Е, какво толкова чудно има?
И двамата ходехме на работа, но време и за ласки имаше достатъчно. Сутрин събуждането започваше с френска (дали аз нея или тя мен - който изпревари, той) и пристъпвахме към любене. След работа се награбвахме отново 1 или 2 пъти поред. После преди или след вечеря (или още по време на готвенето заедно, което е най-якото) още 1-2 пъти. Често и нощем някой от нас нежно започваше да гали и целува по тялото другия и в просъницата оползотворявахме страстта помежду си. Естествено, имало е и моменти, в които на някого много му се е спало и нощем само сме спали. Не е казано, че непременно трябва да се угажда на другия във всеки момент. Просто имахме голямо съвпадение в повечето време. Двойки, в които единият е доста по-хладен от другия и няма нужда от интимности продължително време, не са от най-щастливите и трайни.разказваш ми тийнейджърски истории за хора без деца и ангажименти, които тамън са разбрали кво е секс и им е интересно да си го практикуват при всяка възможност. Минала съм и през това. Но това не е нормално положение за зрели хора. Въпреки че го минах с доста зрели на възраст мъже. Ама пък и тяхното си беше ненормално и можеха да си позволят да прекрават дни наред откъсвайки се от бизнеса си и забавлявайки се с млади разгонени девойчета. Ако си на тръстиката по 8 часа на ден и семейство разчита на теб ще праиш секс по 7 пъти на ден само в сънищата си
Толкова за стрелянето ти напосоки в опити да гадаеш дали сме били в ученическа възраст. А и вече споменах, че и двамата сме работили. Кое още не ти е ясно или си чела по диагонал с явни пропуски в осъзнаването на прочетеното? Допреди дни бях с жена, с която повече от 4 пъти в денонощието не успявахме да се любим.
Толкова си мога на тези изнемощели години. Не може всички да сме полови атлети.