Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 509
  • 665
  •   1
Отговори
# 450
Всичко ям аз. Само шоколадът го смених с бял.

Каква е разликата🤔?

# 451
Ограничавам шоколада и газобразуващите  храни. След като се прибрахме от болницата изядох едно парче шоколадова торта и бебето не беше много очаровано.
Замислям се и за кравето кисело мляко да сменя с овче. За сега не съм опитвала дали му влияе по някакъв начин, но с каката се ограничавах и от кисело мляко.

# 452
Благодаря ви, момичета. Просто се притеснявам, нормално е. И аз така знам, но може би трябваше да го чуя и от вас 🙂☺️

# 453
Мамчета, как сте с уригването и повръщането след кърмене? Малката се уригва, но след това ако се напъне да плаче и повръща(понякога се изстрелва като фонтан 😭), понякога излиза мъничко когато е спокойна. Всички ми казват, че било нормално заради коликите, но се притеснявам. Споделете опит, дайте накой съвет, че да се успокоя малко🙏🏼
Нашата има проблем с уригването, хълцането, връщането на мляко, което за сега си е в малки количества. Много често нощем се дави (не знам със слюнка ли, мляко ли й се връща...), започва да хърка и грухти с нослето. Запазих час за гастро днес, после ще споделя какво е казал.
Според педи всичко си е нормално.

# 454
Мамчета, как сте с уригването и повръщането след кърмене? Малката се уригва, но след това ако се напъне да плаче и повръща(понякога се изстрелва като фонтан 😭), понякога излиза мъничко когато е спокойна. Всички ми казват, че било нормално заради коликите, но се притеснявам. Споделете опит, дайте накой съвет, че да се успокоя малко🙏🏼
Спокойно, нормално е. С баткото и аз се бях притеснила, всеки път връщаше мляко. Педи каза, че е нормално, стомахчетата още са им като "шишета без капачка" , но и това минава , след няколко месеца. При нас като стана на 8 месеца и спря да повръща.
Ти ме отчая! Реве ми се, честно!!!

# 455
# 456
  • Denmark

Тичам до магазина 😂

Нашето бебе от 2 часа снощи чааак сега заспа върху мен. Ще ми трябва шоколад Sleeping

# 457
Леле, Марая, веднага бих изтичала да ти взема, ако си наблизо.
Браво на вашето бебе, завидна енергия има Joy

# 458

Истинските шоколади без значение бял ,млечен или черен се правят с какаово масло(това е основата на всеки шоколад) ,лично на мен ми остана от какаовото нерафинирано масло (което ползвах за бутера за тяло) и си бях направила истински бял и черен шоколад ,станаха идеални и здравословни.
Може би белият шоколад ,който продават по магазините не го правят с истинско какаово масло..

# 459
Моето поне не повръща.. само 2-3 пъти е повръщал.
Гледам да огранича прясното мляко, иначе друго си ям. Педиатърката каза да ям по 1 кофича кисело мляко на ден, но аз много не го спазвам този съвет. Много ми се ядат всякакви видове овесени и мюсли бисквити..

# 460
Изобщо не се втелясвам чак толкова.
Ям сладолед с бял шоколад и това е.
И го ям тоя сладолед, защото просто нямам кога да ям друго с това дете, което нон стоп е върху мен.
Вчера се опитах супа да си стопля и да хапна за обяд. Ами той веднага се разрева. А как се яде супа с дете на рамото?!
Вечерта кюфтета и салата ядох, ама си нарязах кюфтетата с ядос с лъжица, че с детето на ръце така ми е по-удобно.
Изобщо.... Ям до каквото се докопам..
Както казах и преди, с дете като нашето, човек много бързо разбира, че нещата не са като в книжките. Ето сега заспа. Ама е в ръцете ми. Някои през това време куп неща си вършат, а аз и до тоалетна не мога да отида...

# 461
Изобщо не се втелясвам чак толкова.
Ям сладолед с бял шоколад и това е.
И го ям тоя сладолед, защото просто нямам кога да ям друго с това дете, което нон стоп е върху мен.
Вчера се опитах супа да си стопля и да хапна за обяд. Ами той веднага се разрева. А как се яде супа с дете на рамото?!
Вечерта кюфтета и салата ядох, ама си нарязах кюфтетата с ядос с лъжица, че с детето на ръце така ми е по-удобно.
Изобщо.... Ям до каквото се докопам...
Все едно слушам себе си 😁😁 , всяка вечер ям с малкия на ръце , и ние ядохме кюфтета снощи и за да не го будя да го местя се научих да ям с лявата ръка 😁.
За супата вече се иска професионализъм 😁...

# 462
  • Denmark
+1 за яденето с бебе на ръце/гърда 😂 ох, като съм гладна, не ми пречи нищо да се докопам до храна. А с това постоянно кърмене сякаш ме изпива и съм много гладна 😔

# 463
Момичета,
Днес ни е ужас, не мога да я нахраня нормално от ШИШЕ, а да не говорим от гърда. Неспокойна е,  или  заспива за 4 5 часа или се буди през час, хапва 30 мл и това е. Отделно много ака, нон стоп... до момента 10 памперса и акото е чиста вода... каква може да е причината?

# 464
  • Пловдив
Разсмяхте ме...днес на обед ядох супа с дете лежащо на лявата ръка Joy
Нашето момче получава похвали от всички, спи и яде....не реве...рядко примрънква пу пу така да си остане. Яде на 3ч, а нощем на 4ч. На смесено хранене е, не се оплаква, всякакво мляко обича.
Аз така си пожелах и засега се получава.
People Baby

Общи условия

Активация на акаунт