Любители на Котки - Тема 148

• 31 254
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Записвам се, въпреки че отдавна не съм писала:grinning:

# 151
Само да кажа, че да се приспи (даже и само обмислянето на такава идея) здрава пък била и тя възрастна котка само защото в момента не може да и се намери дом е убийство и е голям грях.

# 152
Да, но го правят, като тези за които беше писала мисля Котьо,  няма по-зло животно от човека.

# 153
О, и този мърка и меси непрекъснато, много е смешен. Събуди ме в 5 сутринта с бутнат леген и мяука е все едно някой настъпва гумена играчка. Ади все така го е страх и само наднича и хъска от време на време. Чудя се дали днес да не пробвам да ги събера на неутрална територия

# 154
Много внимателно, ще прецениш дали да продължиш, не ги оставяй без надзор.

# 155
Без надзор, не. В Интернет пише да пробвам ден по ден за малко и с играчки, сега държа комарника отворен само докато съм седнала на прага като жива стена, зад която Ади се крие Simple Smile

# 156
Котето е малко, по-лесно трябва да го приеме, уж така съм чела, пробвай, пък дано стане.
Дебелото:

# 157
Чудя се дали днес да не пробвам да ги събера на неутрална територия
Добра идея, особено ако е място ново и за двамата, може да се обединят.Simple Smile

# 158
Момичета, този котарак представител на породата шотландска клепауха котка е изоставен от предишния си стопанин и временно се намира в дом, където го държат като затворник в стая без прозорци и с лошо отношение. Търси си дом. На годинка и нещо е. Аз имам 6 котки и не мисля, че ще му е добре при мен. Много е кротък и лигав.

# 159
  • София
Чудя се дали днес да не пробвам да ги събера на неутрална територия
Пробвай. Ади трябва да я подуши и да разбере, че не е заплаха, за да се успокои. Докато само я вижда, ще продължава да я съска. Напоследък се убедих, че пускането в "джунглата" май е по-добрия вариант пред внимателното сближаване. Разбира се, в мое и не само мое присъствие. Има поне още две ръце, готови да спасяват. Wink

И обръщай внимание на баткото! Да не се чувства пренебрегнат. Успех!

Сладък клепоухчо! Heart Но май не е кастриран? Май виждам топчета. Това е опасно, защото могат да го поискат само с търговска цел. Иначе предполагам, че за нула време ще си намери стопани. Хем е породист, хем е млад.

# 160
Благодаря, Таня, аз му давам и да го доближава на терасата, той го дебне, хъска, но не напада, ами дава заден в някакъв момент и се прибира в стаята. Иначе си яде, играе, гушка ми се, не изглежда да ми се сърди. Бебето само мърка, спи, хапва и играе мъничко. Не напира да влиза вътре. Препикал е една постелката, но иначе си ползва тоалетната. Чакам една приятелка довечера и ще пробвам да ги събера в антрето, че сама ме е страх Simple Smile

# 161
Здравейте,
𝒮𝓅𝓇𝒾𝓃𝑔 𝓅𝓇𝒾𝓃𝒸𝑒𝓈𝓈, може ли да дадете малко повече информация за сивия котарак, който си търси нов дом. Къде се намира дали е кастриран и защо са го оставили старите му стопани? Бихме могли да го вземем в къща, където има още една женска котка.

# 162
  • София
Момичета, благодаря за отговорите за бездомните котки. Не разбирам как в 21-ви век и уж цивилизована държава няма начин да се разреши проблема. По какъв ли начин не търсих в гугъл, но явно няма институция, която да се занимава с прибиране и кастриране на котки. Клиниките предлагащи кастрация са с предварително записване. Дори и да почна една по една да водя котките, няма къде да ги държа, защото сме с куче, което не търпи други животни на нейна територия. Освен това нямам и кола. Ще го мисля какво мога да направя.
Преди имаше бездомни кучета и някой мръсник ги отрови с антифриз. Сега сигурно и котетата ще свършат така Sad

# 163
Не знам, ще пробвам да видим дали някой ще се смили да я прибере. Шанса не е много голям, но и не мога дълго да я гледам.

# 164
Котаракът е кастриран, собственост е на един дядо на 89 години. Но той вече не може да го гледа. Цял живот е живял в апартамент и не е излизам много навън. Сега съм го хвърлила в един празен апартамент, и ходя колкото да му дам да яде. Не мога да го гледам. Имам две кучета и една котка, няма как да го прибера. Но пък и не мога постоянно да бягам насам натам, защото ще издъхна аз.

Общи условия

Активация на акаунт