Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 260
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Благодаря, Tual и Азалия Simple Smile
За Ла Рош не се бях срещала, ще видя какво има в аптеката другия път.
Мляко за тяло кое? Бях взимала преди време на микса и беше много тежко, мазно и гъсто. Бътъри, които съм пробвала, са доста гъсти.
Ще погледна посоченото мляко на сефора, мерси Simple Smile

# 331
# 332
Ето това го дават леко и хидратиращо
https://shop.lillydrogerie.bg/230ml
Иначе аз имам такова, но с ванилия и също е леко
https://shop.lillydrogerie.bg/kokos-250-ml

# 333
  • Ланкър, планините Овнерог
А докарва ли миризмата? Бях взимала на Ив Роше - химическа смрад, от Боди Шоп някакво - някаква блудкава миризма, на Белеа - пак не напомняше на кокос, че и едва се размазва. Въобще, кокоса май е труден за докарване в козметиката.

# 334
Моето е ванилия и си мирише на ванилия, но не се задържа дълго аромата.

# 335
Ето и моите скромни придобивки:

Спрейчето и лосионът имат аромат на много лек кокос, изобщо не е онази натрапчива миризма. Много ми напомня миризмата на Cool Camel, ако помните лимитираната серия.

Реших да пробвам и серума с колаген на Марион, след като чувам тук добри отзиви за марката. Много е лек серумът, като вода. Единствено не ми харесва, че има аромат и то доста силен. Дано подхранва кожата.

# 336
Дано си доволна от лосиона, че аз от два опита и двата изхвърлих. Няма размазване и попиване.

# 337
Мисля, че всички лосиони в тубичка на Балеа са една и съща формула, само ароматите са различни и да, трудно е размазването, но при мен като попие, поне усещам кожата хидратирана. Същото беше и с лосиона с авокадо в кутия на Балеа - ужасно трудно се размазваше, даже му добавих кокосово масло, за да улесня нанасянето...

# 338
  • Пловдив
Ако някой издирва течния сапун с аромат на карамелизирани пуканки на Балеа - сега е моментът. Пак са ги заредили.
Олиото на Балеа не е спряно, скоро го видях /и си купих/ в няколко дм филиала. Но като се замисля сега, май навсякъде бяха по една-две, максимум три бройки. Възможно е да не е внасяно скоро, дано да не го спират, де.
Аз го ползвам основно за ръце и много ми харесва, отлично ми хидратира изсушените от дезинфектанти ръце. И при мен няма проблем с помпичката.

# 339
  • София
Ето това го дават леко и хидратиращо
https://shop.lillydrogerie.bg/230ml
Иначе аз имам такова, но с ванилия и също е леко
https://shop.lillydrogerie.bg/kokos-250-ml
Благодаря:hibiscus:

# 340
Споделям последни впечатления:
Юбилейният душ пилинг на балеа - не е много груб, но остави кожата мека, обаче ароматът изобщо не ми хареса. Взех и пилинг с манго ще го пробвам като изразходя този.
Не си спомням тук ли коментирахме peel off маска на agiva розова с перли - най-накрая я открих, снощи я пробвах много ми хареса, даже намазах и на ММ носа Grinning Колко често може да се използва?
И последно това червило подарък
Ами супер е, аз по принцип съм голям фен на матови червила, не изсушава, не е супер трайно и приятелката е уцелила супер цвят за мен.

# 341
Аз пък черната им такава маска имам. Един път я ползвах до сега. Не е лоша, но всички маски от този тип ли са толкова спиртосани? Направо се напих, докато мажех. Не съм ползвала и не знам по принцип ли са така.
Аз пак се изцепих с немислена покупка. Отидох в Лили, за да си взема пилинга на Зоя с кокос и кафе. Взех го, ама покрай него отнесох и една палитра с матови сенки на Катрис. Толкова ползвам, че ще изхвърля една много стара на незнайна марка, на която почти не личи да е ползвана. Луда работа.

# 342
И аз имам черната маска на Агива. Наистина много спирт, но също и на Балея черната пийл оф маска е толкова спиртосана. Хубаво маха мъртвата кожа черната на Агива, но на носа ми за черните точки никаква работа не върши. Розовата на Агива по-мощна ли е от черната?

# 343
Препоръчвам ейвънските парфюмни лосиони, не оставаме баз тях у нас

# 344
Балейската черна маска е яко спиртосана, да. Така ми пари на очите първоначално...но аз и не виждам кой знае какъв ефект и така ми стои. Маските от Лидъл са доста добри, но точно пилинг не знам дали имат.

Общи условия

Активация на акаунт