Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?
. Идеята за приятелката не е лоша. Винаги може да извикаш такси - идват много бързо и като разберат за какво става въпрос карат много внимателно - 3 мои приятелки отидоха с такси или поради липсващи, или поради притеснени татковци. Мъжа ти със сигурност ще успее с приготовленията за 3 дни (не е лошо да му направиш списък със задачите).
. Така че прогнозите не винаги са верни.

Живи, здрави и послушни бебчета и много любов ви желая!

казват ми че не съм я слагала да суче правилно - ама аз пробвах как ли не и в какви ли не пози а все си ме болеше и се разраниха даже- мажех си ги със свинска мас за да ми се оправят раните
никой неможе да се вреди 
и листа за болницата не ми е дала още даже - ако започна да раждам сега кой знае какво да правя - тя с определено работно време и каза да съм се обърнела към ВМИ ако имало нещо спешно -там и била спешната помощ - от асеновград до пловдив все пак са 20 километра

Щяли да ми предизвикат раждането,да не сме го чакали да стане 5кг...
.Другият вторник съм при личната лекарка и ще обсъдим и с нея,защото пък като и се обаждах преди малко да и кажа и тя ми каза,че била против предизвикването на раждането.Уф незнам,каквото стане,оставям се на течението.Ако тази вечер не родя от радост че утре малката ми принцеца си идва от БГ
на 25ти ще е.Че и моята кръстница(помощничка) ще дойде на 27ми,а исках да е тука когато вляза да раждам,ама ще се справяме,нали пък сестрата на мъжа ми живее на долния етаj,та все ще го измислим.Толкова ми е превъзбудено в момента,че не ме свърта на едно място...Ще ходя да

, или така ми се струва само