Отговори
# 150
Здравейте!  wavey
Едва сега успявам да се включа и, естествено, бързам да поздравя празнуващите докато още не е съвсем късно...
Да сте живи и здрави!
 newsm51
КалиМа, бъди много обичана! И усмихната!  Heart Eyes
Дано сестра ти бъде много щастлива, Леля Зеля, а ти скоро ще има с какво да допринесеш за това!  newsm30
Ангелина, освен любовта, която винаги е най-важното в една връзка, желая ви много взаимна толерантност!  1dating
Не познавам никоя мама лично, но е изненадващо успокоителен фактът, че има с кого да споделиш вълнения или притеснения и да бъдеш разбран, да получиш подкрепа и съвет...
Повече чета, по-малко пиша, но съм с вас. На всички - здрави и хубави бебета, които да отгледате с любов, в което изобщо не се съмнявам!
Поздрави!  Stuck Out Tongue

# 151
Добро утро, мами!
Първо честито на празнуващите!Да сте живи и здрави, много щастливи и обичани!  bouquet
Изчетох ви  и всички продължавате с подготовката за голямата среща.Супер.Но и време не остана.
Ей, болните-лекувайте се!Пожелавам ви бързо да се оправите! Praynig
Приятен ден!  bouquet

# 152
Добро утро , сънливки! Hug
Май най-раннобудни сме ние с tarlej4e. Аз съм от 6 часа будна и сега много ми се спи, ама съм решила никакви лежачки-днес зле ми не зле /благодаря ви за пожеланията за оздравяване ама май не става лесно/продължавам с  newsm79 wash 1ironingМислех сега да изпера бебешките неща, но се оказа че са малко, а аз мисля днес да купувам и спалното комплектче. Вярно, че хасето е доста твърдо и аз се спрях на трико, ама си мисля че РС /коте/ е нещо в грешка-аз гледах тия комплекти във Вис Виталис за 30-36 лв.Ако успея да отида на обяд и да взема ще ви информирам, а сега отивам да си направя едно нескафенце и започвам.
Лек ден и весела седмица на всички мами и коремчета  bouquet, а кой знае до края на седмицата може да имаме вече и първо бебче Joy.

# 153
добро утро и от мен  smile3525
и аз от 6 часа съм на крак  - даже реших да изляза да се поразходя преди да са се сабудили поспаланковците ида им взема по нещо за хапване за да ми се размине готвенето тази сутрин  smile3521
така се бях навлякла и пак умрях от студ  - то вече хич не е топло през нощта - тук в асеновград такива ветрове има всяка  вечер  е лятото е супер  newsm53 
щерка ми само ме тормози да ви слагам картинки  smile3503 , всеки път немога да се вредя - ама можело ли и тя да попишела и искала да сложела едикоя си картинка 

# 154
  • Стара Загора
Леля Зеля догодина съм във Варна на 100%...това е любимия ми град. Учих пет години там ама се върнах в Стара Загора защото трябваше да дебна моят мъж из кръчмите Mr. Green Ох любим град....любимо моренце.... Flutter
В нашата болница не дават да се носи друшки за бебчо...обличат ги в техни...а те едни.....няма да коментирам....
Ели вашия татко няма ли да спира с нарядите вече...нашият даде последния на 01.09 и е предупредил до раждането да не го пишат изобщо. А ти се обличай...пийвай чайче и вт.С.
При нас стана доста студено....снощи дори бях затворила вратопразореца на терасата и бях се увила в чаршафите Mr. Green
heart не се притеснявай за покупките...аз съм по-зле и от тебе Crazy
След малко ще тръгвам за консултация...да видим колко сме порастнали Heart Eyes После ще съм на отчет тук.
А оска нещо ми се губи newsm78

# 155
Ей, туй туловище е моето от снощи от РД на систъра http://good-times.webshots.com/album/554004314pGrUyG, не мога да ги сваля и сложа в нашия албум не знам защо   33uu

Прекарахме супер и хапнахме като хората  Wink

Аз пък съм на работа до сряда, иначе после кеф- ремонти и чудеса  Confused

Хера, чакам те, когато решиш  Hug

Това е от мен в бързината

# 156
  • Стара Загора
Ей, туй туловище е моето от снощи от РД на систъра http://good-times.webshots.com/album/554004314pGrUyG, не мога да ги сваля и сложа в нашия албум не знам защо   33uu

Де го видя туй туловище...да дойда да се изпъча до тебе само сянката ти ще остане Mr. Green

# 157
  • Някъде в Европа...
Хайде здравейте и от мен!
И аз вече съм на линия с пълна сила  Laughing Laughing Laughing. Изпратихме си свекърите и се завърнахме в Пловдив, че току виж взема да родя по пътищата. Laughing

Не съм чела какво сте изписали, но първо да поздравя всички празнуващи по всякакви поводи   bouquet   bouquet   bouquet. Естествено на финала пожеланието може да бъде само едно - най-сладкото беборанче !

Аз съм готова с покупките. От Вис Виталиса купих чаршафчета на Дисни - страхотна материя, а за картинките няма да говоря, струва 22 лв, ама беше последното Wink. Чаршафчето с ластик, и заедно с калъфката са от трико, а торбата е хасе, но от плътното. Много ме доядя, че нямаше още едно. Ще ви го снимам да го видите. Аз, лично не смятам да купувам комплект с шалте. В последствие ако се наложи ще купя от JYSK само завивката - има много хубави, бебешки, с пух, мисля, че бяха по 17 лв.
Друго...... момичета, вие как сте напосл;едък? Аз се уморявам много и не мога да клекна нормално-много ме боли костта и имам чувството, че бебчо се натиска постоянно- сигурно главичката вече се е нагласила. Днес ще ходя на доктора да ме види. Имам и доста контракции - все по-болезнени вече. Даже взех да мисля, че няма да разбера, че наистина е почнало раждането Rolling Eyes
Днес ще си готвя чантата за болницата Embarassed, като чета, аз май ще съм последната Embarassed. Твърдо вече реших, че ще раждам във ВМИ. Може да се засечем с някоя от вас.
Айде спирам, следобед пак- като си взема изследванията  Grinning. Целувки!

# 158
Добро ви утро Simple Smile
Нали бях споменала, че си купихме хасе и ще го шия днес. Наистина има разлика в твърдостта на хасето и май зависи къде е произведено. Има едно, което е доста грубичко и рехаво (то май е турско и не омеква след пране). Вярно, трудно е да си харесаш хем десенче хем да е мекичко, но пък едно е сигурно - 100% памук е!!! Тези от трикото са доста хубави и мекички, но ми се струва, че са за по-нататък.
Аз се надявам днес наистина да ги ушия и довечера като си вземем матрачето да видя как съм се справила Embarassed
Хайде приятен и успешен ден ви пожелавам!!! Simple Smile

# 159
[Ели вашия татко няма ли да спира с нарядите вече...нашият даде последния на 01.09 и е предупредил до раждането да не го пишат изобщо. [quote author=Хера
Оф, това е уж последния от дадените бързи няколко наряда напоследък-тук явно не е като при вас казваш и става ,както си се разбрал. Например той излиза в отпуск от 1.08., ама още не е -последно са му обещали от 18.09., но не бързам да вярвам, а по-скоро се настройвам, че може да родя и да не са го пуснали Cry,а между работата човека направи ремонта сам.
AIR, ти се появи бе HugАйде вече ги изпрати-трябва да си по-спокойна.За навеждането и клякането не си единствена-такъв зор видях сега-4 врати докато избърша от 9часа до сега и вече съм гроги.А  като гледам във ВМИ може да се засечем с теб и krissie-горе долу с термините сме по едно и също време newsm78.
Krissie, благодари на твоята кака за човечетата-мн.ни харесват!  bouquet

# 160
Здравейте майчета!
И мен много ме размързя тези дни, а и доста задачи имах да отметна.
Честито на празнуващите!   bouquet
Честито и на мамите с нови придобивки!
Аз в събота бях на сватба, ама този път не мръднах от масата и похапвах с пълна сила. Напоследък хем постоянно съм гладна, хем пак започва от време на време да ми се гади  Sad .
Вчера свекърите бяха на гости да видят придобивките за бебо и много ги харесаха. А брато се завърна от Турция и ме зарина със снимки.
Днес иначе бях на очен преглед рано сутринта и ми разшириха зенниците. Очните дъна са напълно наред, но докторката ми написа за всеки случай едно мнение за секцио, ако бебока стане много голям и не може да излезне. Та сега цял ден ще си почивам в леглото, че виждам страшно размазано.
Лек ден и много  Hug на тумбачетата!

# 161
Здравейте и от мен,
аз кипя от енергия е уморявам се бързичко,но продължавам да си идвам на работа.
Да минава времето по-бързо .
За клякането и при мен е същата работа ако ми се наложи някой трябва да ме вдигне.
Усещам нещо като леки предменструални болки и стомаха ми е разхлабен-това май са признаци за скорошно раждане.
Изследванията ми стоят в дамската чанта ,че ако ме почне на работа да съм готова.

# 162
Здравейте!!!
Идвам от консултация и съм в шок!! Shocked Бебо е вече 3160/е поне ехографа така "мисли"/ Simple Smile Лекарката  още като ме видя ме попита имам ли контракции,защото корема ми е смъкнат доста надолу,на което аз отговорих,че не съм усетила нещо болезнено, просто неприятно чувство,че нещо ме драска ниско долу и леко ме придърпва.Тя ме тушира и каза,че шийката на матката е вече гладка, напипва главата на бебо и нямало да се учуди,ако започна да раждам тази вечер Shocked #Crazy #Crazy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Такава изненада не съм очаквала!! Трябваше на 20 да съм на 3D,за уточняване-секцио или не, а сега ме вика утре,защото нямало време!!! Нищо не ми е готово,още имаме да подреждаме мебели... Пердетата са на химическо,абе да не ви разправям... На всичкото отгоре, таткото заминава за Русе/аз съм ви споменавала,че работи там/ и  оставам сама/родителите ми са починали/, та ако нещо стане ще има лека паника #Crazy
Не знам момичета, дано  е фалшива тревога Tired Едно е след 20.09 , друго е 12.09.!! Аз лично нямам усещане , че ще е тези дни. Абе, Господ знае най-добре! Каквото и да стане все ще се справя!!
Е, стига съм ви надувала главата с моите проблеми,ама като ми е притеснено...
Хубав ден и стискам палци всички прегледи да минат леко!!!

# 163
Ангелина леле стискам палци!  bouquet

# 164
Леле Ангелина, ама аз мислех че Илиана прибързва, ама ти пък съвсем ме изшашка-цялата изтръпнах, обаче отвътре ми стана едно превъзбудено-наистина тази седмица може да си имаме септемврийско бебе октомврийче Laughing! Ти въобще не се притеснявай-гадно е да си сам /и ние сме самички/пък и бъди сигурна, че в такива важни моменти родителите ти ще са с теб-аз вярвам в такива неща! Naughty Измисли план-примерно някоя приятелка да дойде у вас, или пък мъжа ти да отложи ако е възможно пътуването. При всички положения не се шашкай-време е вече да ти се случи най-хубавото, а за подготовката в къщи хич не му мисли-ти и да родиш поне с 3 дни ще сте в болницата с бебчето, а за това време мъжа ти все ще се оправи!
Късмет  bouquetи ти сама каза-Господ си знае работата Praynig!

Общи условия

Активация на акаунт