Как да продаваме бързо и лесно онлайн?

• 6 410
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
Обикновено се трупат дрехи при мен. Тези, които могат да се носят оставям в контейнерите на Червения кръст, а останалите давам за рециклиране. Ако продажбата през Pop Up е толкова лесна, колкото я описвате, не бих имала нищо против да продавам новите неизползвани вещи през платформата.

# 61
Аз не трупам, защото периодично подарявам или изхвърлям, но все ще се намери нещо изостанало у дома

# 62
Да, имам известно количество натрупани вещи у дома. Бих се разделила с дрехите, които вече не носим и вещите, които вече не използваме. Бих изпробвала POP UP.

# 63
Мисля, че е доста удобно да се вижда обявата в много сайтове, и да -имам доста неща- нови дрехи, обувки.. които стоят неизползвани и ми е жал да ги изхвърля. Някои ги подарявам, но някои просто си стоят. Идеята е добра.

# 64
Имам много натрупани ненужни вещи - дрехи, обувки, играчки.

# 65
  • София
Да, имаме натрупани ненужни вещи вкъщи. Като се замисля най-много са дрехите и обувките.
Задължително ще разгледам Pop Up и още тези дни ще го използвам!

# 66
Ненужните си вещи редовно подарявам или продавам, не обичам да се затрупвам. Бих използвала и Pop up като канал за продажба или подаряване.

# 67
  • Бургас
Най-вече от ненужни дрехи искам да се отърва.

# 68
Дрехи основно, бих ги продала с Pop Up, да.

# 69
Имам доста излишнинеща, които бих продала, да. Най-вече дрехи и играчки. Бих ги продала чрез вас, трябва само да разуча как.

# 70
Имам такива вещи, макар, че се опитвам да не пазя много:)
Със сигурност бих изпозлвала тази услуга.

# 71
Имам излишни неща, даже съм ги отделила и приготвила за продажба. Може и да пробвам Pop up.

# 72
Най-често се разделям с дрехи, които вече не ми стават. Определено не обичам да държа ненужни вещи у дома и ги продавам на достъпни цена, на хора, които биха ги оценили и биха им се зарадвали. С удоволствие бих ползвала приложението.

# 73
  • Видин
Да, дрехи и плюшени играчки

# 74
Затрупани сме с вещи най-вече дрехи, обувки и игтачки

Общи условия

Активация на акаунт