Развалено покритие на лакирани мебели

• 1 018
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте. Повечето ни мебели вкъщи са лакирани, като вече на няколко места покритието е развалено. Днес се боядисвах в банята и съответно опръсках единия шкаф, който е бял с лак отгоре и направих глупостта да почистя петното с магическа гъба. Сега мястото стои без блясък и се забелязва. Има ли някакъв начин да се възстанови и поправи?

# 1
Опитай Пронто с восък. И после лъскай с мек парцал.

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 13:56 от Черна станция

# 2
Опитай Пронто с восък. И после лъскай с мек парцал.
Благодаря. Ще потърся препарата и ще пробвам. Иначе минах с друг препарат, но нищо не стана.

# 3
Не може да се възстанови с препарат с восък. Лакът е паднал, или трябва да се лакира, или нещо друго да се направи - боядисване например.
И аз имам такива поражения, с восък става матово петно, не е като лак.

# 4
Не може да се възстанови с препарат с восък. Лакът е паднал, или трябва да се лакира, или нещо друго да се направи - боядисване например.
И аз имам такива поражения, с восък става матово петно, не е като лак.
Благодаря. При мен е съвсем ппвърхностно и незабележимо, май само аз си го забелязвам. По-нататък ще помисля за лак може би.

# 5
Не е паднал лакът, от вълшебна гъбка става само супер фино матиране. И да, пробвала съм с Пронто и имаше известно подобрение. Не стана като да не е било, но все пак стана по-добре.

# 6
Не е паднал лакът, от вълшебна гъбка става само супер фино матиране. И да, пробвала съм с Пронто и имаше известно подобрение. Не стана като да не е било, но все пак стана по-добре.
И според мен не е паднал лакът, защото търках много малко и на пипане повърхността е абсолютно гладка както лакираната.

# 7
Има едни кърпи, които полират и лъскат перфектно (двустранни са):

# 8
  • Банско
Ето една статия, която ще помогне https://liana-flowers-vlg.ru/bg/sredstva-vosstanovleniya-lakokra … kryt-mebel-lakom/. Трябва само да си я преведеш с браузъра.

Общи условия

Активация на акаунт