Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?
Чакам си и ако до 19 бебо не излезе ще има туширане и най - късно до 22 - 23 ще си гушкаме малкия бебун
Аз се славя като отвратителна домакиня, ама сега като си седя вкъщи, си търся с какво да си убия времето.
! 

Ние не искахме да знаем какво ще е , а докторката се изпусна и каза момиченце
.Макар,че дори аз като си раждах в България в моя град,никoй не ми е искал такива пари за каквито си говорите.Ходих си на частно на прегледи при една лекарка и после тя ме изражда никакви пари не съм и плащала допълнително,пък не съм и знаела,явно това го има в по големите градове.А тука няма смисъл изобщо да обяснявам...Ама сигурно ако дам пари и ще ме гледат като извънземно.Просто тука хората са си съвестни,обръщат внимание на всички еднакво,какви са тия дискриминации,та не всеки има възможност да извади 1000 лв.това не са малко пари,направо ми става болно като чета...А иначе ще влизаме в EU.
,та аз ли съм най голямата мързелана?За бебо сме взели САМО 10 памперса / за в родилното/ и едно сапунче,с таз моя екстремна бременност татито отсече НЕ никакви покупки ,пране и гладене докато не гушнем живо и здраво малкото човече.А за цените на раждането при нас мой са най- ниски от порядъка на 200 до към 400 лв. само за избор на доктор.Цената на випката е 10 лв. на ден ако сте две мами вътре или 15 на ден ако е сама родилката.И чантата още не съм си приготвила за родилното я ме скастрете малко да се стресна че както съм го ударила на лежане и мързел кой знае кога ще си вдигна гъза та да я приготвя