Любители на Котки - Тема 148

• 31 269
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
лято!, да не би Мади да е слабо подвижна и затова да пълнее? Как реагира на разните играчки като например мишки, въдички, топчета и подобните? Не е зле да има някаква занимавка, за да гори калории по някакъв начин. Пепуната рязко напълня след кастрацията зимата въпреки активността, но няколко месеца по-късно стана отново елегантна.
noragami, Nature's Protection не беше ли нищо особено като съдържание? Спомням си, че я взех за качествена марка, но в последствие се оказа коренно различна от представите ми за нея. Колкото до лакомствата, имам две малцови пасти на GimCat + някакви лакомства за космени топки, та ще карам на тях известнов време.
daviz, Ягуар е с високи стойности на пепел и фосфор, внимавай с нея.

# 286
Балкай, 50% пуешко и 20% риба е тази, която съм взела, 80% влажност

# 287
  • София
Балкай, по принцип е слабоподвижна, да, заради коремните операции не скача и не се катери. Разигравам я с въдички, но не хаби много енергия... Между другото, след работа пак я грабнах да се теглим, излезе не напълняла, а даже минимално отслабнала Open Mouth Така или иначе, ще реорганизирам режима й, пък ще видим.

# 288
  • Някъде там
Балкай, а какво ще ми препоръчате ?
Като гледам няма проблем със смяната на храната, та мога да взема и друга, но да не е прекалено скъпа. А карнито добре ли е ? Аз давам вечер от нея. Сутрин гранулата. Не оставам в купичката, защото той е много лаком и колкото да му сложиш, толкова ще изяде. Няма засищане..

# 289
Аз по-назад споменах марки за мъжко коте - Genesis от Стефанов, както и Wild Freedom, Greenwoods и Feringa на Зооплюс, като втората не е за малки котенца.

# 290
  • на брега на морето
Котьо, "честито"! Joy Със сигурност и Рафаела си има "домашни любимци". Joy
Реве ми се. Като си спомня колко време Стейси не можеше да се справи с бубите лошо ми става.

# 291
  • Някъде там
Благодаря, Балкай. Ще довършим ягуара, че взех малко за проба и ще продължим с някоя от посочените.
И още въпросчета имам ?
Нормално ли е да е толкова голям. 2 кг и 900 грама го измерих днес. Струва ми се доста едър за 3 месеца. До сега всички котета са ми били по дребни.

# 292
И Ади вървеше едър, но ми се струва доста това. Бени е 1,700 или 2 кг (различно го премериха) и е на между 3 и 5 месеца, но по-скоро към 5.

Вижте какво събрах от пода, за ден и половина са си го извадили за игра от кашонче то с играчки Grinning

# 293
Котьо, съчувствам, Топче не е имал, но Ушатото едвам го отървахме.
Котешка идилия:

# 294
Благодаря, Балкай. Ще довършим ягуара, че взех малко за проба и ще продължим с някоя от посочените.
И още въпросчета имам ?
Нормално ли е да е толкова голям. 2 кг и 900 грама го измерих днес. Струва ми се доста едър за 3 месеца. До сега всички котета са ми били по дребни.
Като гледах снимката, май котакът е малко по-голям, не ми изглежда като тримесечно бебе.
И една скапана снимка на Мъри, снимана в тъмното със светкавицата на телефона.

Последна редакция: вт, 25 авг 2020, 23:04 от Недоволна

# 295
Ох като видях толкова непрочетени мнения и ме беше страх да вляза тук..
Добре дошли на Чара и Шаги! Прекрасни са 🤗 и на мен Шаги ми изглежда по-голям от тримесечен🤔
Днес отново избяга Драко😩 слязъл на долния етаж , като ме видя мяука и се засили към мен. Мърка ми много и един час ходи после по мен и ми се гали.
Толкова внимавам да не излезе и пак се телепортира 😔

# 296
  • Някъде там
И на мен така ми се струва момичета, но така ни казаха, че са родени на 20 май. Може и да са ни излъгали, но защо идея нямам?! Котките се гледаха в апартамент, едва ли не са знаели кога са се родили.
Като го взехме беше малко по едър от другите бебета.
Ето го като го взехме

# 297
Duce, внимавайте мила, че излезе ли извън входа трудно ще го намерите.
Котенцето и на мен ми изглежда по-голямо, може и да е по-едро, да е здраво, другото са бели кахъри.

# 298
И на мен така ми се струва момичета, но така ни казаха, че са родени на 20 май. Може и да са ни излъгали, но защо идея нямам?! Котките се гледаха в апартамент, едва ли не са знаели кога са се родили.
Като го взехме беше малко по едър от другите бебета.
Ето го като го взехме

От кога е тази снимка? На нея бебешока изглежда на два-три месеца, а сега не само е огромен, но не изглежда като бебе.
Една причина да излъжат за рождената дата - повечето хора искат бебета котета, като пораснат, не ги искат.
Но това няма значение. Важното е, че котачето си е намерило дом и обичащи го хора.

# 299
  • Някъде там
Края на юни. От 29 юни е, сега погледнах.
Сега като се замисля няма как да е бил на 1 месец. Но тогава изобщо не прецених че може и да ме лъжат.
Определено, много обичащи и обгрижваши го хора.

Последна редакция: ср, 26 авг 2020, 08:34 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт