Търся съвет след 6 годишна връзка

• 1 651
  • 60
  •   5
Отговори
# 30
И аз мисля, че има много хляб в хороскопите и вещерството, виж Гал Сасон, взима по 350 евро на час и няма места при него за година напред. Дори и известни лекари със специалност не могат да се похвалят с такива доходи.

# 31
Цялата работа ми звучи като мъж на 29, живеещ в детската си стая, още учи, не работи, майка му зарежда хладилника, чисти, готви и му пере дрехите, но не му дава достатъчно джобни, за да отиде на кафе, на море или на платено културно мероприятие, твърде нисък и кльощав за повечето жени... се е сетил, че му се прави секс, а няма с кого

След раздялата се върнах в родния град, да. Преди това живеехме заедно, а преди това си бяхме и двамата от един град. Готвя си сам, пера си сам, имам пари, излизам на лостове с братлетата, на море не обичам да ходя, 1.70 съм, не чак толкова нисък, кльощав, да. Ако исках секс, да съм писал в Адам и Ева, а не тук. Това кълбо от прежда в главите на някои жени, понякога не помага да го следвате, заплетено е от вашия личен опит в живота.

Не смятам да отговарям на всички други подобни коментари, написаното отговаря на всичко.

# 32
Вместо емпат, в текста сигурно имаш предвид интроверт, в краен случай социопат.
Очевидно идеята е някоя необвързана жена, която чете бг мамма, да те хареса и да се намерите. Може и да се получи.

Точно емпат искам да кажа. Интроверт съм си, но нямам проблем да се адаптирам в компания, в случай, че попадна в такава.

Буквално бях написал "сайт за запознанства" и ми излезе тема на потребител тук в бг-мама, замислих се дали да не пиша, писах, а към последните изречения, да, хрумна ми и това, че може да се намери някоя и тук пък.

# 33
  • София
Не търсиш съвет, търсиш си гадже във форум за майки.

Върви в някой ап, напиши си какво харесваш, какво търсиш и какво предлагаш.

Тук сме стари пушки и ни светиш целия в червено, сори.

# 34
В "Адам и Ева" пишат основно жени, които взимат по 200 евро на час, за да удостоят с близост кандидатите. А пък ние тук все пак безплатно се раздаваме.

# 35
  • София
До трета страница е безплатно, да. После раздаваме револютите за компенсация.

# 36
170 височина и 50 кг за мъж, не е ли доста под нормата за здраво тяло ?

Проверявали ли сте здравето си ?

# 37
Ами, най-добре да си бие 2 шамара и да се събуди, защото на близо 30, в уюта на детската си стая, имащ си пари (вероятно инвалидна пенсия от 300 евро, ако не са само джобните от майка му, защото не изглежда да работи нещо), бездействащ цяла година, защото се възстановява от връзката си, и търсещ лоялна жена, която да го мотивира да се размърда от дивана, шансовете му са по-ниски от минимални. Ако на 23 г. някоя се е излъгала и го е приела като грешка на растежа това, че го мързи да гледа и няма социален живот, на 30 (през декември ще ги навърши) къде се предполага да го посреща с прегръдка тази  лоялна жена, в неговата или нейната детска стая, откъде ще се връща той, може би от лостовете навън, това ли са му тежките моменти, щото иначе основно в вкъщи на дивана или в леглото? Как смята той, че ще се издържат като семейство? На тези години или се замисляш за семейство и деца, или вдигаш бялото знаме и приемаш, че цял живот ще си сам в детската стая.

# 38
Ами, най-добре да си бие 2 шамара и да се събуди, защото на близо 30, в уюта на детската си стая, имащ си пари (вероятно инвалидна пенсия от 300 евро, ако не са само джобните от майка му, защото не изглежда да работи нещо), бездействащ цяла година, защото се възстановява от връзката си, и търсещ лоялна жена, която да го мотивира да се размърда от дивана, шансовете му са по-ниски от минимални. Ако на 23 г. някоя се е излъгала и го е приела като грешка на растежа това, че го мързи да гледа и няма социален живот, на 30 (през декември ще ги навърши) къде се предполага да го посреща с прегръдка тази  лоялна жена, в неговата или нейната детска стая, откъде ще се връща той, може би от лостовете навън, това ли са му тежките моменти, щото иначе основно в вкъщи на дивана или в леглото? Как смята той, че ще се издържат като семейство? На тези години или се замисляш за семейство и деца, или вдигаш бялото знаме и приемаш, че цял живот ще си сам в детската стая.

Благодаря, просто ще те оставя да си права.

# 39
Помислих, че сте архитект.

# 40
Наистина помисли за здравето си. Защо си кльощав? Винаги ли си бил така или си бил повече килограми, но си свалил?

# 41
Това е писано с доста евтин AI Joy

# 42
Наистина помисли за здравето си. Защо си кльощав? Винаги ли си бил така или си бил повече килограми, но си свалил?

... щом толкова искаш да знаеш, ген и бърз метаболизъм, семейството сме си кльощави. Специлано съм питал баща ми кога е почнал да качва килограми, отговора беше на 35.

Това е писано с доста евтин AI Joy

Иска ти се да си права

# 43
  • Paris, France
Ако има грацилна костна структъра, 50 кг не са малко за ръат 1.70м и може и да не изглежда супер кльощав ако няма подкожна мазнина.

# 44
Ако има грацилна костна структъра, 50 кг не са малко за ръат 1.70м и може и да не изглежда супер кльощав ако няма подкожна мазнина.

Пълен абсурд. 50 кг са на границата на поднормено тегло дори за жена с ръст 1.65 см, а за мъж с ръст 1.70 см това е тежка степен на недохранване, без значение каква е костната структура. Нека не нормализираме нездравословни килограми.

Общи условия

Активация на акаунт