Отговори
# 180
Ей ни и нас, разгеле. Не знам как смогвам все да се запиша в новата темичка, чак като дойде време тя да приключва Sad.

Поздрави на всички празнуващи - рожденници, годишници Wink и техните мами.
Пожелавам ви мнооого здраве, късмет, любов, чудесни бебчовци и безброй усмивки!

# 181
Пускам си нов постинг, че не искам да си разводнявам поздравите горе със злободневни нещица. Ние се тръшнахме цялата къща болни - мама и тате. От вскички най-страда милото ни бебе - от духане на нос и кашляне, не може милото да заспи и май ми е много сърдито, 'щото ръчка яко долу в херниита (които благодарение на напъните, в резултат на горните две действия станха като балони Sad). Но сме по-добре.
Ели, държиш ли се? Аз карах три дена само на "ангелска" гореща супа - варени картофи с моркови и лук, без подправки, само със сол. Първите вечери, обаче носа ми не можеше да се отпуши, помагаха ми само капки за нос. Не ги препоръчват по време на бременност, но аз не можах да се въздържа. Капех си само по 1 капка в ноздра, иначе никакво заспиване. И пак тези първи вечери пиех Парацетамол. Ама то и кокалите ме боляха. Уф беше отврат. То още не е минало, ама поне само нос и кашлица остана.
Днес ходих на пазар и с това приключвам покупките за бебо, докато не се появи и не видим от какво ще имаме нужда. Вече и да искам, не мога да ходя Sad. Много се влошихме. Като се въртя докато паркирам, получавам много силни контракции, че и болят направо. И аз имам доста силни болки, подобни на (пред)менструалните, корема ми се е смъкнал много. Не мога да разбера откъде трупнах 14 кила (като капак не мога и да ги преживея).
Иначе си поръчахме количката и сега нетърпеливо кърша пръсти да я докарат! Искааааам пък. Не взехме Мерцедеса на количките, ами БМВ-то Wink. Да видим дали и цвета ще е такъв какъвто е на картинките.

# 182
Здравейте и от нас! И аз днес за втори път почвам да пиша,дано не изчезне пак всичко,че накрая ще се откажа:(
Присъединявам се към стискащите палци на Ангелина,ако му е писано на бебчо да се ражда тия дни-това е положението:)Пожелавам само да мине по най-лесния начин и за мама и за него:)
 Днес се записах за училището в Тина Киркова,а пък те ме записаха за 6.10,а за ехографа-чаааак за 16.10. Ами той бебчо може да реши да превари термина и да вземе да се роди преди записания преглед:((шантава работа...
 Преди малко разглеждах албумчето с придобивките. Фрики,ти си като рекламен агент на Авент:)) Да си кажа,много ми хареса чаршафчето на Ма4о,върху което е снимано едно якенце с чувалче... Ма4о,от къде тва сладко чаршафче? Аз днеска обикалях магазините по Екзарх Йосиф и Пиротска за хасета и спално белъо,ама такива не видях:(((
 Кръц,много се радвам,че ти е харесала количката:) дано ни вършат и добра работа като се появят малките човечета:) Аз мойта много много не съм я раздвижвала,седи си в стаята покрита с едни грамадни найлони да не прашасва и си чака собственика да се роди и да го води в градинката:)
 И накрая,малко на патерица,да поздравя празнуващите от последните няколко дни:) Естествено,с пожелания за здрави пухкави и кротички бебенца:)
 Лека вечер!

# 183
Днес компа ми лази по нервите, май и той е грипясал и ще трябва да го полекувам. Сега да ви се похваля Laughing-одеве купихме легълцето и спалния комплект за бебчо, с което приключвам /уж/ покупките за сега.
Nessa , благодаря ти - държа се, ама не успявам особенно. Днес пих 2 фервекса, а сега и 1 ефералган. То 4 дни ужас...За болките-и аз ги получавам и то не отскоро, а като се преработя или в колата пък съвсем.
И накрая KaliMa и Хера да не ми се перчат много, а още по-малко Леля Зеля, щото аз снимка не можах да кача ама ще се ядосам и ще кача цял албум Mr. Green.Корема ми може да не от най-големите, ама  общо туловището  ми е да не  се мери никой с мен Naughty
Лека вечер!

# 184
Кики Ники, аз имам същото спално комплектче - купих го в петък от Штъркел. Това е олекотената завивка, към комплекта има и обиколник в същия десен, а чаршафа и калъфката са на патенца. Комплекта не беше скъп, но нали майка и татко го платиха и не помня точно колко струва - някъде около 40 лв беше   newsm78 .
Ели, честито за придобивките и бързо да оздравяваш!
Да се похваля, днес си пресадих цветята и още нямат вид на умрели. Мъжо се шегува, че ако така ми върви и с детето, то току виж оцеляло в мойте ръце  Mr. Green .

# 185
  • Откъм Варната
....И накрая KaliMa и Хера да не ми се перчат много, а още по-малко Леля Зеля, щото аз снимка не можах да кача ама ще се ядосам и ще кача цял албум Mr. Green.Корема ми може да не от най-големите, ама  общо туловището  ми е да не  се мери никой с мен Naughty...

Може да направим конкурс като родим "Мама сумистка" Wink ще изнудя майка ми да се поразбърза с тия снимки и да ви кача пресен материал от неделя да видите колко огромна съм станала...ама то като вземе  в предвид че стартирах от 86 кг ( хех срам не срам признах си го).... пък за цял албум newsm78 накрая само с една снимка ще го напълня май

krissie   мила прочетох какво си писала при септемврийките стискам ти палци всичко да е наред и безпроблемно да мине ако бебчо реши да е септемврииче newsm10

# 186
PC(kote)-къде си гледала тези  толкова евтино?
Предполагам за чаршафчетата говориш - тук във Варна гледах в Бебчо- там комплекта беше към 16лв, и пак около Чаталджа в едно магазинче ги имаше за 14.60..
А днес на Колхозния имаше и от мекичък бархет с олекотена - 19 или 20 лв каза момичето

# 187
Момичета днес получих доста болезнена контракция, но ме отпусна.Тъкмо мислех да изпия едно-две но шпа и ако не ме отпусне вече да почвам да се паникьосвам, но ме отпусна още преди да изпия хапчето и не се повтори.Това обаче взе да се случва доста често от както влязох в 9-и месец и то всеки път по сериозно, продължително и болезнено.Вие получава те ли болезнени контракции?

# 188
Здравейте момичета
Първо честито на патерица на всички празнуващи
Ангелинка Криси стискам палци  Praynig

Всички болни майчета оправяйте се за най сладката среща с бебчо

Аз днес също бях на среща с беб и новините ме стреснаха Според лекарката едва ли ще издържа повече от една седмица Не бях готова за изненади и сега малко съм се шашнала но трябва да действам бързо с последните приготовления Утре почвам да пера бебешки дрешки да изсъхнат и да мога да ги изгладя Имам и още някои веажни неща да накупя Но само трябва да съм спокойна и организирана Сега поне всичко има и става бързо Само беб да е жив и здрав пък всичко друго ще го организираме

Поздрави и целувки на тумбаците  Hug

# 189
вижте какво намерих ако някоя мама се интересува- новия имунизационен календар   http://pramed.com/imuniz_kalendar.htm

# 190
ДОБРО УТРО ПОСПАЛАНКИ,МЪРЗЕЛАНКИ,ДЕБЕЛАНКИ preggo preggo

Как сте мили4ки,така като 4ета в наи скоро време и ние ще имаме бебенца,стискам палци на мамите които ще се обебят по-рано.Мами ноемврийките,ве4е си имат първия бебок,като про4етох направо се шашнах Shocked,но пък като се замислих не ни остава много време и на нас Crazy.
При нас няма нищо ново ,4акам да ми излязат резултатите от последните изследвания и си взимам документите за болницата-така ми каза лекарката,ще ми ги даде за да са в мен за всеки слу4ей.
Мише и аз от време на време имам болезнени контракций,даже доста болезнени,но не се шашкам,напротив съсредото4авам се в болката и ми минава,нали все пак не ми е за първи път,та мога да се ориентирам,как да реагирам,запомни само един съвет от мен мила НЕ СЕ ПОДДАВАЙ НА ПАНИКАТА,А СЕ СЪСРЕДОТО4И!!!!!!!!!!
Ние с нашия тати ще сглобим кошарката сега в неделя,само тя остана вси4ко друго е готово,4акаме само бебка да реши да излиза.
ХЕРКА,КАЛИМА,вие каде бяхте с тези големи сенки в слънцето и жегата а?Сега ми се фалите 4е имате големи сенки и можете да ни поберете вси4ки,а като ни трябваше на нас сянка в големите жеги се изпокрихте. Crossing Arms hahaha hahaha Joy bowuu bowuu  bouquet

# 191
  • Виена
Добро Утро сладуранки   love001
 Май толкова рано не бях ставала доста отдавна,като се има и напредвид,че тука сме 1 час назад Wink.Ама то беше и едно спане,само въртене,както винаги Joy.Иначе си бях навила часовника да нe се успя Crazy.След 1час ще будя татито и ще ходим да взимаме Румката ми и свекървата и свекъра от летището на Братислава.Хм,дано няма последствия,че все пак си е час и половина път в посока.Ама не мога да седя и да чакам в къщи Naughty.Малко преди австрийската граница има едни магазинчета-къщичките им викат,има всяка марка дрехи за която се сетите и ще направим една бърза разходка.Днес свекъра има Р.Д.трябва да му изберем подарък,и довечера двоен празник...Нали и Левски играят с Барселона.Татито е на седмото небе.Ще е един луд купон едни луди крясъци,направо лудница.Ама няма как всеки със страстите си. Flutter
 Аз мисля,че съм готова със всички покупки за беборанчо,вчера му вземахме и маса за повиване.Днес ще ми донесат и спалното комплекче с балдахинче което толкова исках-подарък от мама и тати.Ама наистина много трудно беше да го намерят и то за толкова кратко време,явно по по малките градове не зареждат,само по поръчка,защото не ги купували.И наще ми го поръчали от Асеновград чак,от някакъв magazin Vip Baby.
 Хайде Лек Ден от мен сладуранки и умната Hug  Stuck Out Tongue Winking Eye

# 192
Здравейте мамчета,
Аз да се жалвам- вчера бях на ЖК и само ми измериха теглото  261uu , кръвното и ми изписаха болничния за 45те дни. Назначи ми изследвания, които пак АЗ трябва да си платя  smile3516 и НИЩО не ми каза за бебето. Ама нищо. Направо съм втрещена.
Нито сърдечни тонове, нито кг. нито плацента НИЩО... smile3515. Сега трябва да отида на частно че да ми кажат нещо повече.
Тази моята от ЖК въобще не ми обръща внимание. Пък и вече ми е късно да я сменям. За следващо бебе ще знам...
Като ви чета и се отчайвам - как може тукашните лекари да са толкова отвратителни.
Всеки момент чакам мебелите ми да станат - вече не мога да трая да съм далече от моя възлюбен и къщичката ни. Утре ми пристига матрака и ми престои голямо  clean clean clean след ремонта. Научих от майсторите, че на нови плочки не трябвало да се пръска вода, а трябвало първо със сух парцал да се забършат. Така че, чака ме цялата баня и теракота в кухнята и коридора.
Някой да знае как се чисти ламинат?!
Ангелина - стискам палци всичко да е наред.

В този ред на мисли, понеже все повече и повече майчета ще раждат и ще гушкат бебчовците мисля, че е редно да си имаме и по едно пощенско гълъбче. Ето Ангелина, дори и да е в болница и да е родила, няма как да знаем. А така като се уговорим можем да пратим по 1 смс, че сме родили, пола, кг на бебко и дали всичко е било наред.
Все пак бременни жени сме, да не се шашкаме.
 Hug Hug Hug на тумбаците

# 193
Добро утро , сънливки! Hug
Май най-раннобудни сме ние с tarlej4e. Аз съм от 6 часа будна и сега много ми се спи, ама съм решила никакви лежачки-днес зле ми не зле /благодаря ви за пожеланията за оздравяване ама май не става лесно/продължавам с  newsm79 wash 1ironingМислех сега да изпера бебешките неща, но се оказа че са малко, а аз мисля днес да купувам и спалното комплектче. Вярно, че хасето е доста твърдо и аз се спрях на трико, ама си мисля че РС /коте/ е нещо в грешка-аз гледах тия комплекти във Вис Виталис за 30-36 лв.Ако успея да отида на обяд и да взема ще ви информирам, а сега отивам да си направя едно нескафенце и започвам.
Лек ден и весела седмица на всички мами и коремчета  bouquet, а кой знае до края на седмицата може да имаме вече и първо бебче Joy.
Eli -  няма грешка защото купих такива комплектчета ..
а 30-36 лв са пуплин, а не трико

# 194
Привет закръгленки хубавици newsm51!
Аз от сутринта съм се разшетала и сега се поспирам, че не се сещам докато не ме заболи корем.
Мишке, незнам дали при теб е било същото ама аз от месец може би получавам такива като предменструални болки и нещо като че ли ти се ходи по нужда и коремчето ми се стяга Sick,но съм ги приела за нормални,защото всеки ден ми се случва минимум по 1или2 пъти. Сега същата работа, ама знам, че е от това дето прехвърчам с легените и кофите от сутринта...За смъкването на шкембето-мисля че е не повече от 2-3 пръста newsm78.Ти не се шашкай, все пак всички чакаме "случката".
Яни, ти се разписа! Не ни шашкайте мамите с ранни термини, като ви няма по 1-2 дни и...В този ред мисля, че наистина вече трябва да си определим щъркели, че да не сме в невидение.
KL30pa7ra-не си единствената, която претупват на последната ЖК.Аз например последния път като ходих ми даде болничния, даже се скара на акушерката що ми мерила корема и дори не ми даде да си правя изследванията. После и казах, че не усещам много бебето /а то беше наистина така-каква съм такава-може би от сланинките/ и тя ме извика след няколко дни в болницата, в която работи да ми измерят тоновете. Всичко това стана около 1.09. и после пак след като я питах и настоях рече да отида към 20.09.за изследванията, а все пак термина ми е 8.10.? Thinking...
РС/коте/-аз съм била в грешка Embarassed. Снощи като взехме леглото ходих и във Вис Виталис-имаше само 1 вид комплект от трико за 14 лв.мисля, а аз купих пуплин-възглавничка, завивка и чаршафче за 28лв. И да ви кажа съм недоволна от възглавницата-тя една такава голяма и дебела, като че ли няма да спи бебче на нея, ами...и аз незнам.
Хайде чао засега и поздрави на коремчетата-моето сега дава зор нещо Winkможе би ви поздравява и то  bouquet!
И успех довечера на Левски! Praynig

Общи условия

Активация на акаунт