Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 426
  • 864
  •   1
Отговори
# 270
Лъгал? Събиране, разделяне. Кой кого, кой знае. Simple Smile

# 271
  • Sofia
Ами, човекът сам си се похвали в една друга тема, та реших да проверя дали става дума за същата жена. Simple Smile

# 272
При мен така стана с първата ми приятелка, беше уж само за временно, без сериозни намерения, а накрая отидоха 5 години с прекъсванията и много потрошени нерви, ама и хубави моменти също.

Това тази, която няколко години си лъгал, че ще се ожените, ли беше?

Баш тази е, нещо друго интересува ли те?

# 273
Аз моментите с доверието и лъжата много трудно ги запечатвам, за да почна да ги повтарям като латерна Simple Smile
Други неща съм разбрала от хвалбите му явно.

# 274
  • Sofia
Баш тази е, нещо друго интересува ли те?
Не, това е засега, благодаря.

Аз моментите с доверието и лъжата много трудно ги запечатвам, за да почна да ги повтарям като латерна Simple Smile
А, то беше оня ден. Чак толкова краткотрайна не ми е паметта. Simple Smile

# 275
Много жени не получават удоволствие от секса, някои никога или почти никога не достигат до оргазъм.

Или след "х" години брак са се обзавели с ленив и мързелив мъж,чиято фантазия за секс се изчерпва до там..
Вечер в спалнята да я придърпа и да и смъкне бельото..
После що я боляло главата Wink

Като четох някои коментари за пускане и даване..Това ми изникна

# 276
Авторке, изразявам мнение, защото много често съм си задавала този въпрос. И да, всеки заслужава да бъде щастлив. Не се чувствай изобщо по-незаслужила от някого друг. Съветите с хобитата са доста добри. Прави това, което обичаш и така ще бъдеш щастлива, ще излъчваш позитивна енергия и другото ще дойде и то. Колкото до съветите за физически контакт на първа среща не мисля, че с леко поведение се привличат сериозни мъже. Успех и горе главата!
П.С
1.Брачният договор не може да включва уговорки свързани с предоставянето на сексуални услуги, нито друг вид договор. Такива договори противоречат на добрите нрави и са нищожни.
2. Режимът при брак (ако не е избран друг) е СИО, Режимът на рразделност трябва да бъде уговорен.

# 277
Въоросът не е за паметта ти, а кога да
предложи брак мъжът, за да не го отритнат като безперспективен. Wink

# 278
  • Beyond the stars
Колкото до съветите за физически контакт на първа среща не мисля, че с леко поведение се привличат сериозни мъже. Успех и горе главата

Моля за дефиниция за "леко поведение" и "сериозен мъж" Bowtie

Моят семеен живот е плод е студентски купон за една вечер. Какъв точно ни е бил физическия контакт, историята мълчи. Бях си казала, че ако не ми звънне в рамките на деня след като си тръгнахме от вилата, е било просто студентски купон за една вечер. Той пък взе, че звънна и тей 12 години.

# 279
Не възприемам секса на първа среща като леко поведение, стига да е желан и от двамата.
Зависи от първата среща обаче.
Ако се виждат наистина за пръв път и целта е опознаване, интерес, то сексът е нетипично да се случи. Не е изключено, но е малко вероятно, заради нагласата на поне единият от тях, който няма да е убеден в това, какво стои срещу него.
Ако се виждат на среща за пръв път, но се познават отпреди, тогава пък е повече от нормално сексът да се случи.

# 280
Аз пък не мога да разбера каква е тая пресметлива история..... Като ти се прави секс с някой - правиш. Ма първа среща било, ма осемнайста, ма не сме сключили брак. Мислех си, че това закостеняло мислене вече не е чак толкова често срещано.
Никой не казва да се ляга с всеки срещнат, но ако и двамата вибрирате на една честота, що да не си направите кефа?.. щяло да има разочарования - ми то има и след 5-10-15 годишни връзки.. Аз даже препдочитам единия секс, пред това да ме мотаят години наред с празни приказки, че нещо ще се случи.
Няма гаранция за нищо в тоя живот и никой на никого не е длъжен,  затова вземайте максимума без много много да го мислите и все от някъде ще изкочи зайчето Simple Smile

# 281
Да, съгласна съм. Ако запознанството е било доста преди първата среща, няма проблем, въпреки че аз самата си имам лични резерви.
НямаСмисъл, според мен колкото и да е модерно обществото днес, все пак смятам, че са необходими някакви морални устои.

# 282
Колкото до съветите за физически контакт на първа среща не мисля, че с леко поведение се привличат сериозни мъже. Успех и горе главата

Моля за дефиниция за "леко поведение" и "сериозен мъж" Bowtie

Моят семеен живот е плод е студентски купон за една вечер. Какъв точно ни е бил физическия контакт, историята мълчи. Бях си казала, че ако не ми звънне в рамките на деня след като си тръгнахме от вилата, е било просто студентски купон за една вечер. Той пък взе, че звънна и тей 12 години.

Това е младостта,не мислиш много
И при мен се случи така. "Леко поведение" продължило 20+ години

# 283
  • MI
Що така ос...хте темата на Марина?! Изглежда ми интелигентна жена, заслужава малко поне уважение към въпроса който е задала, но явно няма начин да не се изроди която и да е тема във форума.... Точно липсата на секс на първа среща ще да е причината да няма още семейство, със сигурност.

Марина, за мен причините може да да много,  много странен вече кръг от познати и приятели, в този случай за интроверт какъвто ми изглеждаш ти бих казала интернет и много търпение. Но една фраза ми избоде направо очите - че нямало да харесаш мъж, който се оставя жена да го командва. И на няколко пъти споменаване на романтика. Помисли си дали подсъзнателно не избираш неподходящи мъже и това да е истинската причина? По мои скромни наблюдения повечето мъже дето много ги е страх жената да не води никога се оказват големи задници. Без извинение. А романтиката я остави за след като разбереш що за човек имаш насреща. Има голяма разлика при избор на партньор на 30 и по-късно и когато си студент например.
А, да, има и свестни мъже, просто трябва да ги забележиш. И, о чудо, много семейства не се разделят и при безсексие по здравословни причини например, нито при тежки проблеми от всякакъв тип. И даже си се обичат. За ужас на много форумно философи.

# 284
Една жена може да е лоялна, добра, стойностна и да прави неангажиращ секс. По взаимно съгласие с друг възрастен. Нито има вреда, нито липса на морал в това.

Общи условия

Активация на акаунт