Търся съвет след 6 годишна връзка

• 218
  • 5
  •   7
Отговори
Не смятах, че ще стигна до това да пиша в бг-мама(не мисля нищо лошо за сайта, не искам да си помислите нещо погрешно, като мъж на 29 е малко странно просто).

Докато търся сайт за запознанства ми попадна бг-мама в търсачката и един голям тих глас ми даде идеята да попитам за съвет по следната тема.

Имах връзка, която продължи 6 години, ще стане почти година, от както сме разделени. Вече не поддържаме комуникация.

Връзката беше токсична и двамата загубихме социалния си живот, аз като цяло нямах такъв така или иначе. Малко приятели, тесен кръг, не ходя на барове, дискотеки, предпочитам си винаги уюта на дома(имам други представи за излизане навън). Като емпат, големите навалици не ми влияят добре.

Бих искал да продължа напред и да си намеря сериозна връзка. Не съм играч, не искам и да се правя на такъв. Имам нестандартни интереси за мъж(енергии, зодии, вещерство, гностицизм, езотерика като цяло) Нямам социални мрежи, профили имам, но са без снимка и не седя в тях. Играя видео игри в свободното си време, уча търговия, имам амбиции и цели в живота, но някак си след връзката останаха на заден план, в момента все едно "си почивам" от връзката и го раздавам супер лежерно.

Не бих отишъл на ресторант за първа среща, предпочитам парк, гора, някъде на поход.

Казвам го това с идеята да имате една идея представа какво харесвам и какви са ми реално интересите. Като цяло започва и малко страх да навлиза в мен, че трудно да си намеря лоялна връзка с жените, които има.

Замислям се дали търся съвет или по скоро да споделя и да говоря с някой. Като цяло това, което търся е онова, дълбокото чувство, което усещаш при прегръдка с любимия човек. Това, което колкото и да ти е тежко минава в момента, в който те посрещнат с усмивка. Лоялно и спокойно чувство, което да те радва и мотивира да продължаваш напред. С думи трудно да се опише това, което усещам, а пък може би по скоро се размечтах.

Та може би съвета, който търся е как и къде мога да намеря подобна жена. В малък град съм и знам, че жената, която търся ще си седи вкъщи и шанса да я намеря е да види това. Но, отворен съм за идеи.

Ако искате да ми направите screening - 27/12/1997, 8:30 сутринта - генератор 2:4, а за чудещите се колко тежа - 50кг

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 00:16 от The Architect

# 1
  • Paris, France
Първа среща в гора или на поход ми звучи доста creepy.

В днешно време всички, които търсят връзка имат някакъв профил в интернет. Направи си и ти!

Това писание вече съм го чела някъде.

# 2
Като цяло това, което търся е онова дълбокото чувство, което усещаш при прегръдка с любимия човек.
Не ти се бъркам, само искам да те поздравя за това изречение.

# 3
Работиш ли?

# 4
Колкото и да е романтично поход, гора, това категорично не е за първа среща. При това ти го казвам като запалена планинарка, въобще не е подходящо. С непознат, в гората по баирите, най - малко е притеснително за една жена . Има и момент на неловкост, ако има нужда от тоалетна и още много други притеснения. Затова на първа среща, за да направиш впечатление, не гледай ти какво харесваш, а предложи нещо, което разбереш, че дамата харесва. А впоследствие може и на поход да отидете ксто се опознаете.
Освен в СМ, не се сещам в твоята ситуация къде можеш да срещнеш такава жена.

# 5
Вместо емпат, в текста сигурно имаш предвид интроверт, в краен случай социопат.
Очевидно идеята е някоя необвързана жена, която чете бг мамма, да те хареса и да се намерите. Може и да се получи.

Общи условия

Активация на акаунт