Отговори
# 165
Ангелина, мила, май ти ще станеш първата септемврийско-октомврийска мама. Стискам палци всичко да е наред  Praynig . Идеята за приятелката не е лоша. Винаги може да извикаш такси - идват много бързо и като разберат за какво става въпрос карат много внимателно - 3 мои приятелки отидоха с такси или поради липсващи, или поради притеснени татковци. Мъжа ти със сигурност ще успее с приготовленията за 3 дни (не е лошо да му направиш списък със задачите).
И , ако това ще те успокои, моя колежка изкара от края на 6 месец до 4 дни преди термина със смъкнат корем, изгладена шийка и 2 сантиметра разкритие  Wink . Така че прогнозите не винаги са верни.

# 166
  • Ботевград
Здравейте бъдещи мамчета!
Ангелинка стискам палци всичко да е наред и да е фалшива тревога!
Пожелавам ти късмет и всичко най-добро!  Praynig

# 167
Ангелина...каква стана тя? Вчера празнуваш едно, днес ти сервират, че бебето идва...  Shocked Но това е животът! Успокой се, усмихни се, дори и да родиш сега, всичко ще се подреди. Твоята грижа е само бебето и ти да сте добре. Повече доверие на близките - в критични ситуации човек така се мобилизира...ще се оправят, не се безпокой. А и  май нямат избор   Wink
Мисли само за това, което ти предстои. Всички се вълнуваме за този миг и заради притеснения по подготовката в къщи, не си струва да отклониш вниманието си. А и енергията ще ти е нужна за бебчо. Чак малко ти завиждам...
Е, успех, когато и да родиш! С теб сме!  newsm10

# 168
И аз се присъединявам към стискащите палци - дано всичко мине леко и безпроблемно!

# 169
Здравейте момичета,
4 дни бях без комп. и вие почти цяла тема сте изписали.
Ангелина стискам палци всичко да е ОК и ако му е душло времето ...
На всички празнувашти на патерици честито и всичко което си пожелаете да се сбъдне.
Колкото при мен в събота бях при акушерката която ще ме изражда
Ще си платим 150-200лв и ще почерпя останалия екип както миналия път.Каза да нося тоал,принадлежности,памперси ,мокри кърпички и док. за раждане и когато дойде момента да и се обадя и среща в Шейново.
Аз също карам още всеки ден идвам и се пребирам от работа, карам малкия на детска градина,но ония ден стана катастрофа пред мен и чесно да Ви кажа така се стреснах ,че бях готова да зарежа колата на пътя.И за сетен път си повторих че не трябва да забравям че не съм сама на пътя и незнаеш тоя до теб...Абе не ми се говори.
Иначе се чувствам добре но и аз бързо се изморявам.
Това е което се сещам за сега Hug

# 170
  • Откъм Варната
Ангелина Стискам ти палци каквото и да стане да мине добре

Ей, туй туловище е моето от снощи от РД на систъра....

...Де го видя туй туловище...да дойда да се изпъча до тебе само сянката ти ще остане Mr. Green

Ами Херка то ние с теб май сме най-тежката категория и като застанем една до друга всички октомвриики ще ни се крият в сянката  Wink
Слагам малко снимки от май месец, най сетне ми ги донесоха, сега ще чакам доставка на вчерашните за да побликувам и моето огрооомно туловище  Wink

Ох нещо не ми се публикуват снимките, уж стана ама ги няма в албума ,пак ще опитам по късно

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 14:54 от KaliMa

# 171
Ангелина с теб сме ,каквото и да стане ,бебо си знае работата .А и нали на там се стремим всички към най важната среща.Стискам ти палци и съм с теб да знаеш ,кураж Hug Praynig

# 172
Ангелина,
дано всичко е наред, а ако е фалшива тревога - приеми го като генерална репетиция за най-желания момент, за който се готвим всички ние! Вярвай в себе си и събери кураж за Срещата!!!
Имай си едно на ум - приятелка, приятели, а мъжът ти ще се оправи с приготовлението.

Най-важното е ти и бебо да сте живи и здрави, и разбира се и таткото Simple Smile

Успех, когато и да настъпи момента!!!

# 173
Ангелина и аз стискам палци всичко да е мине добре  Praynig

Ами Херка то ние с теб май сме най-тежката категория и като застанем една до друга всички октомвриики ще ни се крият в сянката  Wink

Да, ама друг път,все пак сме 96 човека, все с коремите напред  smile3534 newsm08 newsm53

# 174
Здравейте и от мен[/colo
Тези дни само ви чета и после нещо спира да ми се пише!
Честито на всички празнуващи от вчера на патерици newsm51 Живи, здрави и послушни бебчета и много любов ви желая!
Хера, точно снощи си мислех, че оска нещо се губи и то от доста време. Ама си мислех, че някой знае нещо за нея.
Ангелина, браво на теб! Бебо накъде така се е разбързал! И нашто чедо е голямо 3,200 и не ми се мисли до термина какво ще стане Shocked И ние сме сами с щерка ми и зная колко е гадно, но няма как-работата си е работа. Дори и да започнеш да раждаш татито има време да дойде, а за три дни в къщи ще сторят близките ти чудеса, така че спокойно само и много положителни емоции! newsm10
Лек ден на всииииички!

