Търся съвет след 6 годишна връзка

• 1 175
  • 38
  •   9
Отговори
Не смятах, че ще стигна до това да пиша в бг-мама(не мисля нищо лошо за сайта, не искам да си помислите нещо погрешно, като мъж на 29 е малко странно просто).

Докато търся сайт за запознанства ми попадна бг-мама в търсачката и един голям тих глас ми даде идеята да попитам за съвет по следната тема.

Имах връзка, която продължи 6 години, ще стане почти година, от както сме разделени. Вече не поддържаме комуникация.

Връзката беше токсична и двамата загубихме социалния си живот, аз като цяло нямах такъв така или иначе. Малко приятели, тесен кръг, не ходя на барове, дискотеки, предпочитам си винаги уюта на дома(имам други представи за излизане навън). Като емпат, големите навалици не ми влияят добре.

Бих искал да продължа напред и да си намеря сериозна връзка. Не съм играч, не искам и да се правя на такъв. Имам нестандартни интереси за мъж(енергии, зодии, вещерство, гностицизм, езотерика като цяло) Нямам социални мрежи, профили имам, но са без снимка и не седя в тях. Играя видео игри в свободното си време, уча търговия, имам амбиции и цели в живота, но някак си след връзката останаха на заден план, в момента все едно "си почивам" от връзката и го раздавам супер лежерно.

Не бих отишъл на ресторант за първа среща, предпочитам парк, гора, някъде на поход.

Казвам го това с идеята да имате една идея представа какво харесвам и какви са ми реално интересите. Като цяло започва и малко страх да навлиза в мен, че трудно да си намеря лоялна връзка с жените, които има.

Замислям се дали търся съвет или по скоро да споделя и да говоря с някой. Като цяло това, което търся е онова, дълбокото чувство, което усещаш при прегръдка с любимия човек. Това, което колкото и да ти е тежко минава в момента, в който те посрещнат с усмивка. Лоялно и спокойно чувство, което да те радва и мотивира да продължаваш напред. С думи трудно да се опише това, което усещам, а пък може би по скоро се размечтах.

Та може би съвета, който търся е как и къде мога да намеря подобна жена. В малък град съм и знам, че жената, която търся ще си седи вкъщи и шанса да я намеря е да види това. Но, отворен съм за идеи.

Ако искате да ми направите screening - 27/12/1997, 8:30 сутринта - генератор 2:4, а за чудещите се колко тежа - 50кг

Последна редакция: нд, 12 юли 2026, 00:16 от The Architect

# 1
  • Paris, France
Първа среща в гора или на поход ми звучи доста creepy.

В днешно време всички, които търсят връзка имат някакъв профил в интернет. Направи си и ти!

Това писание вече съм го чела някъде.

# 2
Като цяло това, което търся е онова дълбокото чувство, което усещаш при прегръдка с любимия човек.
Не ти се бъркам, само искам да те поздравя за това изречение.

# 3
Работиш ли?

# 4
Колкото и да е романтично поход, гора, това категорично не е за първа среща. При това ти го казвам като запалена планинарка, въобще не е подходящо. С непознат, в гората по баирите, най - малко е притеснително за една жена . Има и момент на неловкост, ако има нужда от тоалетна и още много други притеснения. Затова на първа среща, за да направиш впечатление, не гледай ти какво харесваш, а предложи нещо, което разбереш, че дамата харесва. А впоследствие може и на поход да отидете ксто се опознаете.
Освен в СМ, не се сещам в твоята ситуация къде можеш да срещнеш такава жена.

# 5
Вместо емпат, в текста сигурно имаш предвид интроверт, в краен случай социопат.
Очевидно идеята е някоя необвързана жена, която чете бг мамма, да те хареса и да се намерите. Може и да се получи.

# 6
Какво значи странни интереси? Имаш си свои интереси, имам доста познати и мъже, и жени, които се интересуват от гореизброените. Пък за видео игри да не говорим, не беше ли сега комикона?

# 7
Цялата работа ми звучи като мъж на 29, живеещ в детската си стая, още учи, не работи, майка му зарежда хладилника, чисти, готви и му пере дрехите, но не му дава достатъчно джобни, за да отиде на кафе, на море или на платено културно мероприятие, твърде нисък и кльощав за повечето жени... се е сетил, че му се прави секс, а няма с кого

# 8
Все пак е имал 6 годишна връзка, не е като да няма опит със сериозни отношения.
Но ми прави впечатление, че акцентира върху своите предпочитания, което е малко ограничаващо като възможности.

# 9
Зависи какво са включвали сериозните отношения. Аз не си представям при този изходен материал да са живели 6 години заедно. Вероятно всеки си е бил в уюта на собствената си детска стая и т.н., ама са си писали много.

Мъж на близо 30 да обвинява за липсата си на житейски цели и амбиции разпадналата се преди повече от година връзка ... Ами, чудесно звучи.

# 10

Връзката беше токсична и двамата загубихме социалния си живот, аз като цяло нямах такъв така или иначе.

Т.е. тя е загубила социалния си живот. И сега се търси нова, която да се навие на първа среща в гората.

# 11
  • София
50 кг? От кога не си ял? Работиш ли?

# 12
Авторе, интересуваш се от вещерство, според мен... потърси си вещица, не би трябвало да имаш голям проблем да намериш, а и очевидно ще си паснете Simple Smile

Шегувам се, надявам се си го разбрал.

В малък град, интроверт, с подобни занимания и рана от предишна 6-годишна (дълга за днешните разбирания) връзка... няма да ти е никак лесно.

Напоследък и в този форум имаше няколко теми колко трудно се създават сериозни отношения с нарастване на възрастта. Но... ти си само на 29, буквално животът е пред теб, даже може да ставаш и баща и т.н.

Щом имаш хобита с походи и т.н., вземи организирай в социалните медии групи за такива и бъди водач/ гид. Там ще идват всякакви хора, от различни градове, и ще се запознаеш с достатъчно жени. Даже може да си избираш кои в коя група да включиш.

На сайтовете за запознанства не можеш да разчиташ - там се събират хора 1) обвързани - за забавление, 2) измамници, 3) психично нестабилни. Най-много можеш да си намериш някоя измамничка, която след няколко месеца или година съвсем ще е изпила мозъка ти.

Действай с интересите и хобитата си!

# 13
Цялата работа ми звучи като мъж на 29, живеещ в детската си стая, още учи, не работи...

Това с ученето също ми свети. На тази възраст би трябвало вече да има някакво завършено образование, придобита професия. А и „уча търговия“ не ми звучи като „следвам в... (име на университет)“ или „следвам... (име на специалност)“. Някакво курсче или самообучение чрез клипчета?

# 14
Всички, които приключат връзка, много обичат да казват, че тя е била токсична. Никога няма да признаят, че заради поредица от грешки са загубили любим човек, с риск да не срещнат никога повече в живота си такъв.
6-годишна връзка - в която жената е била лишена от социалните си контакти, правила е компромиси явно. Къде е годежния пръстен, къде е следващата стъпка? 6 години и нищо от страна на автора.
Аз лично токсично виждам само автора - той така обичал, той така живеел, въобще не го интересува другия какво обича, как иска да живее. Ще си стоят вкъщи - той ще играе игри, тя ще седи и ще гледа в една точка.
Моят съвет е : промяната започва отвъртре навън. Не се ли промениш, оставаш си така.

Общи условия

Активация на акаунт