Сватба, булките на 2020 г. и 2021 г., тема 6

• 52 361
  • 727
  •   1
Отговори
# 285
Момичета, здравейте , нахлувам при вас за помощ - имаше тема за благодарствени картички и ми се губи как , защо и какво....
иска ми се да направя и аз нещо подобно , но не знам как?!
И още нещо- картините за хербариите от цветята със снимка - как да ги хербаризирам че да си останат ок цветята , или да си ги оставя така. Но са леко настрани и не знам как да ги сложа , мислех си да ги извадя няколко и да ги сложа с дръжката нагоре ?!

# 286
  • Пловдив
Ние напредваме и с двете сватби.Най-важното е ,че има рокля.На Проновиас е. Ще я вземе от Англия.Има разлика в цената около 250 лв.Тук ще излезе по-евтино.Няма я в реален магазин,но дъщеря ми я премери в Англия и попитахме бг представител за цената.След като преценихме риска от невъзможността за пътуване и карантина,и ходенето от Пловдив до София поне два пъти,решихме ,че не си заслужава да рискуваме за 250 лв.
Вече има и избран фотограф-Казаков.Фотосесия няма да има.Дъщеря ми не иска зареяни погледи,държане за ръчичка и тн.Според нея са изкуствени и имаше дилема между Бенин и Казаков.В крайна сметка се е спряла на втория,но не знам какво е наклонило везните в негова полза.

# 287
  • София
Да споделя положителни впечатления след сватбата, че все нямам време.

рокля на булката- Арети (Demetrios)
обувки- Francesco Couture
бижута- Invoke
прическа - beauty garden - nail & hair studio
грим- Виктория Драганова
фото- Тихомир Йорданов
видео- Frame motion
украса- Alexa
DJ- Стоян Петров

Ако някой има интерес, мога да споделя и моя избор за рокля, фризьор и бижута.

# 288
Здравейте! И ние сме в търсене на фотограф. Малко сме зависими и от бюджет. Не намирам информация за цените на Андро Дюлгерян. Бихте ли споделили Blush
За видео засега сме се спрели на Зани.

# 289
Здравейте, аз също се интересувам от Дюлгеран.

# 290

Здравей,ние работихме с него и сме изключително доволни.Препоръчвам ви го 🤗

# 291

Здравей,ние работихме с него и сме изключително доволни.Препоръчвам ви го 🤗

А каква сума ви излезе- ако не е тайна?!

# 292
  • Wonderland
Аз като най-ентусиазираната (явно) булка на 2021, имам въпрос относно роклите: бихте ли закупили мостра? Simple Smile
В момента съм пред една такава дилема с една много намалена мостра в бутик и ми е интересно да видя колко от вас са били с мострени рокли.

# 293
Аз като най-ентусиазираната (явно) булка на 2021, имам въпрос относно роклите: бихте ли закупили мостра? Simple Smile
В момента съм пред една такава дилема с една много намалена мостра в бутик и ми е интересно да видя колко от вас са били с мострени рокли.

Аз като минала булка бих ти казала - да. Бих закупила мостра. Моята рокля беше от Ателие версай - 900лв. Не беше скъпа и не съжелявам. Имах бюджет за рокля 1500лв, като максимума беше 2000. Радвам се, че заради инзвънредното положение по време на търсенето на рокли не се хвърлих веднага на първата, която пробвах, а изчаках и ми ушиха това което исках на доста прилична цена Simple Smile

Но това си е лично твой избор. Важното е в деня да се чувстваш прекрасно Simple Smile Така, че се води от сърцето си, ако ти харесва я купи!

# 294
  • София
И аз бих купила мостра. Simple Smile

# 295
Аз също бих, нямам предразсъдъци.

# 296
Аз не бих....Първо защото в повечето магазини роклите бяха леко мръсни,някой пък имаха тук там скъсано копче/презрамка...Да разликата е голяма защото в сегашните намаления от 2000 може да се вземе на 1000 примерно.Но не ми се рискуваше да я купя и дам на химическо,защото могат да я съсипят.

# 297
  • Wonderland
Аз не бих....Първо защото в повечето магазини роклите бяха леко мръсни,някой пък имаха тук там скъсано копче/презрамка...Да разликата е голяма защото в сегашните намаления от 2000 може да се вземе на 1000 примерно.Но не ми се рискуваше да я купя и дам на химическо,защото могат да я съсипят.

На мен даже от бутика ми препоръчаха да не я пращам на химическо...

# 298
Аз също сякаш бих купила мостра, но роклята, която си избрах, ми беше малка и няма как да се коригира. Освен това има много брокат и наистина в химическото могат да я съсипят. А спестените пари пак нвмаше да са чак толкова много, защото корекциите на мострите в тоИ магазин се заплащат, а на новите рокли - не.

# 299
Като сме подхванали темата за роклите, бих искала да задам въпрос относно размера на мострите в софийските бутици, извинявам се, ако е било коментирано вече. Има ли някоя plus size булка наоколо, която може да сподели впечатление?
Юни месец ходих с моя приятелка за нейната рокля в Сватбения център в Младост и ми направи впечатление, че роклите са по българска номерация и или са много малки размери (40, 42) или отиват вече на 50+. Моите мерки в момента са 98/80/114 и се притеснявам дали като цяло ще мога да пробвам нещо, което ми харесва, защото въпросните рокли по-голям размер не бяха по моя вкус, а и бяха силно ограничен брой.

Общи условия

Активация на акаунт