Bay Yanlış“ с Джан Яман и Йозге Гюрел и „Dogdugun Ev Kaderindir“ с Демет Йоздемир Тема 52

• 48 664
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
След толкова преминавания през терасата, мисля че в малката кутийка стои ключ от апартамента на Йози. Като символ на ключ за сърцето му и доверието, което досега не е имал към никоя друга.

И да обърна внимание, че когато Сердар в хотела го вкараха да чака Толга, на заседателната маса стоеше списанието с Йози + химикалка. С химикалката в статията беше подчертан отговорът на Йози "Няма човек, когото виждам като съперник. Просто се надпреварвам със себе си." Ясно е къде го стяга чепика Толга и ще се опитва да натрие носа на Йози.

Профи, колко си наблюдателна! Въобще не съм го забелязала това и добре че го каза, да обърна внимание. А е важно, даже възлово, може да се каже - ключ към образа на Озгюр. Благодаря ти, че го сподели.

# 631
Страхотно ти се е получило, Беа! Почти автентично изглежда. Ако пишеше отдолу: очаквайте в следващите епизоди, щях да повярвам.

# 632
# 633
Привет грешни дами

Идвам с прекрасна новина.. сега следва и Италия.. и кой ли още не.. да им е чист пътя, и да им върви по вода Flowers Four Leaf Clover
Продава се като топъл хляб... : ))

Най-голямата испанска телевизионна корпорация "Atresmedia", която включва канала "Nova", придоби правата за излъчване на сериала "Mr. Wrong"

Беа Hug супер си! Разбира се, че и аз ще се пробвам Joy колко му е.. нека се порадвам Joy лелее как се въодушевих! : )) Като децата съм..... чак си се чудя на акъла, за какви неща се паля Grinning

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 12:42 от grozdence.

# 634
Беа Hug супер си! Разбира се, че и аз ще се пробвам Joy колко му е.. нека се порадвам Joy лелее как се въодушевих! : )) Като децата съм..... чак си се чудя на акъла, за какви неща се паля Grinning

Грозде, вярваш ли ми, че имам вече сигурно 50 колажа от всички сцени между двамата... InnocentLaughing
Първо пробвах с Джан и Санем, ама нещо не ми пасва добре лицето на Деметка, ама на Езги направо заспа.
Гледам си ги и въздишам, сега ще ми е още по-лесно да фантазирам!

Страхотно ти се е получило, Беа! Почти автентично изглежда. Ако пишеше отдолу: очаквайте в следващите епизоди, щях да повярвам.

Светълчо, какво да те черпя, къз? Направи ми деня! Flowers HibiscusSparkling Heart

# 635
Грозде, каква прекрасна новина!

# 636

Грозде, вярваш ли ми, че имам вече сигурно 50 колажа от всички сцени между двамата... InnocentLaughing
Първо пробвах с Джан и Санем, ама нещо не ми пасва добре лицето на Деметка, ама на Езги направо заспа.
Гледам си ги и въздишам, сега ще ми е още по-лесно да фантазирам!

Светълчо, какво да те черпя, къз? Направи ми деня! Flowers HibiscusSparkling Heart

Един шербет, Беа. За лятната жега.Simple Smile
Майтапа настрана, покажи го това клипче на някой, който хал хабер си няма от нашия сериал и ако не те пита "кое е това гадже" или " кога си купи тая червена рокля", на Хасан ще се прекръстя аз.

# 637
Момичета, успешните продажби на "МГ" във все още ранен етап е очебиен...за конкуренция в продажбите, не може да става и дума.. Смело мога да кажа (Джан продава), а не обратното, както недоброжелателите се надяват, че Джан провалял проекта...Мисля, че можем да спрем с въпросите от сорта... "Септември ли ще свърши?"
Целият свят е полудял с този сериал, само Туркиш зрител се опъва с този въшлив рейтинг..
Браво на Фарук бей, Джан, Йозге и целия екип, справят се чудесно!
Какви неща се изписаха, а то какво става реално.. за наша радост! : ))

Очакваме още прекрасни новини, със сигурност снимките ще продължат с пълна сила, защото усрехът му в чужбина е грандиозен.. факт. : ))

# 638
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
След толкова преминавания през терасата, мисля че в малката кутийка стои ключ от апартамента на Йози. Като символ на ключ за сърцето му и доверието, което досега не е имал към никоя друга.

И да обърна внимание, че когато Сердар в хотела го вкараха да чака Толга, на заседателната маса стоеше списанието с Йози + химикалка. С химикалката в статията беше подчертан отговорът на Йози "Няма човек, когото виждам като съперник. Просто се надпреварвам със себе си." Ясно е къде го стяга чепика Толга и ще се опитва да натрие носа на Йози.

Профи, колко си наблюдателна! Въобще не съм го забелязала това и добре че го каза, да обърна внимание. А е важно, даже възлово, може да се каже - ключ към образа на Озгюр. Благодаря ти, че го сподели.

Ами, мярнах още на директното излъчване, че има подчертан с химикалката текст. Естествено, тогава нямаше как да спирам за да видя какво аджеба е толкоз важно за Толга, че си го е подчертал. А в съботата заминах на море, без комп и форум. Като се прибрахме се оказах с бъгнат комп, и чак снощи имах късмета да мога да направя стоп кадър и да преведа текста, с Гуглева помощ. Бих апелирала, знаещите турски, ако не ги затрудняваме особено, да вземат да ни преведат видимата част от интервюто на Йози Praynig . И защо, по дяволите, уважаемите Фокс и Голдфилм досега не се сетиха да ни публикуват някъде цялото това интервю на Йози?! Ей там, в хаберлера, да ни го сложат, вместо да отвисява 3-та седмица Джемре Гюмели.

Хубава новина за продажбата в Испания.
Грозденце, не чувствам надвиснали черни краски над сериала. Писах и пак повтарям, едното число на рейтинга не е показател само по себе си. В нашия случай не е ниско, нищо че така може да се струва на някого. Въпреки че не намирам в оригинал цялостен седмичен рейтинг на комшийските телевизии, от прочетено на други места разбирам, че от сериалите Вратата е с най-висок, а МГ е втори. Останалите са далеч назад с рейтинги под 3, под 2 и даже под 1. Не мисля, че има луд да спре втори по рейтинг в седмичната класация сериал.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 13:32 от profi_1

# 639
Много, много се радвам, че е продаден сериала в Испания. Дано да сложи началото на още много такива добри новини.
БТВ къде спят? Да купуват и те! Или да вземем да им съберем пари, за да го купят Grinning
То, събирахме пари за дрехи на Джан, за глоби на продуцентите, що не и за това Joy
Обаче като знам БТВ какви малоумни заглавия измисля на сериалите, страх ме е как ще го сколасят нашия Мистър Грешен Joy

# 640
  • София
Сигурно ще го кръстят: "Урок/Уроци по любов" Wink

Ей, така без: "Добър ден! и Здравейте!" скочих и аз във вашата темичка, защото я следя редовно и понякога много ми се иска да кажа и аз някоя щуротия. Защото аз обичам щуротиите и затова ми харесва сериал с повече хумор, а романтиката е бонус.
Изпълненията на Анъл много ме забавляват, а в "Птичката", сцената в която описваше различните видове полезно хранещи се и чакаше ябълката да падне сама ми е топ.
Като една съвременна европейска жена ми харесва партньорите да са равни по произход и богатство. Затова харесвах и "Любов на инат". Е то винаги богатия мъж фалира и после бедната жена успява да му възвърне бизнеса, ама друго си е и изначално да имат образование Wink
Нямам претенции дали сериалът ще е 15 или 45 серии стига да са на ниво.

Ели-Мели, супер чувство за хумор имаш!

# 641
Момичета, много хубави новини влизам да прочета! Ех, много се радвам, целият екип го заслужава, всички са много добри и сериалчето е супер!  Браво, браво! Джан и да не им го каже този път, че е най-популярен в чужбина, то реалността си го показва!

# 642
Привет и от мен!
Още малко ми остана да довърша серията, но бързам да се изкажа, че юнашко сърце не трае People Ok Woman

В началото похвалих сериала, че бяга от досадните клишета на вечната опозиция бедно момиче-богато момче или модерно семейство - традиционно семейство, обаче явно в Турция такова бягство реално не съществува, независимо как изглежда привидно. Защо иначе коскоджа 30 годишни магаренца като нашите гълъбчета, ще са длъжни да дават отчет, а в случая на Езги буквално да се молят на майка си да решава...неща, които би следвало да зависят само и единствено от тях самите.
Що за наглост от страна на Невим да се прави на важна и да се разпорежда с живота на дъщеря си, която е пълнолетна и самостоятелна? И нежната добра душа на Езги хич не помага в случая, защото вместо като зрял човек да поговори с майка си и да ѝ скръцне със зъби, че може само да я съветва, но не и да решава вместо нея, тя се държи като 5 годишно момиченце, което се опитва да разсейва и едва ли не да ѝ се подмазва, като по този начин ѝ дава пълната власт да продължава да я командва така безпардонно. UnamusedAnimal Pouting Cat

Аз не мисля че е наглост.Според това което се подразбира от сюжета, Невин никога досега не се е бъркала в избора на дъщеря си. Сега обаче , след като е вече на 30 и биологичният часовник цъка и след като е правила винаги неправилни избори и прекала 3 години с човек който я е водил за носа и още 3 месеца в сълзи и сополи след раздялата, разбираемо е че жената не вярва в правилната преценка на дъщеря си,още повече че всичко сочи ,че новият избранник е Грешния.Да не забравяме и грочивият опит на самата майка- изоставена от мъжа си с малко дете, кой би поискал същото да се случи на детето му. Що се отнася до Езги и скърцането със зъбите- това също няма как да стане, даже и да не взимаме предвид турският манталитет, където младите се възпитават в абсолютен респект и вежливост към възрастните, Езги е отгледана само от майка си, за нея тя е всичко.Най-големият и страх е да не я разочарова, майка и да не страда(тъй като в нейните очи на дъщеря тя е страдала достатъчно).Затова е и това поведение, на виновно дете. Естествено всеки пречупва това което вижда през собствения си опит и възпитание.Пък и в това е и сюжета, Езги трябва да намери любовта към себе си,да се научи да отстоява изборите си, но няма как да стане изведнъж.Няма нито да е логично, нито да е достоверно ако е изведнъж.Ще има препядствия пред сладурите, чужда намеса, за да израстнат поединично и заедно и връзката им  да се укрепи и узрее.Сюжетът е много реалистичен много човешки. Не е приказка за Пепелшка спасена от принца, нито приказка за супергерои със супер способности и качества които много се харесват на комшутата.Комедийният елемент е допълнителна екстра.

# 643
Горгонзола, добре си дошла! Хареса ми „Урок по любов” Wink

Най-тъжната муцунка на света Laughing

#сет

#фенки

#палавоЕзиче

# 644
Здравейте следобедно! Hug

Горгонзола Hug,добре дошла и от мен. Flowers Hibiscus

От сутринта не бях влизала в темата и нямате изчитане! Wink
Благодаря за инфото и коментарите.HugFlowers Hibiscus
Радвам се,че сериала се харесва в Европа.

Относно общия рейтинг да вметна,че за сега са само летните сериали.Ще се разбере септември месец, когато започнат новите сериали и новите сезони на старите!

Продуцентът на телевизионния проект Фарук Тургут е заявил, че  вторият фрагмaнт  за 10 епизод е готов и може би ще го видим през деня.Хайде чакаме го! Wink

отново сме първи по обсъждане....

Общи условия

Активация на акаунт