Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са впечатленията от магазина за бебешки артикули Premaman?
-
Какви са впечатленията от грижите в болницата и подготовката за раждането?
-
Кои магазини в София предлагат най-голям избор на бебешки артикули?
-
Какви са впечатленията ви от личния лекар и частната клиника?
-
В кой момент навлизам в 9-ия месец на бременността?

Мислех сега да изпера бебешките неща, но се оказа че са малко, а аз мисля днес да купувам и спалното комплектче. Вярно, че хасето е доста твърдо и аз се спрях на трико, ама си мисля че РС /коте/ е нещо в грешка-аз гледах тия комплекти във Вис Виталис за 30-36 лв.Ако успея да отида на обяд и да взема ще ви информирам, а сега отивам да си направя едно нескафенце и започвам.
. 

, всеки път немога да се вредя - ама можело ли и тя да попишела и искала да сложела едикоя си картинка

. Целувки! 
,а между работата човека направи ремонта сам.
.
Едно е след 20.09 , друго е 12.09.!! Аз лично нямам усещане , че ще е тези дни. Абе, Господ знае най-добре! Каквото и да стане все ще се справя!!
Измисли план-примерно някоя приятелка да дойде у вас, или пък мъжа ти да отложи ако е възможно пътуването. При всички положения не се шашкай-време е вече да ти се случи най-хубавото, а за подготовката в къщи хич не му мисли-ти и да родиш поне с 3 дни ще сте в болницата с бебчето, а за това време мъжа ти все ще се оправи!