Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 67

• 60 093
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
Моля ви, споделете добър продукт за маслено почистване на кожата. Няколко страници по-назад една дама беше препоръчала на Балеа едно олио, но в София не го откривам. Anguished

# 646
  • Чукарландия
Аз ползвам ето това почистващо масло за лице и съм много доволна!

https://makeup.bg/product/293575/

# 647
Бела, това на Биеленда не е ли хидрофилно. Или от серията имат и за сухо почистване. Пп Сега видях от описанието, че е хидрофилно. А сякаш въпроса е за масло за сухо маслено почистване, ако правилно съм разбрала, де. Grinning

Освен на Балея 5в1 олиото, хубави са бебешките масла в Лидъл, има едно на Нивея, не хидрофилното им душ олио, а едно друго, което се води масло за суха кожа, то е за тяло, но става и за лице и почиства много добре. Много съм доволна и от комбинираното масло на Арси козметикс за коса, лице, нокти и тяло. Страхотно е.
Скрит текст:

# 648
  • Чукарландия
Аз си го ползвам за сухо маслено почистване. На суха кожа нанасям 3-4 помпички(половинки), масажирам хубаво лицето няколко минути, след това с мокри ръце разпенвам по лицето и изплаквам. Резултатът е сияйна, гладка, кадифена кожа. Няма нужда от последващо измиване с гел/пяна, но аз съм свикнала и измивам с такъв продукт още веднъж. За по-сигурно, че добре съм се измила. 😂
Но наистина съм много доволна, откакто минах на този тип почистване на лицето!

# 649
Абсолютно съм съгласна, хидрофилните масла на Биеленда са много хубави. Имам две техни и съм много доволна. Аз си ги държа в банята и си ги ползвам като вземам душ.

# 650
Бях се сетила, че ми трябва очна линия. Не съм слагала от хммм поне 5 години /срам/. Тийнеджърката ми каза, че в Инстаграм топ хвалена била на Есенс някаква и си я купих. Сега остава да се науча пак да я слагам, без да приличам на вещица. Ето тази е :

Това е любимата ми очна линия! Наситено черна, водоустойчива и лесна за слагане! Нямам никакви затруднения с правенето на опашката. Бързо ще се научиш. 😊

# 651
И моята любима очна линия е това.
Използвам само нея. Много плътна, интензивно черна, покрива добре клепача дори и да има сенки на него; не се размазва и трие, нито пък избледнява с течение на деня.
Ще останеш доволна. 😊

# 652
И аз съм много доволна от нея. Ползвам я вече повече от 2 години и не мисля скоро да я сменям. Въпреки, че наскоро правих опити с очната линия в бурканче на Лореал и нито ми е удобна четчицата, нито става плътна колкото аз искам.

# 653
И аз се сдобих с червило на Catrice от серията Power Plumping Gel, само че нямаше номер 140 и взех 110, прекрасен цвят. 😊

# 654
Щом е плъмпинг, има ли парещ ефект?

Страхотен цвят!

# 655
Много хубав цвят, отива ви. Като трайност как е на устите? Равномерно ли се изтрива?

# 656
Много хубав цвят, отива ви. Като трайност как е на устите? Равномерно ли се изтрива?
Благодаря! 😊 Като трайност е добре. Изтрива се равномерно. До последно си има цвят. Плътно и мазно е. Има хубав блясък.
Anastasiya.glam няма парещ ефект.

# 657
Аз също много харесах червилата на Катрис, имам 040 и 100. Устните ми нон стоп са сухи, често червилата ми се събират в сухите участъци, но с тези не е така =)

# 658
Девойки, в Лили или в ДМ е намалена Lash Sensational в момента? Да знам къде да отида направо.

# 659
Девойки, в Лили или в ДМ е намалена Lash Sensational в момента? Да знам къде да отида направо.
Вчера ги гледах в ДМ Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт