Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 165
  • 864
  •   1
Отговори
# 45
За това и отчаянието, все едно съм обречена да не намеря истинската любов.
То "семейство" и "любов" често не съвпадат. Дори за едно здраво семейство са нужни по-различни качества от тия за любов, нужно е добро партниране, съобразяване, сходства...
Давай шанс на по-възрастни и/или разведени мъже, на твоите години е по-вероятно там да се намерят поулегнали хора, готови за живот заедно.

# 46
Имало е, разбира се. Три по-сериозни, една от които с предложение за брак. Но брак без любов, без чувства. И не се реших, аз по принцип си тръгвам от връзките, но и често избирам хора, които не ги е грижа за мен. Да не говорим да ме обичат. Връзките са били винаги с нормални по възраст мъже, никога обвързани или за единия секс. Не ми харесва усещането да съм за деня само, пробвано. Твърдо не е моето.
Една връзка беше в чужбина, тя си беше обречена. Друга беше с някого, който каза че не иска семейство с мен и така се разделихме по взаимно съгласие. Често просто излизам с някого и никога не прераства във връзка. За това и отчаянието, все едно съм обречена да не намеря истинската любов.
Еми ето го къде е заровено кучето, оттук трябваше да почнеш, иначе другото е говорене на общи приказки, които не зн как ще ти помогнат - Та ти винаги избираш мъже, на които не им пука за теб, пък да те обичат и дума не може да става(!!!). Ти прочете ли това което написа?! И въпреки това небрежно продължи да изясняваш как краткотрайните връзки не ти харесвали, сякаш това ти е големият проблем. А как тогава ти харесва да си във връзка и въпреки това да си необичана и неоценена? Не мислиш ли че заслужаваш ннякой да го е грижа за теб и да те обича? Мисля, че проблемът тръгва от тази ти нагласа и тя влече много други неща със себе си и това не е нещо от което ей тъй можеш да се отърсиш защото не си виновна за нея. Може би е добре да поговориш с психолог за да се изясниш със себе си откъде идва това чувство за малоценност.

# 47
Насила обич не става.
Тия, дето обичат, не са под път и над път.
В днешно време масово хората търсят обич, но не им се ще да дават обич. Което прави нещата още по-невъзможни.

# 48
Мисля, че проблема е отчаянието. Личи от километри и свети като морски фар. Мъжът лесно може да те омае и покаже загриженост, докато в същност не иска нищо сериозно. И ти се хващаш за него с надежда, че това което е на повърхността е и от вътре. То и сега звучиш супер отчаяно. Чак все едно прокоба те е налегнала... Я стига глупости.
Колкото и странно да звучи - въпреки че гонех последния влак вътрешно не бях готова да пренебрегна себе си и ако се чувствах некомфортно нещата нямаше да се получат. Пък ако ще и да няма кой да ме погребе след Х години. Пък и съм жена - винаги мога да пробвам за дете с донорска сперма. 
Макар че излизах с мъже от сайт за запознанства останах с добро впечатление. Те бяха около моята възраст и мисля, че повечето търсеха сериозни отношения. Не знам, това беше преди сигурно 5 години, може сега да е по различно.

# 49
  • Обран бостан ;)
Колко ли пък ще си задоволена и щастлива от случаен секс..?За човек,който иска обвързване за да прави секс,случайният такъв може да бъде дори депресиращ..

Ами неслучайния явно не дава желания резултат. И предложен брак е отказан. Какво остава ?

# 50
  • София
Някои случайни срещи раждат семейства и деца. Хайде не всички с досиета и тефтери напред.

# 51
Някои създават семейство на млади години, други в по-късен етап, но има и такива, които никога не създават свое семейство. Съдба ли е това, което ще ти се случи, или е както си го направиш-винаги ще има спорове по този въпрос. Може и всичко да е съвкупност от фактори-среда, характер, късмет и т. н. Защо не се запишеш на народни танци, те доста пътуват по фестивали, срещат се с хора.

# 52
  • София
Стига с тия народни танци, да не мислите, че там е Тиндър.

Хора има навсякъде, трябва да си отворен към идеята, да се предложиш, похарчиш дет се вика.

И аз имам един приятел на 41, седи и крънкя и обяснява за бъдещите му деца кво и що. Изгледи някоя да се излъже не виждам, той си върви и с проблеми, не маловажни. Ама искал, мечтаел!
Голям всезнайко иначе, чака и той у майкини да му дойде на крака булка.

# 53
Първо, не мисля, че семейството става по заслуги. То просто се случва, срещаш някой, той е твоят човек, ти неговият, и ето ти, нещата се случват. И за това няма време. Важното е, човекът да е правилният,а дали ще го срещнеш на 20,30,40...никой не знае. Не губи надежда, хубавите неща се случват, когато човек най-малко очаква. Звучи като клише, но е самата истина.

# 54

И аз това щях да кажа, на всяка подобна тема се развяват народните танци като трикче да се гаджосваш. Чудя се кой нормален ходи да друса хорА с идеята после да друса хОра.
(Сори за pun-a, не се сдържах)

# 55
  • В големите очи на малчо, а географски - София.

И аз това щях да кажа, на всяка подобна тема се развяват народните танци като трикче да се гаджосваш. Чудя се кой нормален ходи да друса хорА с идеята после да друса хОра.
(Сори за pun-a, не се сдържах)

Да ти кажа, чух за някои господа, които така правят. Като не върже някоя жена в групата, ходи в следващата.

# 56
  • София
Мхм, да, то съвсем за връзка са тия.

В цялата си кариера на танцуваща съм видяла точно един брой такъв, който се отлюспи бързо-бързо.

# 57
  • Обран бостан ;)
Важното е, човекът да е правилният,а дали ще го срещнеш на 20,30,40...никой не знае.

За нищо ги нямате тия години. 20,30,40,50,60, абе карай да върви пък когат' дойде щастието - тогава .

# 58
Преди време ходех на друг вид танци и имах точно чувството, че всеки е дошъл за забивката, а не да танцува.
Отвратително елементарно ми се струваше. Накрая буквално ми се счупи удоволствието от танците, заради това.
Не ме изненадва, че и с народните е същата тъпотия.

# 59
  • София
Е, кизомба, бачата и танго какво да е?
Самите танци носят достатъчно еротизъм, то половин оргазъм.

Общи условия

Активация на акаунт