Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 157
  • 864
  •   1
Отговори
# 75
От дете думите "щастие" и "семейство" не ги свързвам. На 30 и кусур още съм на същото мнение, поне за мене си. Въобще, поставиш ли си някакви цели и срокове, то това си е чисто страдание. Щастието е да се чувстваш комфортно тук и сега.

# 76
Жена с кариера ли си, Марина? Fearful Лошо, лошо...
Шегувам се. Joy

# 77
Like_Smoke, много хора са срещнали партньор покрай общо хоби/спорт.
Разбира се, мотивацията за ходене на каквото и да е трябва да е удоволствието, а ако се случи любов - страхотно.

Ако авторката не успява да намери човек в работната си и приятелска среда, съвсем в реда на нещата е да опита да я разчупи.

# 78
Марина, имаш нормални очаквания и нагласи, онлайн пробвала ли си?
Да пуска снимка тук направо, тук май има сегмент с 40 годишни свободни мъже. Grinning Пък и няма да им липсват интимни съветници Joy

# 79
  • София
Пуснала е, готина мацка.
Ти?

Трябва да се опитва, така е. Да кажеш - това не ми харесва, защото не ми отговори на очакванията. А, не - няма да ми хареса защото така.

# 80
Марина, имаш нормални очаквания и нагласи, онлайн пробвала ли си?
Преди опитвах в сайт за запознанства, после в Tinder. Не мога да кажа, че се задържам дълго, седмица-две, може би една-две срещи. Това преди, сега се изморих от онлайн неща. Може би и аз бързо се отказвам или не рискувам. Но нали мъжете са мъже, за да са активни... Мога и аз, но тогава се губи усещането. Та не знам, ако семейството е да взема който иска мен без значение дали си пасваме, не е невъзможно. Явно това с голямата любов не се случва на всеки

# 81
Жена с кариера ли си, Марина? Fearful Лошо, лошо...
Шегувам се. Joy
Не, не:) не съм.

# 82
Но нали мъжете са мъже, за да са активни... Мога и аз, но тогава се губи усещането.
Ето ти я грешката. Пасивна си и чакаш на другия, сигурно очакваш цял живот някой да те води като ремарке. Ако се стигне дотам де, по-скоро някоя по-оправна мацка ще го прилапа желания момък без да се мае много-много и да те чака.

# 83
Like_Smoke, много хора са срещнали партньор покрай общо хоби/спорт.
Разбира се, мотивацията за ходене на каквото и да е трябва да е удоволствието, а ако се случи любов - страхотно.

Ако авторката не успява да намери човек в работната си и приятелска среда, съвсем в реда на нещата е да опита да я разчупи.

Разбира се, но очевидно авторката няма такова хоби. А то самото е свързано с някакъв интерес в дадена област. Затова мотивацията да тръгнеш на танци, без да те вълнуват, а с цел да си хванеш гадже, ми е странна.

Толкова ли е трудно да приемем, че просто има хора, които не им се получават нещата в любовен план и това не е свързано с някакви невероятни качества. Хиляди семейства се състоят от съвсем обикновени, дори невзрачни хора, които просто са се срещнали, а не са ходили планирано на културно-масови мероприятия с такава цел.

# 84
Братане, някой пък не харесват напористи. Аз съм супер срамежлива, заправо затворена, ама ей и мен ме взеха.
1-2 срещи са нищо. Аз успях на 6-тия мъж от сайт за запознанства. Не че има гаранция де, приятелка много срещи направи и нищо не изрезе. Аз съм от по малък град, нямаше много, които пишеха, по едно време и аз се обезсърчих. Ползата там е, че уж наистина има мъже, които търсят. По курсове и танци са предимно жени. Във фитнеса, не всеки помогнал ти го е направил, защото те харесва, може да е само от учтивост. А и там не се знае кой с какъв статус е. То и по сайтовете го има това.

Толкова ли е трудно да приемем, че просто има хора, които не им се получават нещата в любовен план и това не е свързано с някакви невероятни качества. Хиляди семейства се състоят от съвсем обикновени, дори невзрачни хора, които просто са се срещнали, а не са ходили планирано на културно-масови мероприятия с такава цел.
Ами това се мъчим де, да я пратим някъде да го срещне. Като си стои у дома, няма как да и позвъни на вратата. Поне аз не съм чувала.

# 85
Авторке, в момента има ли край теб мъже, за които знаеш, че те харесват, но нещо не отговарят на търсения образ? Ще споделиш ли какво не им достига?

Женени изобщо не коментираме.

# 86
Но нали мъжете са мъже, за да са активни... Мога и аз, но тогава се губи усещането.
Ето ти я грешката. Пасивна си и чакаш на другия, сигурно очакваш цял живот някой да те води като ремарке. Ако се стигне дотам де, по-скоро някоя по-оправна мацка ще го прилапа желания момък без да се мае много-много и да те чака.
Да, хубаво е мъжете да са активни, но това не означава, че жените трябва да са пасивни. Една опитна жена знае как да флиртува и кокетничи .
Според мен авторката е много консервативна и трябва малко да се разчупи. Не и се занимава с мъже само за един секс, търси сериозни. Да, но как разбираш, че някой е сериозен без да си опитал да си с него. Много често нещата започват като секс и прерастват в брак.

# 87

При мен точно така стана. Беше ми писнало от разни момичета, които се правят на интересни и чакат все да ги търсиш или да тичаш подир тях. Тогава се появи моята, беше доста упорита (не бих казал напориста), правеше го по един неин си начин без да бъде досадна или да ми се слага директно. И така докато накрая се получи, с това ме спечели.
Та няма лошо да бъдеш по-активна, понякога това върши работа.

# 88
Хубава тема, поздравления за смелостта!

Дано ти даде отговорите, които са вътре в теб - да ги видиш и приемеш..

Ако пуснеш малко фикс-идеята за семейство и просто се забавляваш - ддали няма да се получи от само себе си?

# 89
Аз да си кажа - Винаги съм играла баскетбол и спортувах в зали предимно с мъже... Еми не ми липсваше внимание.
Защо не пробваш с фитнес примерно или някакъв спорт на който ходят мъже? Класическата свалка е във фитнеса Sunglasses
Отделно всякакви курсове за самоусъвършенстване - примерно тука в София има SoftUni. Езикови курсове също. Поне ще се срещаш с интелигентни хора или най-малкото хора с амбиции за развитие в тоя живот, а и ти ще се самоусъвършенстваш. Пожелавам ти успех и по-ведро 🙃

Общи условия

Активация на акаунт