Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 099
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Момичета, препоръчайте добри епилиращи лентички за обезкосмяване на лице - забелязвам мъхчета на челото, които ме дразнят, а от тези на Дева после се обрива и възпалява кожата на лицето много лошо. Кожата ми е много чувствителна.

# 691
Дм-ските ползвам аз(тези за тяло). Първо минавам със спирт, после лента, остатъците от нея с кокосово масло и накрая крем Здраве.
Това действа при моята чувствителна кожа.

# 692
Това червило на Ревлон е намалено в момента в Лили. Много е хубаво, това ми е втори цвят
Скрит текст:

# 693
Това червило на Ревлон е намалено в момента в Лили. Много е хубаво, това ми е втори цвят
Скрит текст:
Любима ми е тази серия и на мен.

# 694
Момичета, препоръчайте добри епилиращи лентички за обезкосмяване на лице - забелязвам мъхчета на челото, които ме дразнят, а от тези на Дева после се обрива и възпалява кожата на лицето много лошо. Кожата ми е много чувствителна.
И аз ползвам тези от ДМ, откакто козметичката ми ми препоръча мазане с крем с хидрокортизон 0,1% след лентички забравих какво е да имам възпаления и обриви.

# 695
Какъв е кремът с хидрокортизон? Латикорт става ли?

# 696
Да, става. Аз вземам обикновено който е най-евтиния с концентрация 0,1%.

# 697
  • Deutschland
Margolotta, още ли ги няма малките палитри на Катрис в ДМ? От понеделник не съм излизала навън и не съм проверявала. В Росман ще са само онлайн, затова се надявам на ДМ

# 698
Смятам утре да проверя, че много ме гложди любопитството как изглеждат на живо Grinning Преди ходех през ден до дрогериите в обедната почивка (ДМ и Росман са ми на 5 минути), обаче сега съм разредила излишното ходене по магазините.

# 699
За мен най-добрите ленти са на Lycia за чувствителна кожа , от всички други се обривам.

# 700
  • софия
Не купувам, не купувам и като има намаление на любими продукти става страшно.
Купих от Лили спирала на МФ, основа за нея, основа за спирала на Евелин (изпробвана многократно, много добра), блясък за лице на Ревлон и обезцветител на косми на Личиа (на промоция в Лили е най-евтин).
На промоция са и спиралите на Ревлон. Без тъмно синята не оставам. Пак се изкуших, но имам от предходно намаление и взех на МФ да пробвам, и успях да се въздържа.

# 701
Аз им следя пускането в продажба от пинк панда, пуснат ли ги там очаквам и другаде да се появят ако ще ги има по дрогериите. Другия ми вариант е додис, там също гледам, но ако е продукт, който няма да го има в БГ, няма да е зареден в додис.

# 702
Аз си поръчах всичките мини палитри на Катрис от немския им сайт с превозвач до БГ. Ще дам отзив, като пристигнат.

# 703
Фрау Скитница, сега проверих онлайн в сайта на ДМ за наличност по магазините да не се разкарвам излишно - в малкия град, където работя, не са заредени, но в големия, където живея ги има навсякъде, само дето от някои цветове е останала само по 1 бройка налична.

# 704
  • Deutschland
Благодаря много, margolotta. Аз съм в Манхайм, може да ги има вече, но дали е останало нещо не се знае

Общи условия

Активация на акаунт