Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 410
  • 864
  •   1
Отговори
# 345
  • Агент под прикритие
Феникс, никой не се гордее с грешните си избори. Но са част от промяната и израстването. И съм им благодарна, защото съм най-накрая в мир със себе си.
Липсата на вътрешен мир води до грешни избори или до тотално затваряне.
Авторката е интелигентна, надявам се да ме разбере.
Само дето потърпевшите от тези избори по-често НЕ са тези, които го правят. И никой не се гордее, но продължава да ги прави....
Голямо израстване, няма що. За чужда сметка. Grinning

# 346
Съдейки по някои женски мнения в темата, подсказвам какъв трябва да е принцът (разбрахме се вече, че няма да е жабок):
- Красив в лице и тяло (в краен случай, може като Брад Пит или на Брад Пит брат му);
- Да притежава собствено хубаво жилище в хубав квартал, или скромна двуетажна вила на Панчарево (трябва да се спи все някъде, да е спокойно, уютно... , а и потомство се планува за след време);
- Хубава нова кола, без задължително да е БМВ 7 или Ауди А8 (трябва да има готовност нощем да се отива по спешност до болници, аптеки и т.н.);
- Доход от поне 3-5 бона месечно (някои в други теми едни мечтателки се бяха поолели с едни суми по 10 хиляди месечно, но нали трябва да се сваля летвата, че времето лети);
- Ръст поне 185 см, но и 2 метра да е, няма да бъде върнат;
- В гащите да има "змия", но от по-големите породи;
- Да е водещ в отношенията мъжкар, с твърда ръка и непоколебим;
- Да слуша жената, да ѝ угажда на прищевките и да е склонен на отстъпки (това лееееко си противоречи с горното, но... това е чарът на жените);
- Да умее да чете женски мисли дори и през три стени (ако не може, ще се научи, иначе лошо му се пише);
- Да е ревнив, за да се чувства жената желана, обаче да не е ревнив, за да не се чувства жената в окови (това и жените не могат да го обяснят как е възможно, но... го искат... и то на момента);
- Да иска ласки в леглото точно тогава, когато на жената ѝ хрумне, че ѝ е до тази "жертва" за него (горе вече споменахме четенето на мисли);
- Тъщата да кротува (и по възможност да живее в другия край на страната или направо с чужбина).

Тва някакъв ултра къс вариант ли е? По мои наблюдения пълния списък е няколко тома с изисквания.
Бих добавил за сега на първо време още няколко неща-
-да домакинства (задължително и без оправдания) вкл. да знае как се пуска пералнята
-да си предоставя всички доходи и без да има възражения относно за какво се изразходват
-да е мъжествен, но и послушен (обаче да не слуша мама)

За сега толкова от мен Simple Smile

# 347
Аз се кефя на упорито вярващи в брака, които имат желание да сключат трети, четвърти брак. Иска се смелост ли, друго ли... Blush Нечовешка енергия е това.

На 38 с дете е различно от на 38 без. Според мен.

Всъщност е много добър пример..
Въпреки разочарованията си да продължиш напред..
Тъпчейки на едно място..те вкарва в нищото!

# 348
  • sofia
Аз се кефя на упорито вярващи в брака, които имат желание да сключат трети, четвърти брак. Иска се смелост ли, друго ли... Blush Нечовешка енергия е това.

Абсолютно. Сестра ми е на 35 с дете. Няма драма с мъжете, в момента не живее с никого, но това не означава, че не се среща.

# 349
  • София
Аз вярвам в любовта от пръв поглед. Не ми ли хване окото от пръв поглед, до втори изобщо не се стига.

На 38 без дете е в по-изгодна позиция, отколкото на 38 с дете. Наличието на дете от предишен брак/връзка винаги е предпоставка за напрежение в следващата връзка - чисто организационно неудобство, детето иска много внимание, време и грижи, кандидат-мъжът също може да се напряга от това, че има чуждо дете покрай него, това са и бъдещи усложнения.

# 350

Струва ми се (чела съм сякаш такава статистика, но не съм много сигурна и не мога да цитирам), че разведена жена на 38 (може и друга възраст да се посочи) с едно, две, три деца има повече шансове да се омъжи, отколкото жена, която никога не е била омъжена и е без деца.
Същото важи и за мъжете.

# 351
Аз вярвам в любовта от пръв поглед. Не ми ли хване окото от пръв поглед, до втори изобщо не се стига.

Анди,привличане и любов ,поне за мен са различни неща..
Но ако ти хване окото-е добре да го изживееш,не да го изпитваш много,той ли е с пръстена:)
Ще го разбереш след това:)

# 352
Всичко си има плюсове и минуси. От една страна, повече се търсят жени без деца явно.
От друга... щом има едно - две, по-скоро няма репродуктивни проблеми, а и по-лесно ще роди второ, трето (така казват).

# 353
Да не си на мястото на мъже, които си правят подобни сметки. Криви излизат нерядко, да знаете.

# 354
  • Beyond the stars
Всичко си има плюсове и минуси. От една страна, повече се търсят жени без деца явно.
От друга... щом има едно - две, по-скоро няма репродуктивни проблеми, а и по-лесно ще роди второ, трето (така казват).

А на някои хич не им се занимава с отглеждане на бебета и вариантът с готово отгледано и жена, която не я припира биологичния часовник, ги устройва идеално.

# 355
На мен никой не ми допада от пръв поглед освен на ниво основна симпатия. Може да е хубав, може да не е, все ми едно - с някои мъже характерът и разговорът цъка, с други не цъка. Любов от пръв поглед си е чиста похот, непознати как да обичам, какво да им обичам.

# 356
Феникс, уверявам те, че никой друг не е бил тежко потърпевш от моите избори..)
Освен детето. Ама и то колко да е потърпевшо, след като в следствие именно на тези ми избори, завърши с отличие гимназия и наесен ще е студент по избраната специалност?
Мъжовете хич не ги жали - веднага се обзаведоха с по-млада и по-послушна. Ама пак ги зарязаха..)

# 357
  • MI
Ама кой казва да сваля критериите? Просто нека даде шанс на различен типаж от досегашните, пък като не става, не става. Но може ида има много приятни изненади.

Смисъл от целуване на жаби няма, но някои жаби се преструват че са принцове. Хубаво е като зазеленее, да не губи време с тях. Grinning

Разбира се, че човек може и на 70 да се промени, ако наистина иска или му се наложи. Просто Марина в този момент няма много време да се чуди иска ли промяна или не за съжаление.

На мен никой не ми допада от пръв поглед освен на ниво основна симпатия. Може да е хубав, може да не е, все ми едно - с някои мъже характерът и разговорът цъка, с други не цъка. Любов от пръв поглед си е чиста похот, непознати как да обичам, какво да им обичам.
+100

# 358
Стига с това преосмисляне на изискванията и били завишени изискванията.
Това, да не се хвърляш на всеки, дето му виси нещо между краката, не значи високи изисквания.
Това да имаш човек насреща си, с който имате еднакви приоритети, а не само един гол чеп, не е завишено изискване.

Като гледам, момичето въобще няма "завишени" изисквания. Напълно нормални разсъждения и неща.
Ако това са високи изисквания, вярно светът не върви на добре.

# 359
Абе ,жена,която не прави секс в продължение на години..
Мисля,че забива в крайности..
И е добре да промени стереотипите си .

Общи условия

Активация на акаунт