Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 105
  • 768
  •   1
Отговори
# 630
Някой да е ползвал този ВВ крем? Отзиви?

# 631
Махането на грим с напоена тоалетна хартия за мен е недопустимо. Областта около очите е толкова тънка, а това триене с нещо различно от памучен тампон или мека кърпа със сигурност може да докара нежелани бръчки.

# 632
  • София
Не, няма такова нещо. Като се напои добре с течността става хлъзгава, еластична и мека. Няма претриване. Simple Smile

# 633
  • Deutschland
Бях се сетила, че ми трябва очна линия. Не съм слагала от хммм поне 5 години /срам/. Тийнеджърката ми каза, че в Инстаграм топ хвалена била на Есенс някаква и си я купих. Сега остава да се науча пак да я слагам, без да приличам на вещица. Ето тази е :

# 634
  • София
Фрау, най-важното условие е ръката да има опора. Да е подпряна някъде, а не да виси във въздуха, защото трепери. Аз си слагам обикновена на Голден Роуз, но мога с всякаква. Имам голям опит с очни линии - цял живот си слагам. Simple Smile

# 635
Фрау, имам печален опит с тази очна, винаги се ронеше след 2 часа. Даже си помислих, че и е минал срока, купих нова и тя така ставаше. Не беше разпечатвана и беше в срок.

Последна редакция: вт, 22 сеп 2020, 22:22 от dani-ela-80

# 636
" Благодаря " ти , Мейбълин lash lift , че прекърши и счупи и без това късите ми, редки и безобемни мигли... Сега 3 седмици ще ходя с " проскубани" мигли заради теб ! Това ми се случи и преди с една есенс спирала, сега и с тази...

# 637
На мен пък тази спирала ми харесва изключително много.
Дава екстра обем и не се размазва или рони. Маха се лесно както с миц.вода на Биодерма, така и с олиото на Nuxe.
Скрит текст:
Свети ми слънце, затова погледа е присвит.

# 638
Много добре сложена очна линия, поздравления! Аз показания при вас ефект от мейбълина, мога да го постигна с почти всяка спирала на голден роуз..Имам високи изисквания към спиралите си, тъй като това е единствения грим, който ползвам. Не  ме разбирайте погрешно, не се заяждам, просто аз целя ефект много над това , поради тази причина такъв резултат при мен като показания би бил крайно незадоволителен. В крайна сметка се примирявам, с каквото ми се получи, но това не ме спира да не се отказвам .

# 639
С коя спирала постигате по-добър ефект от това?
Моята любима е Sephora size-up.
И благодаря за очната линия. Вече 5 години всеки ден (почти) слагам и съм се усъвършенствала.😀

# 640
Пример ви давам с панорамика на голден роуз, тъй като цитирах марката. Четката е билзка до тази, която сте ползвала. Друга спирала беше лаш сенсейшън , но както и други момичета, така и аз намирам смяна на формулата й и ефекта вече го няма.  По-добър ефект отдавам и на розовата есенс , която я дават 18 часа издръжливост ( от нея споделих, че също ми бяха счупени мигли , за това и не я подновявам ).. Това а спиралите, които са ми докарвали по-добър ефект, но в които след време ползване съм откривала някакъв " дефект" . Не зная дали е от смяна на формула при следваща опаковка, или е до свикнение на самите мигли и ефекта вече не иска да " работи " . Но е факт, че при повтаряне след време на марките, не са това, което са били... Във вечното търсене съм, хаха.

# 641
  • Чукарландия
Anastasiya.glam, перфектен грим и много хубави очи! 😘
Интересно ми е обаче, какъв би бил този ефект много над това, като това полагане на спирала в случая е съвършено?!?
Или имаш база (дълги и гъсти мигли?), или нямаш.

# 642
Не говоря нищо за полагането на спиралата, нито за начина, по който изглеждат миглите на дамата. А че аз на себе си харесвам и бих искала да постигам по-разделени, по- обемни и " пеперудени" мигли, от ефекта, който lash lifta-a  е постигнал при нея.  Очите ми са големи, използам само спирала в ежедневието си и вече почти никакъв друг грим, дори на кожата си и държа на силно забележителни мигли, а изкусвени не бих сложила. Споделих изрично, че не се заяждам, за да няма недуразумения, но май някой би искал да се заяде с мен. Ще се радвам, ако съм се подвела.

# 643
  • Чукарландия
Въобще не се заяждам! Аз също имам къси мигли и този ефект, който е постигнала Anastasiya.glam, и десет спирали да сложа една след друга - няма как да го постигна. Затова ми стана чудно... Как се постигат още по-забележителни мигли от тези (в случая на Anastasiya.glam), като по принцип имате къси и редки такива? Аз не мога!

# 644
Бела,
Сърдечно благодаря! ❤

Общи условия

Активация на акаунт