Любители на Котки - Тема 148

• 31 239
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • София
За Бродлайна - веднъж Майки беше успял да се оближе. Разтекоха му се пенести лиги. Много се уплаших и го къпах. Сега вероятно с тампон ще мажа, за да не изцвъкам рязко дозатора.

# 331
  • на брега на морето
Аз мисля да го втрия с пръсти, още не се решавам, а трябва да излизам. Детето  предложи да ги накапя докато спят и в момента спят и двете до мен, ама ще рипнат като кози ако ги почна.

Зизу, мерси. Много ми се вижда количеството като да се капе само зад врата, повече от 1 мл е. Де да знам вече, побърках се.

# 332
  • София, Лагера
Но инак и аз влизам тука да видя дали някой е взел сивото клепоухо британец.
Еми... може би британчето теб чака Grinning Аз, без да имам много опит, мога да кажа, че и двете маци са щастливи заедно. И Джинга, като Пиратя, е много страхлива. Но, ей го, на, получи им се. Пък и за британчето се знае, че е добродушно, вече му се е видял характера. Не че те навивам... Smiling Imp

Аз ще взема да накапя броудлайна довечера,  преди да си легнаем. Да спят, докато попива.

# 333
Ноеми, щом е затворена групата, публикувай го. Вчера поисках да взема котето при мен като временен дом, писах, казаха ми, че ще ми отговорят, но още нямам вест. В момента, в който имам новини ще ви кажа и на вас. Нещо са тегави там нещата. Хем не го искат, хем не го дават... А то наистина е в опасност. Предишното им коте е нямало късмет. Не искам да влизам в подробности.

Milasara, пълниш ми душата и никога няма да забравя, че помогна на Рижко!

# 334
  • Велико Търново
Здравейте, момичета! Минавам само да ви поздравя, чета ви, прекрасни са котаците, да са живи и здрави, добре дошли на новите попълнения🙂 Честити рожденички на патерица 🙂
Ивекс, така добре започнах да те разбирам... Около две години чета и пиша тук, чак сега започнах да разбирам емоцията, която стои зад постовете ти.
В началото ми беше трудно да чета, но влязох и в новата тема, защото отношението и подкрепата, които намерих тук от вас, непознати хора, са безценни! Често си и поплаквам, но няма как 😞
Бях командировка два дни. Вчера се върнах, ММ беше сложил първата ни снимка в рамка в апартамента- аз и Пъцко❤
Хубав ден ви желая!

# 335
Котьо, бая си е, да. Моите са по около 3кг и на малката бая й се намокри козината на плешките.
Целта да се капе на едно място, и то точно на врата и между плешките, е че не могат да се оближат там.
Дори и да спят ще се събудят, доста ще ги намокриш - няма как Simple Smile

# 336
  • Някъде там
Момичета аз обличах на предишния ни котарак дрешка за да не се оближе случайно. Изчаквах леко да попие като го гушкам и после обличам дрешката.
Ако търпят дрешка и имате, може да пробвате.
Не съм имала проблеми, да попие в дрехата и да не подейства.

# 337
  • София, Лагера
Личи й, че е мацка

# 338
  • София
Скрит текст:
Личи й, че е мацка

[/spoiler]

УАУ! Ноеми, с гримьорство ли се занимаваш? Разкошно пълно куфарче, напълни ми очите!!!

# 339
  • на брега на морето
Ще чакам асистента довечера. То се е видяло, че сама няма да се справя с наглеждането, щото не съм стоокия Аргус все пак Simple Smile

Бубе, вчера исках да ти драсна две-три думи, но се отказах, защото знам какво преживяваш и да не ти досаждам. И на мен ми е много мъчно.

# 340
На всички ни е мъчно...
Пиши когато искаш, дори подкрепата от непознати е много важна, аз почти се бях сринала, знаете колко го обичам, живота си прекара из ветеринарните кабинети, но пък за краткия си живот получи огромна любов от всички у дома, косъм не се даваше да падне от него, разбирам болката ти, аз все още я изживявам, с времето започваш да се сещаш само за хубавите моменти, у нас всеки ден е така, като.. помниш ли Топче какво правеше, той не обичаше това, не му давай това, че няма да го яде, не пускай прахосмукачка, че котката спи, кой ще се жертва /за ресането/и те такива. GrinningConfused

# 341
Да напомна за нас с Пантата, скоро не сме се вясвали. Много поздрави на всички.

# 342
  • София
Ех, bubalesa...

Показвам момиченцето (ни), което добре се възстановява. Майки я чува понякога. Само слухти пред вратата и се мята по дръжката непрекъснато. Заключваме Simple Smile

# 343
bubalesa, толкова се радвам, че писа. Много ми липсвате. Малкият рошльо ще си го спомням и аз винаги. Ще бъде винаги с вас - в сърцата ви, и сега от някъде ви гледа и помърква.

Simantro, може да ги събереш за малко под твой контрол или поне отвори малко и задръж вратата, така че да могат да свикнат с миризмата си. И не се плаши ако първият опит за събиране не ти се види много успешен.

# 344
  • София
Kalinass, чакам да мине повече време, защото даде положителен тест за котешки коронавирус. И Майки е карал като малък, но за момента не искам да са заедно. Даже със същите дрехи не ги пипаме двамата.

Миналата година пак имахме едно спасено бебе. Повече от месец опитвахме под надзор и все беше това

Намерихме му прекрасен дом и вече е голямо момче. Надявам се и със сегашното да стане така или поне Майки да я хареса, понеже е женска Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт