за ориентир - светла кожа със сериозен жълт подтон и зелени венички по ръцете.

# 557
И аз съм цветотип като теб, Анастасия. Много е хубаво това червило, преди време получих мини с него към една поръчка - наистина е универсално червено. Взимай, ще ти стои страхотно, трябва само да се престрашиш да го сложиш и сама ще се убедиш.

# 558
  • Стара Загора
Аз бях си купила едно прасковено с керемиден подтон, но толкова гадно ми изсушаваше....замина при приятелка. Четох суперлативи дълго време и накрая въобще не ми хареса. На Kat Von D бива, не е толкова пудрено сякаш, но и от него не бих повторила. Като за 40 лв пък хич. 😁

# 559
Agent

Нанасям с четка червилата.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 18:08 от Стрина Калина

# 560
Агент, много полезен пост със снимки. Дайте предложения за палитри с червени червила?
Стрина, много си хубава и според мен много ще ти отива червено.
Ния, любима, аз съм ти купила чисто витамин Ц и те чака в къщ]

# 561
Калина, невероятна си! Много си красива, а на тези устни е грехота да няма червено червило. Купувай и носи! 😍😍

# 562
Ах, подхванали сте темата с червените червила♥
Много ги обичам, преди години първото ми беше от мат серията на Сефора, беше убийствено, но така и не запомних цвета.
Към момента имам 3 по спомен, не съм у нас и не мога да проверя дали не пропускам някое:
Lancome 132 Caprice, което майка ми ми подари преди 4-5 години и вече съм на 3та гилза.

Dior Ultra rouge 641 Ultra Spice

Dior Rouge 861 Sophiaticated matte

Снимките от интернет обаче според мен не са особено точни.

# 563
Въобще и на трите.

# 564
  • Нидерландия
Винаги много съм харесвала ярко червени червила,  особено на руси жени, тип Менрлин Монро е просто класика но моето скромно любителско мнение е че тези червила стоят красиво на перфектни и симетрични устни, със контур  без увиснали ъгълчета. На не дефинирани устни според мен стои по добре по светъл цвят и гланц.
Тъй като моите устни далеч не са симетрични, (от филъри а и по рождение)  не слагам ярки цветов. В момента залагам на. тъмно/ светло розов нюанс. Прикачвам една снимка, Стара е от преди 2 години но това е моят цвят. Тогава бях в магазина на Kryolan на Солунска, да си търся фдт който и до сега ползвам.. Жалко че марката при нас работи само със професионални гримьорни. Онлайн приемат поръчки но не копувам козметика онлайн която не съм ползвала преди.
Качвам и снимка на цветовете които в момента ползвам, на снимката бият на кафяво но определено е розов/ червен цвета.

.

# 565
  • Варна
Много си хубава и устните ти ми харесват!

# 566
  • Велико Търново
Прекрасна тема, жени и гримове!
Аз само чета, защото не умея да се гримирам, но ще чакам времето, когато тази девойка ще стане супер гримьор и няма да ми коментира набръчкания клепач и увисването в долната част на лицето.
https://www.instagram.com/p/CFgvLIDjDgi/По късно ще кача една моя снимка и да ми кажете имам ли увисване на устните, защото смело разнасям едни червени червила.

# 567
Маделиеф, ужасно ефектна жена си! Машалла!

Лолла, последният Диор изглежда вълшебен, но и на мен ми е огромен проблем огромното разминаване между маркетинг материали, онлайн суотчове и това, което в крайна сметка се получава като цвят на моите устни!

Моме Калино, пак ще ти правя борд, но моля те от 4-те каки, които ще постна да ми кажеш според теб коя най-много прилича на теб като кожа/коса (абстрахираме се от боята ти, която между другото също е голям фактор като си избираш ярко червило! Всички мои приятелки, които минаха през червено не носеха червено, все пак трябва да си поне Лъвица, че да ти е естествено състояние!)

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 16:48 от Agent Provocateur

# 568
Agent Provocateur, Много полезни снимки на червилата, но гледам за много от тях на първо място МАС. За мен това са червила с качество, равняващо се на дрогерийните марки. Веднъж съм пробвала и оттогава - не!

# 569
Аз не мисля така. От една проба пък абсурд. Имам над 200 червила, Мас са едни от най- добрите.

Общи условия

Активация на акаунт