Мъжът везни и жената овен.

 • 3 657
 • 19
 •   1
Отговори
 • Мнения: 30
Здравейте! Създадох тази тема, защото бих искала да получа някои съвети относно мъжете везни. От скоро съм с мъж везни. На моменти всичко е окей. В друг момент е в съвсем различно настроение и все едно не е същия човек. А пък в началото на връзката беше един загрижен и постоянно ме засипваше с внимание и грижи, а сега ако се обади веднъж през деня ще е добре.
Всеки съвет относно мъжа Везни ще ми е изклюзително полезен, защото ми е изключително трудно да се справя с този човек.

# 1
# 2
 • Мнения: 2 998
Всеки съвет относно мъжа Везни ще ми е изклюзително полезен
Бягай с 200.

# 3
 • Мнения: 1 304
Имах почти шест годишна връзка с представител на тази зодия, която аз прекратих. Беше страхотен, уравновесен, нищо не можеше да го изкара от нерви - дори аз. Готвеше страхотно и т.н. Защо я прекратих - нямам отговор. Глупава, незряла, вечно търсеща по-доброто. Ми не го намерих, може ли това съм си заслужила, като не оцених това, което имах. Но не съжалявам, де.
Настоящият ми съпруг е същата зодия. Заедно сме от 16 години и имаме две чудесни деца. Той е сприхав, избухлив, вечно нервен и аз тъй, ха ха и постоянно се караме за нещо. Когато не спорим е чудесен, но рядкост, защото виждаме нещата по-различен начин.
Иначе не е стиснат, грижовен е към децата, но по детски сръдлив.
Бе, определено е по-труден за живеене, но и аз съм остър камък, така че...
Аз съм дева, но не типична. Не знам дали е до зодия.

# 4
 • Мнения: 1 200
Везнянко за всеки е различен по принцип.
За един ще е отговорен и сериозен, за друг, отнесен от вихъра, какъвто го харесваш, такъв си го поръчваш общо взето, а ако имаш късмет, може и така да се задържи, но за колко дълго, не се знае. Важното е той да го реши, него не бива никой да го сграбчва, притиска, изисква....Става друг човек, който не познаваш и не искаш да познаваш.
Може да е всякакъв, но никога обикновен, може да е навсякъде и никъде едновременно. Може да показва интерес и в същото време да гледа встрани, защото красотата е навсякъде и той не иска да я изтърве. Smiley
В конфликтни ситуации и при нужда от  вземане на най-мъдрото и мирно решение, той ще покаже правилното такова, защото може да е и нерешителен, но същевременно да знае кое е най-правилното.

Бягай с 200!!

# 5
 • Мнения: 746
Малко ми е като бомба със закъснител-днес може да иска за заживее с теб, да бъдете заедно, а на следващия ден вече не иска. Сякаш се клатушка между две неща, които хем иска, но и не иска. Струва ми се, че има голяма доза егоцентричност в тях, повечето, които познавам имат някаква харизматичност и обичат да флиртуват, да се харесват на останалите.

# 6
 • Мнения: 30
От моя личен опит забелязах, че обичат да са център на вниманието и винаги да се изтъкват. Също така забелязах, че не съм му достатъчна аз. Постоянно добавя нови и нови момичета в социалните мрежи. Излиза ми с думите, че иска да е с мен. Иска нещо сериозно с мен, но в същото време ми се струва, че търси и други.

# 7
 • Мнения: 3 025
Кавалер,винаги облечен хубаво и в марково облекло,  неконфликтен, много спокоен, бързо прощаващ,  готви страхотно,  никога не би те обидил, но понеже по принцип са големи чаровници и имат много обожателки, рядко се ограничават само с една.

# 8
 • Мнения: 746
От моя личен опит забелязах, че обичат да са център на вниманието и винаги да се изтъкват. Също така забелязах, че не съм му достатъчна аз. Постоянно добавя нови и нови момичета в социалните мрежи. Излиза ми с думите, че иска да е с мен. Иска нещо сериозно с мен, но в същото време ми се струва, че търси и други.
Да, напълно си права.

# 9
 • Мнения: 30
Стигам до извода, че обичат да флиртурат и понеже са страшни чаровници се радват на вниманието на повече от една жена. От друга страна ми се струва, че като е избрал една парньорка той малко или много полага грижи, подарява ми подаръци и ми пише, понякога, но много рядко ми и извъни. Ние дори живеем в различни градове, но той пътува и остава за по няколко дни дори седмици в моят дом. Затова сега ми е объркано иска мен, но иска и още внимание от други момичета. Обича да го заглеждат и да го хвалят. Обича да е обгрижван и да го възхвалям, но всъщност и аз бих искала от него това за себе си.

# 10
 • Мнения: 4 518
И моя мъж е везни. Момичетата са го описали доста точно, ако взема от всяко мнение по нещо. Обича силно, трудно взима решения, но вземе ли ги, това е, ако знаеш къде да не стъпваш се живее лесно с него, бързо пали и се цупи като дете, в началото комуникацията беше супер, после ужасна, сега сме намерили начин да говорим нормално. Най-големият ни проблем е, че той се опитва да се съобрази с моите желания (дори и да не съм казала какви са), аз се опитвам да направя същото за него и накрая става мазало.

# 11
 • Мнения: 30
Как може да се влезе под кожата на такъв мъж ?

# 12
 • Мнения: 1 200
Аз не бих се и опитвала, но ти си знаеш.
Някакъв наУчен спор, нещо за разискване и дискусия, тема от която знаеш, че се вълнува?
Не знам.

Честно, по примамлив би ми бил мъж, който си задава същия въпрос, но за мен: " Как да вляза под кожата на Акаунта, как?!" " Как да хакна този Акаунт?!?", и т.н.

# 13
 • Мнения: 5 394
Simple Smile Акаунт, аз не искам да те хаквам. Grinning Присъединявам се с подкрепа на изказания съвет - научна или житейска тема, която го вълнува, а и везни обичат да философстват, особено ако имат Луна в Близнаци.
Обичат вниманието, засвидетелстване на уважение и съобразяване, леки уместни похвали, но не явни ласкателства...

# 14
 • Мнения: 779
Не знам, Вие казвате че сте жена Овен, а те са пословично ревниви и избухливи. Везните са като цяло уравновесени и обичат да флиртуват и да се забавляват. Ревността на Овена е препъникамъкът мисля и непостоянството на Везните.
Иначе, Везните са добри партньори по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт