Отговори
# 135
Здравейте!!!
Почерпете се и от мен!! Днес имам празник-2 години от сватбата с мъжа ми Wine Glass newsm38  bigdance2 kiss
Беше много хубаво-само аз, той и кумовете във Виена!!Много красиво и романтично!! Мисля, че той сега много тъгува за онези безгрижни времена!!! Wink  Така се е стегнал в очакване на бебо, май  е в лек ужас и паника Mr. Green Не че аз не съм така Laughing
 bdbaloni на КалиМа!! Много здраве,щастие, красиво и спокойно бебе!!
Хайде, аз отивам да празнувам!!!!

# 136
Ангелина,поЖелавам ти много дълаг семеен живот,щастливо и весело семейство да сте си винаги и успех ! smile3525 baloni И лесно раждане мила!  bouquet  bouquet  bouquet

# 137
KaliMa   newsm59-нека винаги да си здрава весела щастлива и обичана! Tada

Ангелина честита годишнина  newsm76-нека любовта ви не угасва никога txtloves
Леля Зеля честита рожденничка -да ти е жива и здрава nbirthday

eli_gu дано да се оправиш по-бързичко Peace
На мен днес ужасно много ми се спи,а не съм от поспаланките.

# 138
KaliMa честит рожден ден  newsm59 с пожелания за здраве ,щастие и любов.
Ангелинче честита годишнина с пожелание за дълъг семеен живот и нека любовта бъде вечно ваша спътница lovekiss
Леля Зеля да ти е жива и здрава сестричката и скоро да е горда леля smile3510
Ели никакво разболяване мила повече чай и лимон ,и да се оправяш бързичко.
Аз от вас се заразих и се поразшетъх за човечето малко дрешки ще му изпера и поне чантата за болницата да си стегна щото съм голяма калпазанка чакам на готово Blush
Това е от мен и да се глезотите добре в оставащото ви време ,че появи ли се човечето мира няма и време за почивка Hug

# 139
  • Откъм Варната
Хех днеска много празнуващи, много здраве и щастие на всички, и на тез който нямат празник също Wink

Ангелина то днеска и ние правим 2 годинки, освен че имам РД, не сме женени ама си е годишнинка, а вторник ще почерпя и за таткото че и той тогава пораства с една годинка Party

# 140
KaliMa,това са големи празници!!! Да сте живи и здрави и вечно щастливи!! luvbed txtloves

# 141
  • Стара Загора
А Хера къде е?!? не се разписва Tired и се притеснявам Crossing Arms
Нали ме знаеш...да живей, живей мързела Mr. Green Тук съм ама ме мързи много...чета и гледам умно компа по цял ден Crazy ДНес като станах и видях, че систъра ти има одъртяване...тъкмо точех  smile3508 ръце за солидна почерпка. Да ти е жива и здрава систъра и все така духовита /съжалявам, че не ви познавам реално но има време да прелетя до Варна някой ден Crazy/
Честито одъртяване и на Кали  newsm59 Да си жива и здрава и ммммм страхотни торти...тъкмо след мръвките на Леля Зеля ще хапна сладичко Blush
Ангелина честита годишнина  newsm18

# 142
за солидна почерпка. Да ти е жива и здрава систъра и все така духовита /съжалявам, че не ви познавам реално но има време да прелетя до Варна някой ден Crazy/

Ами хайде, довечера е китайско, бременните са с предимство та за  това  Wink Crazy Party Пък и ще те чакаме, вече с бебо  Hug Peace bowuu когато решиш разликата е три етажа, дали в сестра ми или вкъщи, малко ми е странно защото и на двете казвам вкъщи  Whistling ooooh! Tired Та те чакам  Laughing

Честита годишнина на Ангелина, много да се обичате,ние  с мъжо правим на 1 октомври една година от сватбата, и 9 години от както сме заедно, само че на 3 октомври  , въобще при нас, всички работи септември -октомври Heart Eyes

Хайде спирам да досаждам  Peace

# 143
Честито и на тези дето имат годишнина Two Hearts baloni Бъдете щастливи!!!
 1dating newsm62Нашата първа официална годишнина беше на 5.09. Направихме си купон, а на другия ден си лентяйствахме на полянка в горичка с рекичка. Хапвахме манджа приготвена на огън и я поливахме със студена биричка Simple Smile
Хайде весело на всички с повод и без повод:)

# 144
  • София
Честито на всички празнуващи! Пожелавам ви на всички да сте живи и здрави, и само хубави и положителни емоции.

KikiNiki, по принцип съм записана за безплатния 3Д към училището, но на 13.09. Не мисля да ходя. Една мама, която беше на училището, беше минала сутринта и каза, че те претупват буквално за 2 минути. Не ми се разкарва до болницата, ако ще ме претупват. За циганките в тина киркова забравих да питам, но утре на ЖК ще попитам моят доктор как стои въпроса с тях. Аз по време на обиколката не видях нито една циганка. Все пак видяхме и стаи с родили мами и техните бебчета - нямаше циганки сред тях...

Момичета, да попитам. Бебешките спални комплекти, които ги продават са от хасе. Не ви ли си се струва твърдо? Вие какви сте купили? И с какво ще ги изперете - само с прах или и с прах и омекотител?

Иначе аз нещо доста несериозно го раздавам - нито багаж имам, легло не сме купили. Добре, че поне някакви дрешки понакупих, та ще имам за първите дни. Ремонта при нас кипи с пълна сила и нямаме време. Само дано бебчо не реши да ни изненада.

Утре съм на ЖК - да видим с колко сме пораснали. После съм на алерголог.

Приятен ден!

# 145
Момичета, да попитам. Бебешките спални комплекти, които ги продават са от хасе. Не ви ли си се струва твърдо? Вие какви сте купили? И с какво ще ги изперете - само с прах или и с прах и омекотител?

И на мен хасето ми се стори твърдо и затова купих от трико, мисля че бяха на Виталис, не са много по скъпи- 14.60 беше комплектче, а за 17 лв имаше чаршафчета с олекотена завивка

# 146
Много празнуващи  имаме днес!
Честит рожден ден  на KaliMa! nbirthday
От здраве, любов и щастие да се не оттървеш! Скоро да се гушкате с бебчето! И приятен купон довечера!
Леля Зеля, да ти е  жива и здрава и сестричката!
Много любов, романтика и разбирателство на Ангелина и KaliMa! ПОжелавам ви да запазите дълги години искрата между вас!
Аmina, малко късно, но Добре дошла и от мен! И ние докато се наканим за второ детенце изчаквахме едно, после друго (май си търсехме извинение за да не си разваляме рахата) и те годинките си се търкаляха.... Е сега, слава богу, чакаме и дано дочакаме живо и здраво бебче!
heart, аз специално си поръчах в едно ателие единия комплект да ми го ушият от българско хасе, което е меко. Само, че малко ми поотрязоха главата с цената, ама здраве да е!
Ели, бързо оздравяване!

Чудя се колко от нас ще са с планово секцио newsm78 И кога ли ще почнат да излизат първите бебчета? Септемврийките в момента са във вихъра си!  Аз утре съм на консултация и ще ми вземат гадните изследвания - влагалищен и анален секрет Sick И тези дни трябва д а се поогледам за бельо за  след операцията. Казаха ми да си търся по-дълбоки, и се мисля дали безшевните имаха някакви такива модели newsm78
И аз да се оплача от нашия татко - от три седмици не мога да  го хвана да ми залепи един тапетен фриз над кошарата на беба!:2gunfire: Сега сме бутнали леглото в детската при каката и го чакам да се накани, да видим кога ще е събитието! Иначе ми останаха да изпера само чаршафчетата и комплекта з аизписването. 
Какъв темобокс за шишетата ще купувате - единичен или двоен? Интересувам се дали шишетата на Dr Brawn могат да се поберат в единичния newsm78

Пак с е отплеснах !Приятна вечер от мен!

# 147
Да се разпиша и аз днес,привет на всички мамчета.
Честит Рожден Ден на Kalima. nbirthdayДа си една безкрайно щастлива и обичана майка и съпруга.
Честита годишнина на Ангелина- любов да ври и кипи винаги в семейното огнище. luvbed
Ох , ама тези тортички така ме съблазняват- аз дето изобщо не си хапвам сладко през цялата бременост.
 Mr. Green  love001А за спалните комплекти съм съгласна-повечето са много твърди,понеже ги правят от турско хасе.Аз още не съм си намерила подходящи.
Хайде лека и спокойна неделна вечер от нас  love001

# 148
  • Откъм Варната
Благодаря за пожеланията момичета много сте мили  love001

# 149
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ ТУМБАЧЕТА,аз днес цял ден шетам wash hang 1ironing newsm28 1dishes newsm71 clean newsm64 но вече съм излъскала целия апартамент за бебка,нямам търпение да си я гушна вече Hug Много странно но имам страшна енергия,вярно уморявам се много бързо,но сядам за 2 мин. и пак продължавам да действам с каквото съм се захванала.Вече всичко съм приготвила за бебка и сака за родилното,но докито ни каза скоро да не я чакаме,все още няма никакво намерение да излиза.PC(kote)-къде си гледала тези  толкова евтино?
Да се разпиша и аз днес,привет на всички мамчета.
Честит Рожден Ден на Kalima. nbirthdayДа си една безкрайно щастлива и обичана майка и съпруга.
Честита годишнина на Ангелина- любов да ври и кипи винаги в семейното огнище. luvbed
 Hug

Последна редакция: нд, 10 сеп 2006, 22:53 от gudza

Общи условия

Активация на акаунт