# 175
Зарбаривих да Ви питам вие подготвяте ли си по някъкав начин гърдите за кърмене.Мене доктора ми каза за ги търкам с търкачка като влезна да се къпя и днес примерно с кръгови движения 3 пъти ,утре 4 и т.н. и после да ги мажа  с дефламол за да загрубее кожата.Звучи ми доста .... и аз незнам точната дума. Thinking

# 176
Здравейте

Честито на всички мами на патерици.Да сте живи и здрави и най-вече да си имаме всички здрави бебоци  bouquet

Мен ме е хванала нервата и депресията нещо и не ми се пише... Cry

Ангелинка, успех мила, каквото и да стане, наближава момента. Hug

Оска, редовно я засичах да чете септемврийки, сигурно и нея я мързи Tired

Мами, ходите ли да ви правят запис на тоновете?Особено на тези, които са влезли вече в 9-ия, трябва да им се прави всяка седмица. Аз ще почна вече от петък-точно когато влизам.

Роси, аз знам, че не е хубаво да се търкат-предизвиква контракции.Само с кремче е най-добре.

Хайде чао засега.После пак ще се включа

# 177
 аз си мажа гермастан - базек ме е че като се сетя с щерката как ми прималяваше чак -  Sick казват ми че не съм я слагала да суче правилно - ама аз пробвах как ли не и в какви ли не пози а все си ме болеше и се разраниха даже- мажех си ги със свинска мас за да ми се оправят раните Rolling Eyes
аууу немога един ред да напиша днес съм цял ден в  smile3550 никой неможе да се вреди  Embarassed

щерката се затъжила за баба си та сега съм в отпуска  Mr. Green по немайчинство  Joy
кръц - мята лекарка няма на ехографа си доплер и не са ми слушали тонове досега Sad и листа за болницата не ми е дала още даже - ако започна да раждам сега кой знае какво да правя - тя с определено работно време и каза да съм се обърнела към ВМИ ако имало нещо спешно -там и била спешната помощ -  от асеновград до пловдив все пак са 20 километра

да се похваля в къщи е боядисано и таткото сглобява мебели днес - сложи ми контакти и корнизи а до утре ще имам подредена стая за бебо аз като за начало мисля да я сложа да спи в една кошарка дето я имам само ще и сложа дюшеци догоре,
ето за такава кошарка говоря какво мислите дали става?  http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_70&products_id=224 /само дето дръжките и неиздържаха - големи напъни бяха  Laughing до една ги скъса - намери си начин като ги върти да им прецака пластмасата - имах си бебе гений, вместо да се върти на въртележката примерно седеше отстрани и разглежда механизма - ако може нещичко да разглоби примерно  Joy /
че сме решили направо двойно легло да вземем - като на едното ще си направим висока преградка за да не пада мъника - ама то не се знае колко е гениално това дето сме го решили  Whistling

Последна редакция: пн, 11 сеп 2006, 17:32 от krissie

# 178
  • Виена
Здравейте мамчета... Hug
 Малее скоро ще почнат да изкачат и при нас бебчетата като гъбки ми се струва...Ангелинка стискам ти палци и аз всичко да е наред,каквото е писано това ще се случи... Peace
 И аз бях сутринта на преглед.В болницата където ще раждам.Лекарката каза,че много ми е голям корема,после гледа бебко на ексографа,слуша му тоновете каза,че всичко е наред,води плаценти,само дето пак забравих да питам коя степен е,макар че няма май голямо значение да знам,важното е че всичко е наред.Само дето бебко бил мн.голям и ми казаха на 25ти септември да си взимам чехлите(нали само това искат тука Joy) и да се приготвям за срещата с бебко... Shocked Heart EyesЩяли да ми предизвикат раждането,да не сме го чакали да стане 5кг... Rolling EyesУжас,ми то има няма даже 2седмици.Е не не ужас,защото аз така или иначе исках да родя по рано,направо много ми е трудно вече,тежи ми наистина.Пък и искам да го видя вече малкото беборанче baby_neutral.Другият вторник съм при личната лекарка и ще обсъдим и с нея,защото пък като и се обаждах преди малко да и кажа и тя ми каза,че била против предизвикването на раждането.Уф незнам,каквото стане,оставям се на течението.Ако тази вечер не родя от радост че утре малката ми принцеца си идва от БГ newsm44 на 25ти ще е.Че и моята кръстница(помощничка) ще дойде на 27ми,а исках да е тука когато вляза да раждам,ама ще се справяме,нали пък сестрата на мъжа ми живее на долния етаj,та все ще го измислим.Толкова ми е превъзбудено в момента,че не ме свърта на едно място...Ще ходя да  newsm28 wash 1ironing
 В събота с татито си направихме още един подарък заради бебко,купихме си нова пералня Simple Smile,че старата вече избръмчава и сега само ми се пере....

# 179
  • Откъм Варната

Да, ама друг път,все пак сме 96 човека, все с коремите напред  smile3534 newsm08 newsm53

Е да ама като гледам снимките всички май само на корем растете пък аз май навсякъде запепих по много #Crazy, или така ми се струва само newsm78

Общи условия

Активация на акаунт