Повод ли е за съмнения или е само в главата ми!

• 329
  • 23
  •   10
Отговори
Здравейте. Аз съм нова, имам и друга тема в тази категория.
Сега обаче става дума за следното: на коледния банкет миналата година (ние с мъжо работим в един офис) една колежка проявяваше доста силен интерес, кога ще се появи той ММ(беше закъснял по лични причини)
Направи ми не добро впечатление, беше и пийнала.
Както и да е, мина банкета, но наскоро открих чат в който тя му е пратила снимка с кафе и му благодари, явно я е почерпил, няма лошо, кавалер е., и му е написала ще работя с теб навсякъде.

Въпроса ми е дали е само в главата ми, (факт е че му ровя в телефона, нещо все ме чопли,)или наистина тя го харесва и може би му го показва.

Не искам от глупости да ставам ревнива и досадна.
Интересното е обаче, че след банкета тя не е същата с мен, и сме по чужди.
Защото явно видя че й се изнервих на тъпите въпроси за “къде е мъжа ти” ( Колега й е, може да пита, ама 20 пъти ми е малко прекалено)

Та мислите ли че е параноя или имам нʼяква доза основание Simple Smile

# 1
Отговори ми на следния въпрос. Ти ако имаш интерес към някой мъж, точно жена му ли ще питаш за него?

# 2
  • София
Малко чисти тоя мъж!

# 3
Отговори ми на следния въпрос. Ти ако имаш интерес към някой мъж, точно жена му ли ще питаш за него?

Ами не знам.. наистина звучи абсурдно!
Но просто ми направи впечатление и не знам защо от тогава започнах да гледам какво си пишат. Дразня се на себе си от това, ужасно е, че го правя.
Благодаря за мнението, даде ми повод за мислене Simple Smile

# 4
И от коледния банкет реши да се чудиш и питаш чак сега?
За мен темата не е реална.

# 5
  • София
От моя житейски опит, има ли жената вътрешно усещане за нещо не наред, обикновено е права. Подсъзнателно е хванала неща, които са довели до такова усещане.
Има, разбира се и исторично ревнивци и от двата пола, за тях не важи, бо авторката не изглежда да е такава.
Та вероятно има нещо, но е възможно да е само от колежката към мъжа и нищо да не е станало. Антените на макс да пуска.

# 6
Аз бих си потърсила друга работа.
Нищо чудно, че си се дразните след като работите заедно.
На не един развод между колеги съм била свидетел.
Не напразно хората са го казали да не смесваш личният и работният живот.

# 7
И от коледния банкет реши да се чудиш и питаш чак сега?
За мен темата не е реална.
Какво й е на темата? Естествено че, няма да тръгна веднага да пиша! А и нямах смелост.
Чакала съм, наблюдавах.. както каза авторката “пусках антените”
Темата си е съвсем реална Simple Smile

# 8
Колкото удар с мокър парцал е подсъзнателно прихващане на идея, толкова и това.

# 9

Вярно си е.
Ама пък има  и нагли хора.
От друга страна тя е вманиачена.
Рови в телефони, следи.
Напълно е възможно да преекспонира и едно нормално добро утро да го възприема като свалка.
Или жената го търси по работни въпроси и тъй като знае, че му е жена и пита нея.
И се почват сценариите.

# 10
  • София
Има си маниакални особености туй семейство.

# 11
Зависи. ММ комуникира с жени, излиза с жени, има работни въпроси с жени, но никога не ми е хрумвало, че нещо може да се случва. Познавам двойки като нас. Познавам и други двойки, в които се вижда наистина изключителен потенциал всичко да стане мармалад всеки момент съвсем резонно.

# 12
Ехеее от едно кафе, че му пратила снимка и си яхнала метлата.
Не си много на център.
Като се стигне до пращане на полови органи, тогава се тревожи.

# 13
Този мъж създавал ли ти е повод за съмнения - поведението му по някакъв начин накарало ли те е да мислиш ,че е склонен да флиртува? За пийналата колежка е ясно - пълно е с провокации навсякъде.Въпросът е между вас с мъжа ти доверието присъства ли или е разклатено след този банкет?

# 14
Моят мъж не излиза по кафета с чужди жени и не ги черпи .Дори да не е имало нищо, явно се заражда!
Задайте му въпроса ребром за да видиш реакцията!

Общи условия

Активация на акаунт