Всяка жена ли заслужава да има семейство

• 22 258
  • 864
  •   1
Отговори
# 435
Просто, вероятно имаш в предвид ембриони, а не яйцеклетки. Ако беше така, тези 40 000 жени само в България, които чакат за донорска яйцеклетка, нямаше да имат проблем. Прочетете темите за зачеване с донорски яйцеклетки и тогава пишете. Аз родих именно с донорска яйцеклетка и знам за какво става дума. Аз обаче имах щастието да получа яйцеклетка от сестра си и минах през този ад доста леко. В процеса на процедурата бях пред развод и знам какво е да минаваш сама през всичко това.

# 436
  • София
Къде я запратихте с тези клиники и яйцеклетки? Оставете в да си гледа живота. Мъже колкото щеш, особено разведени.

# 437
Защо 38 да е чак толкоз безумно много? Моя позната на 50 (запазена) мечтаеше как на тази възраст ще намери партньор и роди дете (със свои яйцеклетки). Сега доколко е възможно това не ми се коментира, но важното е, че в нейните очи изглеждаше съвсем лесно и постижимо.
ПП: още няма деца, но защото не е открила правилния човек.

# 438
Мечтите са хубаво нещо, още по-хубаво е да си откриваме и начините да ги осъществим.
Докато чака човека може да се запознае с пределната възраст, указана в условията, кскто и кои клиники извън Бг, ако живее тук, въобще работят по донорски програми, къде изискват брак и редица подробности, включващи преподготовка на жената, че и мъжа за асистирана репродукция.

# 439
Аз не мисля че приоритет са и децата...
Ако беше така, все щеше да е направила нещо по въпроса до сега. Най-малкото щеше да си хване мъж, за да му роди дете. Може би греша, но все си мисля, че над определена възраст мъжете са силно склонни, даже активно търсещи жена с цел дете.

Така че вероятно не детето и е липса на авторката, а някой с който да изгради нещо дълбоко и истинско... А вие и АР и донорски яйцеклетки намесихте.

Никой не знае със сигурност, може би наистина е въпрос на "зар". Може би на някои хора така и не им е писано. Едно знам със сигурност, н 38, вече трябва да си в мир със себе си и да обичаш живота си, ако нещо не му харесваш да търсиш начини активно да го промениш, а не да изпадаш в отчаяние и да продължаваш да каканижеш "а защо за мен не може бе..."
Това с романтиката и специалния също ми е малко недорасло, тези филми са по-характерни за тинейджърки. Даже и моите връстнички вече започват да слизат на Земята - намираш някой, който смяташ за привлекателен, с него ти е ок и имате общи интереси, и постепенно започвате да изграждате връзка. За седмица и месец не става.

А който с десетилетия наред търси Джак Доусън, резултата е този.

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 09:42 от Анонимен

# 440
  • Обран бостан ;)
Надявам се авторката да не пише защото вече излиза с някой.

Защо 38 да е чак толкоз безумно много? Моя позната на 50 (запазена) мечтаеше как на тази възраст ще намери партньор и роди дете (със свои яйцеклетки). Сега доколко е възможно това не ми се коментира, но важното е, че в нейните очи изглеждаше съвсем лесно и постижимо.
ПП: още няма деца, но защото не е открила правилния човек.

"Правилен" мъж няма да се навие да прави дете на 50 г. жена.

И недейте да намилате, че 38 не е много. Вчера бях на 40, днес съм на 52. Питайте ме кога минаха ? Не знам.

Не знам защо непрекъснато повтаряте, че възрастта нямала значение. Ако е между 20 и 25 - да. Ама между 20 и 38 вече си има и то голямо.

От друга страна никак не си представям накой киселяк до 30 да ощастливее на 40. При мъжете няма такива трансформации. За жени - не познавам достатъчно. Може и да има.

# 441
Който си е киселак на 30 ,ще бъде още по -голям на 50.Въпросът е дали можеш да направиш такъв компромис със себе си в името на семейство и дете. А хората се срещат и създават семейството и след 40,с ясни цели и изградени приоритети. Както се казва за всеки влак си има пътници.

