Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?
Аз продължавам да пера и гладя,чантата ми за болницата е почти готова.Вече успях да разглася на бабите и няколко приятели,че чакаме момиченце 
!
Сега ни остава да дочакаме раклата за нашето легло, скрина на бебо и леглото което вече сме избрали, но го няма налично.
...абе кво да ви кажа - несмея да си изпера нещата за бебчето, а така ми се ще...Да се оплача - последните две нощи ставаме в 2 и заспиваме към 6 часа, освен това аз нещо съм хремава и освен че ми е некомфортно кихам и плача постоянно-мамите минали през вируса скоро да кажат с какво се оправиха.
От оня ден се каня да те поздравя, ама нали нямах достъп...

Направо супеер.

И ми го показа жената, то на опаковките си го пише черно на бяло. Направо паднахме. Да се чуди човек да се смее ли да му докривее ли............
Ние не го правим много често но когато си общуваме тримата много се забавляваме 

днес милата ми сестричка прави 29 години, да ми е жива и здрава 
и се притеснявам

на KaliMa! Здраве, любов, леко раждане и красиво бебче скоро! Весело изкарване на празника.