Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 524
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
Агент, има и още как. Grinning
Колежка беше напоръчала за подарък на момичетата за моминското си парти. 😁

# 586
Момичета, може ли малко помощ с определяне на цветотипа? Мисля, че е време да спра да купувам продукти (и не само) в цветове, които не ми отиват. За съжаление не се сещам за известна личност, чиито очи, кожа и коса да ми напомнят за мен. Даже имам чувството, че самите те се променят и не мога да определя точния им цвят. Качвам няколко снимки, последните 2 са най-актуални, в момента се боядисам и лицето ми сякаш отслабна покрай носенето на брекети. Кожата ми е много светла и тънка, чак прозира, трудно си намирам цвят, който да не ми е тъмен, не знам дали се вижда от снимката колко съм бяла реално. Имам зачервявания понякога, но не мисля, че това прави подтона ми розов. Вените сякаш са и сини, и зелени. Очите уж са светли, но май са тъмнозелени по-скоро, зависи от светлина и облекло. Истинският цвят на косата ми също е променлив... Моля да не ме цитирате. Simple Smile

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 20:23 от Мари*

# 587
Мари*, на мен ми приличаш на лято сякаш. Но нека кажат по-вещите в тези неща. Имаш много запомнящо се лице и ми приличаш на някой, но не мога да се сетя на кого и сега цял ден ще го мисля. 😂

# 588
Агент, само да кажа снимките са правени в рамките на няколко дни. Отрязах си косата яко и много й се кефя.
Сори за ОФФ-а.
Но червилтоо наистина е супер. Аз купих пълен размер и не съжалявам.

# 589
Агент, само да кажа снимките са правени в рамките на няколко дни. Отрязах си косата яко и много й се кефя.
Сори за ОФФ-а.
Но червилтоо наистина е супер. Аз купих пълен размер и не съжалявам.
Днес явно ми е ден на оприличаване. Силно ми заприлича на тази дама
https://images.app.goo.gl/nbYU8yWRv463KDST9

# 590
Точно тук, във форума, много пъти като съм се показвала (преди по-често ) това са ми казвали . Не знам, може би има нещо подобно.

# 591
Ния, за да не бъда толкова долна, ще ти кажа, че чисто цветово най-вероятно не се нуждаеш от повечето й цветове предвид голямата колекция, която съм сигурна, че имаш. От към текстура, независимо, че не съм много веща в тези въпроси, съм сигурна, че се различава от повечето червила на пазара. За мен стои страшно деликатно и това е нещото, заради което всъщност си заслужава да се пробва. Аз обаче ги пробвах поради съвсем други причини - търсих си червено червило, с което да подменя старо, което имам, и защото исках да го пробвам още откакто Лиса ги пусна за първи път. Ако съм на твое място, бих пробвала някое от тъмните й цветове, на теб ти вървят страшно много. За себе си след като вече бях поръчала моите,  ми се наби на око Dragon, което е доста нетипичен цвят. Съмнявам се обаче дали подобен цвят би ми вървял.

Агент, МУФЕ-то лесно ли се нанася? Андрея беше споменала, че заради формата на гилзата е по-удобно спрямо типичните червила.

Спарклинг, как можа да ми напомниш за това Шисейдо, тъкмо го бях забравила! Иначе прическата ти е убийствена. Лесно ли се поддържа?

Мари, приличаш ми по-скоро на лято. Изпитвам затруднения в определяне на кое от летата обаче.

# 592
За мен пък Мари си е чиста есен.

# 593
illlzy, изключително лесна е за поддържане

# 594
Аз мисля, че си есен. Особено на вторите две снимки си си чиста топла есен.

# 595
Aз клоня към Пролет за Мари, ама коя Simple Smile Изключително екзотична красота, особено пък за българка...

И за теб и за Лалето почвам да пускам избирателно с цел да се разпознаете - не зная защо, но нямам усещането да сте студени типажи (лято или зима), може би защото в снимките и двете сте с по-топъл оттенък дрехи...

Лаленце, ето това са естествените цветове на Скарлет... очи/кожа/коса? Доколко твоите естествени се различават?
https://theskincareedit.com/.image/c_limit%2Ccs_srgb%2Cq_auto:go … -and-after-3.webp

Нея я определят като Светла Пролет, където доста лесно може да попадне и Мари

Но пък при Мари има доста повече контраст между кожа и очи/коса...  чиста пролет?

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 13:16 от Agent Provocateur

# 596
Дайте да залагаме, едно е сигурно - не съм зима. 😂

# 597
  • София
Много полезна информация, дами!
Дано не досадя, но може ли да ми кажете и аз какъв тип съм.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:35 от bubanka

# 598
Хубав тип си! Красавица!❤🌹

# 599
Агент, момичета, благодаря ви! ♥️
По-скоро топла се определям и аз, даже около зеницата на очите имам леко златисто/кехлибарено. Явно съм някаква комбинация между нещо и нещо. 😁 Има контраст между очи/коса и кожа, но пък самите очи и коса са някак приглушени като цвят и наистина изглеждат различни според облекло/време. Нещо между топла есен и топла пролет, ако е възможно. Интересно ми беше да разгледам. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт