Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 295
  • 864
  •   1
Отговори
# 135
На мен винаги ми е било интересно как се определя кой кандидат е сериозен и кой не? Как разбираш, че някой е за един секс, а друг е за брак? Никога не съм подхождала предубедено към един човек. А и най-несериозният може да стане сериозен ако си паснете, обратното също важи.

На тези без сериозни намерения не бива да им се дава никакъв шанс, друг е въпросът как да се появят такива, при наличието на подобно отношение и обстоятелства.
Нима не разбираш колко е тежко положението и защо за някои никога не се намира подходящият?
И как се разбира дали някой има сериозни намерения или не? Попълва се въпросник? Не е за мен това усложняване на живота. Срещам човек и се опознаваме взаимно. С времето преценявам искам ли да продължа с него или не. Не слагам етикети "годен за брак" или "само за секс".

Тъй де..
А ако ти си заявил,колко си сериозен и очакваш сериозно отношения..
Пък с нещо те подразни и не е той?!
Не сериозна ли си? Wink

# 136
  • София
Тези, които знаят какво искат, знаят и как да го получат. Не чакат някой да им свърши мечтите в живота.

# 137
Рози, как заявяваш колко си сериозен на човек, когото не познаваш, и какво точно очакваш от него, само защото си се самоопределил за сериозен? Ти за човека ли ще се жениш, или каквото там искаш, или за намеренията му? Ами ако ти го издразниш и не си ти, тогава той е кофти, щото не ти кълве на сериозността.
Егати! 😂

# 138
Рози, как заявяваш колко си сериозен на човек, когото не познаваш, и какво точно очакваш от него, само защото си се самоопределил за сериозен? Ти за човека ли ще се жениш, или каквото там искаш, или за намеренията му? Ами ако ти го издразниш и не си ти, тогава той е кофти, щото не ти кълве на сериозността.
Егати! 😂
Това се опитах да кажа Дренка:)
Няма как да очаквам нещо,което аз не мога..
Непознати хора..
Опознаването се случва с времето - харесваш,рискуваш,опознаваш на друго ниво..
Никой не ти дава гаранция

# 139
Тези, които знаят какво искат, знаят и как да го получат. Не чакат някой да им свърши мечтите в живота.
Тези, които обикновено знаят какво искат го получават на определена цена, обаче. Едното е за сметка на другото.
Винаги съм твърдяла, че да планираш личното си щастие е абсолютно невъзможно! Говоря за семейство и отношения между двама души като цяло.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 21:26 от Анонимен

# 140
  • София
Аз пък твърдя, че е абсолютно възможно.
Разбира се, не залагаш пет годишни планове и не мачкаш до изпълнението им.

# 141
Обикновено жените, които остават сами разсъждават прекалено много, не рискуват и мноооого се пазят, да не би някой случайно да прави секс с тях и да им бие шута. Според мен трябва да се дава шанс на мъжете, не всичко е ясно от една- две срещи. Многото пресметливост не води до успех.

# 142
  • София
Има такива хора - сухи в живота, сухи в любовта. Нервна система е, възприятия, не знам до каква степен се превъзмогва.
Вяла работа.

# 143
То принципно българките мноооогоо се пазят да не би да правят секс без келепир от него. Много отблъскващо, когато е прикрито.

Обикновено жените, които остават сами разсъждават прекалено много, не рискуват и мноооого се пазят, да не би някой случайно да прави секс с тях и да им бие шута. Според мен трябва да се дава шанс на мъжете, не всичко е ясно от една- две срещи. Многото пресметливост не води до успех.

# 144
  • София
Не е така, знам, че знаеш.

# 145
  • Sofia
То принципно българките мноооогоо се пазят да не би да правят секс без келепир от него.

Явно не им харесва достатъчно. Оттам и пресметливостта, като естествено следствие.

# 146
До манталитет си е. На индивидуално и колективно ниво. Сексът по целия свят е еднакъв, какви нередно в секса може да има по нашите ширини?

# 147
Сексът в Саудитска Арабия мож' да е по-различен. Trollface

# 148
Може и да прозвучи леко.но аз и на 17г. и сега смятам,че..ако нещо се случва ,то е след като сме намачкали чаршафите.
Другото е приказки от 1001 нощ.

# 149
  • Агент под прикритие
Явно не им харесва достатъчно. Оттам и пресметливостта, като естествено следствие.
А може би просто се пазят да не би някой да прави секс с тях и да им бие шута след това. Защото такива, които не им хареса, обикновено не го докарват докрай. Така правят нормалните жени, а не да го докарват докрай от няма и какво и след това да дрънкат, че не им е харесало достатъчно. И това е естественото следствие, никаква пресметливост. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт