Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои марки козметика се споменават в дискусията?
Какви са отзивите за слънцезащитните продукти на марките La Roche-Posay, Bioderma и Uríage?
Кои продукти се препоръчват за избелване на кожата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои марки козметика се споменават в дискусията?
В дискусията се споменават марки козметика като Avene, Bioderma, La Roche-Posay, Uriage, Vichy, Eucerin, Nuxe, A-Derma, Apiavit и SVR. Участниците споделят своите лични преживявания и мнения за продуктите на тези марки. Те обсъждат слънцезащитни продукти, почистващи гелове, кремове за лице, мицеларни води, продукти за избелване на кожата и други продукти за грижа за лицето и тялото.
-
Какви са отзивите за слънцезащитните продукти на марките La Roche-Posay, Bioderma и Uríage?
-
Кои продукти се препоръчват за избелване на кожата?
За избелване на кожата участниците споделят опит с продукти като нощния крем Eucerin, серията за изсветляване Biotrade и кремове за избистряне на тена от различни марки. Някои участници съобщават, че премахването на петна и лунички може да се постигне чрез редовно нанасяне на слънцезащитен крем и избягване на излагане на слънце.
-
Кои марки козметика се препоръчват за комбинирана кожа, склонна към акне?
-
Как се използва термичната вода на Avene?
Аз от тези съм ползвала един крем на Авен доста отдавна, но бях останала с хубави впечатления. На Bioderma позлвах измивен гел, крем за проблемна кожа и крем за ръце и нокти. От тях този за ръце май най-много ми хареса. Измивния гел също не беше лош, но не е за всеки ден, че леко ми изсушаваше кожата понеже е със салицилова киселина, поради което е нормално да изсушава.