Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?
.
и техните мами.
.

.

, кръвното и ми изписаха болничния за 45те дни. Назначи ми изследвания, които пак АЗ трябва да си платя
и НИЩО не ми каза за бебето. Ама нищо. Направо съм втрещена.
. Сега трябва да отида на частно че да ми кажат нещо повече.
след ремонта. Научих от майсторите, че на нови плочки не трябвало да се пръска вода, а трябвало първо със сух парцал да се забършат. Така че, чака ме цялата баня и теракота в кухнята и коридора.
Мислех сега да изпера бебешките неща, но се оказа че са малко, а аз мисля днес да купувам и спалното комплектче. Вярно, че хасето е доста твърдо и аз се спрях на трико, ама си мисля че РС /коте/ е нещо в грешка-аз гледах тия комплекти във Вис Виталис за 30-36 лв.Ако успея да отида на обяд и да взема ще ви информирам, а сега отивам да си направя едно нескафенце и започвам.
!
,но съм ги приела за нормални,защото всеки ден ми се случва минимум по 1или2 пъти. Сега същата работа, ама знам, че е от това дето прехвърчам с легените и кофите от сутринта...За смъкването на шкембето-мисля че е не повече от 2-3 пръста
...