Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 096
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
А от кои безсулфатни имате добри впечатления? Аз все по-често се замислям да премина към безсулфатни шампоани, но ме притеснява, че може да не измият добре косата ми.
Бях споделила преди време кои харесвам от дрогерията.
Сега се сещам за тези два :

# 526
Аз ползвам от руските Рецепты бабушки Агафьи, много съм доволна, пробвала съм няколко вида, както и балсамите им.

# 527
От https://www.zlatnaribka.com/brave-new-hair/bloom-by-polina-sofia … om-by-polinasofia съм наистина доволна аз! Разпенва се чу-дес-но, което е прекрасно, за мен по-гнусно от шампоан, мажещ се като балсам, няма. Измива наистина учудващо добре за безсулфатен. Сега... не можеш да очакваш да отмие 2 дни пръскане със сух шампоан и много лак, примерно, но аз и не съм опитвала, нереалистично е. Взимам го с мен на море, на спа или го използвам, когато косата е само леко замърсена. За това е направен, за това го ползвам и съм супердоволна.

Имам и шампоаните на Кройтерхоф, те са с много меки сулфати и отново работят отлично, даже ми свалят и сухия шампоан. И пазят от косопад, и имат и имат специфична насоченост, изобщо 3 в 1, не оставам и без техен.

(Имам по 3-4 отворени винаги, другите два в арсенала в момента са зеленият за обем на Лореал Професионел и този с глина на Елсев, много силно сулфатен е, за тежките случаи ми е той). 

Тези на beology изглеждат интересни, доста ги хвалят, ще видя дали имат нещо за обем или тънка коса, или пък за боядисвана.

# 528
Вече 2 мои приятелки се оплакаха от шампоана на Полина. Не само, че не прави нищо особено, ами и аромата не се задържа. Твърде завишена цена за подобен продукт.
Аз от години съм на безсулфатни ( не само дрогерийни ) и при мен отмиват и сух шампоан ( когато ползвах ).
Правя си маски с масла, отмиват. Не пресушават и не струват толкова. Та..всеки си пробва за неговата коса кое е подходящо, няма как всички да сме доволни от 1 продукт, но в темата за козметика от ДМ и ЛИЛИ има много варианти от по 8-10лв за 400мл Simple Smile

И аз харесвам и знам да препоръчам L'alga примерно, ама не е за тази тема Wink

# 529
Да, точно дрогериен безсулфатен търся и ще пробвам препоръчаните,  а и баба Агафия ме заинтригува.
На Полина със сигурност не искам да пробвам шампана, само лоши отзиви съм чувала за шампоана, пък и знам кои хора в мрежата й правят редовно реклама. Wink

# 530
  • София
А шампоаните на Баба Агафия къде се намират?Онлайн ли само?
Благодаря.

# 531
Аз ги взимам онлайн от makeup, не знам дали ги има във физически магазин. Имат голямо разнообразие. На моята коса се отразяват много добре. Сега в нас имам тези, пробвала съм и други от марката, постоянно зареждам.
Скрит текст:

# 532
А от кои безсулфатни имате добри впечатления? Аз все по-често се замислям да премина към безсулфатни шампоани, но ме притеснява, че може да не измият добре косата ми.
Златен елексир на Доори. Писала съм доста пъти за него. ❤

# 533
Наистина е строго индивидуално. Аз от Beology въпреки добрите отзиви не останах доволна, както и серията на Лореал Botanicals.

Дори ползвам от година, като златния и червения са безсулфатни, я а черния е сулфатен. Не тъм мислила, че ще харесам безсулфатен шампоан, повече от сулфатен. Явно за моята коса са много добри, особено маските и балсамите. Доволна съм много от всичко, което съм пробвала.

Преди години пробвах шампоан на Inebrya ice cream за обем, който ми беше страшно любим, както и една маска, която миришеше на пъпеш. Не са за тази тема, обаче.

# 534
Аз съм купувала онлайн, но в руските магазини имало, не съм виждала аз.
Пробвах един шампоан, но косата ми стоеше сплескана и не изглеждаше добре измита, а беше един от най-хвалените им. Съветвам да пробвате с най-малките опаковки безсулфатните. Ако предлагат разбира се.

# 535
Между другото в Березка съм виждала Натура Сиберика. Някой има ли отзив за техни продукти?

# 536
Пробвах и имам няколко руски шампоана(и две маски, едни такива в пликчета, имат консистенция и цвят на смлени в блендер жаби!), не са само на баба Агафия, а и накакво сибирско нещо си. Не са лоши като действие, обаче имат такива аромати, че ще ме убият! Миришат на тлъсти стари парфюми от 80-те години. Тежко и неприятно. Цените им са убийствено ниски!

# 537
Аз съм купувала онлайн, но в руските магазини имало, не съм виждала аз.
Пробвах един шампоан, но косата ми стоеше сплескана и не изглеждаше добре измита, а беше един от най-хвалените им. Съветвам да пробвате с най-малките опаковки безсулфатните. Ако предлагат разбира се.
От някои имат, мисля беше за бърз растеж, аз така пробвах първо.

# 538
Между другото в Березка съм виждала Натура Сиберика. Някой има ли отзив за техни продукти?

Шампоаните им са много добри, аз ги харесвам, но са невъобразимо скъпи тук. В Молдова си ги купувах по 7-8 лв, в био магазините тук вървят по 17-18 лв. и дори нямат повечето видове. Между другото, марката не е руска, а естонска, кремовете и серумите им за лице също са много хубави.

# 539
  • София
Doori червеният е безсулфатен. При мен леко пресушава косата, но пък не дразни скалпа (моят е чувствителен и реактивен). Кой знае какво откъм растеж и сгъстяване не съм видяла, но не е лош.
Харесвам на Doori маската с прополис - хидратира косата, без да я разхвърчава. Моята коса не обича хидратиращи продукти, но този е добър.

Общи условия

Активация на акаунт