Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 266
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Мляко за тяло, което според мен не е гъсто, няма натрапчив, а съвсем лек аромат и попива лесно е това мляко за тяло на Mixa. Десетки опаковки Mixa имам изхабени и са ми любими продукти, но например този с червена капачка е доста по-гъст. Синята обаче е лек, рядък и попива много лесно.

Лосионите на Balea попиват трудно, имат приятни аромати, но не са много трайни и аз лично си взимам много, много рядко.
Олиото на Balea ми привлече вниманието от темата, иначе използвам олиото на nuxe. Флоралното ми е абсолютен фаворит.
Ив Роше за мен са най-лошите възможни лосиони за тяло. Нито като състав, нито като ефект ги препоръчвам. Душ геловете им имат хубави аромати, но много пресушават кожата.

Взех си от течния сапун с карамелизирани пуканки от DM, много ми харесва.

# 346
Моите любими лосиони за тяло са на тази датска фирма, органик са, бързо попиват, единствено не ми харесва, че миризмата им е много слаба ( но е приятна)

Има ги в zoya.bg и macasa.org

# 347
  • Ланкър, планините Овнерог
Мисля, че и във Фантастико я има тази марка. На стелажите с био козметика.

# 348
Аз съм с много суха кожа, буквално съм на люспи от септември до юни Grinning хубава хидратация получавам май само от Neutrogena в бяла тумбеста опаковка. Ароматът му също е хубав, но поределено не паргюмен. Мирише на чисто Relaxed

# 349
Преди няколко дни се коментираше за околоочни кремове, които помагат при тъмни кръгове. Случайно попаднах на този в интернет на марката himalaya. Не съм го пробвала, но като го видях се сетих за темата тук.

https://www.himalaya.bg/product/10/okoloochen-krem-pri-tamni-kra … e-pod-ochite.html

Пак преди няколко дни бях питала тук за мнение за продуктите на Bilka. При съпоставка на състава на Bilka и този на Lactacyd се оказа, че продуктите на Bilka са с по-добър състав, макар цената им да е няколко пъти по-ниска.

# 350
  • Deutschland
Азалия, имам го онова нещо на Пантен, дето е за сгъстяване. Купих го заради това, че уж правело косата силна и здрава, ама не виждам никаква разлика засега.

Леми, палитрите, които харесахме са колаборация на Есънс и Катрис. Трябва да видя на живо, ето снимка на харесаната от теб ( от нета е)

# 351
  • The Vampire City
Преди няколко дни се коментираше за околоочни кремове, които помагат при тъмни кръгове. Случайно попаднах на този в интернет на марката himalaya. Не съм го пробвала, но като го видях се сетих за темата тук.

https://www.himalaya.bg/product/10/okoloochen-krem-pri-tamni-kra … e-pod-ochite.html

Пак преди няколко дни бях питала тук за мнение за продуктите на Bilka. При съпоставка на състава на Bilka и този на Lactacyd се оказа, че продуктите на Bilka са с по-добър състав, макар цената им да е няколко пъти по-ниска.

В момента привършвам околоочния на Хималая. При мен не повлия по никакъв начин на тъмните кръгове. Ползвам го само сутрин, защото при нанасяне вечер, на следващата сутрин се събуждам подпухнала и със зачервени очи. Не останах особено впечатлена и няма да го купя отново.

# 352
Vampire_Lady, добре, че сподели мнение!
Аз не съм го пробвала, но когато го видях се сетих, че тук се коментираше. Himayala до сега не ме е разочаровала с продукти, освен новата формула/партида от балсама за устни с какаово масло.

# 353
Азалия, имам го онова нещо на Пантен, дето е за сгъстяване. Купих го заради това, че уж правело косата силна и здрава, ама не виждам никаква разлика засега.
Ами... ще измажем едни пари по главите... 😆
Аз купих един шампоан на Vichy със същото предназначение и с първото измиване wow! Не, че се сгъсти, просто много хубава стана косата от този шампоан.

Имах го тоя околоочен крем на Хималая. Измазах го по лактите... толкова да не ми хареса. И при мен имаше нощен подпухващ ефект. Може би нещо от съставките.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 11:54 от Анонимен

# 354
Някой използвал ли е ето тези ампули?

Видях намалени ампули на Лореал в сайтът Златна рибка. Но са над 8лв за брой.

Искам да направя някаква терапия с ампули след края на лятото и се чудя кои да използвам.
Тези на Farmona също заглеждам от много време.

Чета разнопосочни мнения и за бонбонената терапия на Brave new hair.

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 17:52 от orchid.xx

# 355

От дълго време се чудех каква слънцезащитна на лицето да избера, т.к. ще започвам да използвам азелаинова киселина и накрая ме привлече слънцезащитния на Sundance за чувствителна кожа. Харесва ми, че няма аромат и рискът от раздразнения и пъпки е минимум. Дано добре защитава и от лъчите, защото кожата ми ще е фоточувствителна от рутината, която ще правя срещу петна.

# 356
Азалия, кой е шампона на Виши? Повечето степват ужасно косата

# 357
Мацки, и тук да попитам. Препоръчайте ми нещо за много бухнала коса, рядка и суха. Аман от тоя фриз, ако не я къдря/изправям, баш разплетена кошница.
Загледала съм INSIGHT Styling Anti Frizz.

# 358
Азалия, кой е шампона на Виши? Повечето степват ужасно косата
Никакво степване от този, бухнала коса с обем, който не се губи поне 2 дни - така действа на моята коса. Чуден просто!
https://www.notino.bg/vichy/dercos-densi-solutions-shampoan-za-s … tjavane/p-645885/

# 359
  • Пеликания
Мацки, и тук да попитам. Препоръчайте ми нещо за много бухнала коса, рядка и суха. Аман от тоя фриз, ако не я къдря/изправям, баш разплетена кошница.
Загледала съм INSIGHT Styling Anti Frizz.
Оф и аз съм същата и не съм открила нищо, което да я укроти. И маски и балсами и олиа и какво ли не - не помага. Като я изсуша ставам като грива на лъвица Joy Само като я изправя с пресата е добре. Ама аз съм с гъста и къдрава коса.

Общи условия

Активация на акаунт