Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?

Така се е стегнал в очакване на бебо, май е в лек ужас и паника
на КалиМа!! Много здраве,щастие, красиво и спокойно бебе!!
И лесно раждане мила!
-нека винаги да си здрава весела щастлива и обичана! 
-нека любовта ви не угасва никога 

и се притеснявам
ДНес като станах и видях, че систъра ти има одъртяване...тъкмо точех
ръце за солидна почерпка. Да ти е жива и здрава систъра и все така духовита /съжалявам, че не ви познавам реално но има време да прелетя до Варна някой ден
когато решиш разликата е три етажа, дали в сестра ми или вкъщи, малко ми е странно защото и на двете казвам вкъщи

Нашата първа официална годишнина беше на 5.09. Направихме си купон, а на другия ден си лентяйствахме на полянка в горичка с рекичка. Хапвахме манджа приготвена на огън и я поливахме със студена биричка 
И кога ли ще почнат да излизат първите бебчета? Септемврийките в момента са във вихъра си! Аз утре съм на консултация и ще ми вземат гадните изследвания - влагалищен и анален секрет
И тези дни трябва д а се поогледам за бельо за след операцията. Казаха ми да си търся по-дълбоки, и се мисля дали безшевните имаха някакви такива модели
А за спалните комплекти съм съгласна-повечето са много твърди,понеже ги правят от турско хасе.Аз още не съм си намерила подходящи.
но вече съм излъскала целия апартамент за бебка,нямам търпение да си я гушна вече