Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 418
  • 864
  •   1
Отговори
# 330
Жребчо, пак не си в час..))

# 331
Интересно ми е отношението на човек към човека съгласно списъци с желания просто. Особено, след кат го срещам да се жалва из теми за дразнещи мъже.
Майтап да става. Шегувам се

Simple Smile

# 332
  • Пловдив
А коя иска да целува жаби? естествено, че иска мъж с качества, нали след време ще иска да ражда деца, а децата наследяват гените И на баща си и неговия род, затова трябва да се избира. На всичко отгоре обикновено жабите са си жаби и няма смисъл да бъдат целувани. Никакво захващане и раждане от първия смотаняк! Какво означава нереалистични очаквания, да се прежали с някой грозен и тъп?
Защо винаги от едната крайност (идеалният с невиждани качества) се залита към обратната крайност (грозен, беден и всичко най-лошо, че чак и да се отъждестява с жабок)? Не съществуват ли и хора между тези две крайности? Например, "почти идеален", "средно идеален" и "леко идеален"? Smiley (образно казано)

Все едно мъж да ти твърди, че съществуват само два типа жени: Или адски наточени мацки с някакъв впечатляващ размер на сутиена, или 150-килограмови жаборани. Ами, не - не е така. Обикновено хората и от двата пола са между тези две крайности.

# 333
Естествено, че трябва да излиза с хора, които и се виждат симпатични и приятни. Нямаше спор за това.

За 20 години авторката все е видяла някой и друг хубав и приятен мъж. Явно става дума за по-различни препятствия между нея и сериозната връзка.

# 334
Тежко жалване не е било. Но пък се записах в темата успешно и ми е интересно да чета..Wink

П.С - днес е Новолуние.
Писах желания. И много ги мислих.
И той писа..Wink

# 335
Ейнджълче, дали е възможно да не обръщаш всяка тема към себе си и новия си мъж, колко сте влюбени, по колко време правите секс и т.н. За предишния пишеше същото.

# 336
Колко ли е широк хоризонта и избора ти на 38,без деца?
Особено ако искаш такива с любов..

Аз така прочетох авторката..Та бъдете конкретни.
За ситуацията ..

# 337
  • София
За идеален едва ли някоя търси идеален, но по-добре да се стреми към първите в рейтинга, отколкото средна хубост.

Да, мъжете винаги или почти винаги искат всичко на макс от една жена, стига да има някоя с тези качества да им върже. Досега не съм срещнала мъж, ако ще да е най-големият смотаняк, който да не иска мацка с всички размери, че и да му ходи по акъла. Навиват се на по-малко само ако няма накъде и по-хубавите не им връзват.

Всичко си е наред с хоризонта на 38 и без деца. На всичко отгоре вече не е наивно девойче.

# 338
Не аз, другите го обръщат.
Върни се виж какво написах по темата?
Че може да се промениш на 38.
Градивно е.

# 339
  • Beyond the stars
То от търсене на идеални ставаме на по 40+ и все още ги търсим.
Аз идеални не съм срещала, и от двата пола. Особено според мъжете и жените им Grinning

# 340
  • Агент под прикритие
Не я плашете. Аз на 38 точно тотално промених себе си и възгледите си. След това и за мъжете и тн. Та още 2 брака навъртях след това..))
Ако, чисто хипотетично, сега започна да търся съвет от някой относно това как да изградя и поддържам успешна връзка (вкл. брак), определено бих се обърнал към такъв, който е съумял да си запази брака (първия), а не към такъв, който е навъртял няколко, че и два и три. Такива хора няма на какво да ме научат, освен как се взима поредица от лоши житейски решения.
Ама не знам защо в този форум такива се котират дори като "инфлуенсъри".

# 341
  • Пловдив
Съдейки по някои женски мнения в темата, подсказвам какъв трябва да е принцът (разбрахме се вече, че няма да е жабок):
- Красив в лице и тяло (в краен случай, може като Брад Пит или на Брад Пит брат му);
- Да притежава собствено хубаво жилище в хубав квартал, или скромна двуетажна вила на Панчарево (трябва да се спи все някъде, да е спокойно, уютно... , а и потомство се планува за след време);
- Хубава нова кола, без задължително да е БМВ 7 или Ауди А8 (трябва да има готовност нощем да се отива по спешност до болници, аптеки и т.н.);
- Доход от поне 3-5 бона месечно (някои в други теми едни мечтателки се бяха поолели с едни суми по 10 хиляди месечно, но нали трябва да се сваля летвата, че времето лети);
- Ръст поне 185 см, но и 2 метра да е, няма да бъде върнат;
- В гащите да има "змия", но от по-големите породи;
- Да е водещ в отношенията мъжкар, с твърда ръка и непоколебим;
- Да слуша жената, да ѝ угажда на прищевките и да е склонен на отстъпки (това лееееко си противоречи с горното, но... в това е чарът на жените);
- Да умее да чете женски мисли дори и през три стени (ако не може, ще се научи, иначе лошо му се пише);
- Да е ревнив, за да се чувства жената желана, обаче да не е ревнив, за да не се чувства жената в окови (това и жените не могат да го обяснят как е възможно, но... го искат... и то на момента);
- Да иска ласки в леглото точно тогава, когато на жената ѝ хрумне, че ѝ е до тази "жертва" за него (горе вече споменахме четенето на мисли);
- Тъщата да кротува (и по възможност да живее в другия край на страната или направо в чужбина).

Последна редакция: ср, 19 авг 2020, 19:39 от Жребчe

# 342
Има хора,които вярват в
"Любов от пръв поглед"
и чакат нея..
Други държат на обещания(каква ли утеха са)..

А често е ..
Да срещнеш някой, с който не искаш да спираш да разговаряш.да го пожелаеш физически и да се престрашиш..
Без да го изпитваш

# 343
Къде е Краси? ))

Феникс, никой не се гордее с грешните си избори. Но са част от промяната и израстването. И съм им благодарна, защото съм най-накрая в мир със себе си.
Липсата на вътрешен мир води до грешни избори или до тотално затваряне.
Авторката е интелигентна, надявам се да ме разбере.

# 344
Аз се кефя на упорито вярващи в брака, които имат желание да сключат трети, четвърти брак. Иска се смелост ли, друго ли... Blush Нечовешка енергия е това.

На 38 с дете е различно от на 38 без. Според мен.

Общи условия

Активация на акаунт