# 442
  • Пловдив
Относно търсенето на случаен татко с цел гонене на срокове по норма и същинският мъж да бъде търсен по-късно (че и да е готов да приеме дете от друг мъж в комплект с жената), то една жена под 40 спокойно може да пита някой по-добре сложен господин "Искаш ли да се позабавляваме за около месец и всеки ден да свършваш в мен по няколко пъти, а като забременея, няма да имам никакви изисквания към теб с цел издръжка и ще си освободен от всякаква отговорност? Просто ще си правиш удоволствието и накрая всеки по пътя си." (нещо, което и без това много от татковците след раздяла предпочитат). При 10 попитани така мъже, 11 от тях ще отговорят с "Да, съгласен съм!". Smiley

# 443
  • София
След 30 и с един месец не става. Има статистика.

# 444
  • Пловдив
Ами, виж как десетина потребителки тук предлагат замразяване на яйцеклетки, та огромни харчове покрай тях, та и свързаните с това многократни посещения по клиники в страната или в чужбина... Цялото това губене на време и пари по-добре ли е, отколкото зачеване по естествен начин с готин пич, когото жената лично си е избрала? И без обвързване с огромни харчове и губене на време по клиники. Много жени правят така.

Колкото до това "само за един месец не става", зачеването не е нещо, което се случва при запълване на норма на 100%. Ако 30 дни правите опити и не става, това не е, защото е нужно "натрупване на Х на брой сперматозоиди на опашка пред яйцеклетката" и едва на ден 31 да се запълни нормата. При зачеването нещата са ясни: или 0, или 100. Няма такова нещо като "полузабременяла жена".

Но в крайна сметка авторката сама трябва да каже кое за нея е най-важното. Все пак, тя иска семейство и доколкото разбрах от написаното от нея, търси мъж. Ясно е, че после сигурно ще иска и дете, но ако детето е самоцел, няма ли този мъж за семейство да бъде просто средство за постигането му, който обаче после да живее постоянно с нея без любов? Най-готино е, когато жената си хареса някой мъж точно с идеята, че той ѝ допада като мъж и Човек.

# 445
Жребчи, да. Форумът е за взаимопомощ преди всичко.

# 446
Човекът просто не е чувал за овулация, не знае какво е и кога е, не е чувал за узряване на спермата, не знае колко е шансът на 20 или на 40, но пък важното е, че дава акъл на жените как да забременеят, сигурно и дамски превръзки ще препоръча, и съвет за менопауза има или какво да правиш при болки в гърдите. По гръб не пада.

Между другото не знам колко мъже ще се навият на тази сделка, доста от тях знаят, че независимо какво сте си говорили, могат да ги търсят за бащинство, а да не говорим, че има мъже, които ще ги притеснява тяхно дете да ходи по Земята и те да не го познават.

# 447
Жребчо, тоз вариант е много по-забавен, но жената винаги може да размисли, да заведе дело за бащинство и таткото да придобие нЕкои задължения. Затова не всички биха откликнали на офертата, ако имат ум. Sunglasses

Издръжката може нищо да не е, но после ще обясниш на жена си, че имаш още един наследник, щото... Wink

# 448
  • Sofia
Човекът просто не е чувал за овулация, не знае какво е и кога е, не е чувал за узряване на спермата, не знае колко е шансът на 20 или на 40, но пък важното е, че дава акъл на жените как да забременеят, сигурно и дамски превръзки ще препоръча, и съвет за менопауза има или какво да правиш при болки в гърдите. По гръб не пада.

Той преди обясняваше каква е причината жената да не може да забременее дълго време, а именно – грешната поза, в която партньорите правят секс.

# 449
  • София
Аз имах такива идеи за забременяване без ангажимент на 28. Ми не става. Мъжете генетино са програмирани да си пазят поколението. Може после да го зарежат, ама да се знае, че си е тяхно.

Общи условия

Активация на акаунт