Август месец най-любим,чакам с нетърпение деня незабравим! Тема 12

• 28 524
  • 665
  •   1
Отговори
# 435
Благодаря, Lusisita Hug
Още днес ще гощи взема.
Много съм зле!
Забравих да честитя на Цецинката.
Цецинка, живи и здрави да сте! Честита рожба! Hug

# 436
Има ли такива мами, при които бебето плаче като се събуди или като го събудиш, като му сменяш памперса, като го преобличаш, като го къпеш, като го мажеш с мляко, като го държиш в ръце, като го върнеш пак в леглото и понякога и като се опитваш да го оригнеш? 🤪 Общо взето по всяко време. Снощи все едно го дереше някой, докато го изкъпем /по бързата процедура на ръка/, намажем с млякото и облечем. Аз ли бъркам някъде, боли ли го нещо, пак ли е резултат от колики или просто си е ревличко ... не знам вече, нямам идея какво се случва.
Голям проблем ни е тоалета след баня.. яко дране. Бързаме да не е повече от 2 минути... пък то било хубаво гимнастика да се прави 😂😂😂😂 и да се оставяло бебето да порита без памперс. Хубаво звучи , но неприложимо при нас.🤣🤣🤣🤣

# 437
И мъжът ми така си представяше банята с малкия.
Като видя какво дране е и бързо му стана ясно, че не всичко е като в книжките и както му казват хората.

# 438
Да - мазила, масажи, гимнастика ... хубаво като идея, но на този етап невъзможно. И в момента пак - събуждане, почивка и дране ... ще полудея съвсем скоро 🙄

# 439
Аз до преди няколко дни имах някакъв режим на хранене през 3 часа, но вече е малко зор. Спи си, уж я будя да яде, тя си стиска устата и не дава. Сега я оставих да спи, чудя се как да процедирам. Да я оставя ли🤔

# 440
Моят син е така. Снощи ни спря тока.
Добре че и баща му си беше вкъщи, та към 1 през нощта се предадох и легнах сама да дремна, за да поема после. В 2 се събудих и ги намерих заспали в хола с пуснат сешоар на телефона Joy
Оттгогава малкия спи.
Но не знам какво му става вечер.
Според мен не са колики.
И какво шише да му взема с биберон, който пуска по много малко, че се дави с този на Авент антиколик.
Направо му се излива в гърлото и той се задавя. Не кокики ще има после, ами не знам и аз какво.
Тези на др. Браунс как са? Или томи типи?
Имам и едно медела калма, ама от него съвсем не му е удобно с АМ.
На курса по кърмене препоръчаха бибероните на Томи Типи- Closer to nature

# 441
Дамите, които кърмите, от какви храни се ограничавате? И по-точно ме интересува дали ограничавате млечните продукти 🤔

# 442
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Не, абсолютно от нищо не се ограничавам.

# 443
  • София
И аз ям всичко.

# 444
И аз ям всичко. При баткото се ограничавах, давахме Биогая, Еспумизан, Инфакол  турски сироп (много хвален) и пак имаше мнооого колики до 6 месеца и се налагаше да даваме Лактулоза за запека. Братовчедка ми каза, че също се е ограничавала и бебето пак е имало колики.

# 445
Мамчета, как сте с уригването и повръщането след кърмене? Малката се уригва, но след това ако се напъне да плаче и повръща(понякога се изстрелва като фонтан 😭), понякога излиза мъничко когато е спокойна. Всички ми казват, че било нормално заради коликите, но се притеснявам. Споделете опит, дайте накой съвет, че да се успокоя малко🙏🏼

# 446
  • Denmark
Аз спрях прясното мляко, пия овесено. И гледам да не ям сладко, но не ми се получава всеки ден... Flushed

# 447
Всичко ям аз. Само шоколадът го смених с бял.

# 448
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Мамчета, как сте с уригването и повръщането след кърмене? Малката се уригва, но след това ако се напъне да плаче и повръща(понякога се изстрелва като фонтан 😭), понякога излиза мъничко когато е спокойна. Всички ми казват, че било нормално заради коликите, но се притеснявам. Споделете опит, дайте накой съвет, че да се успокоя малко🙏🏼
Спокойно, нормално е. С баткото и аз се бях притеснила, всеки път връщаше мляко. Педи каза, че е нормално, стомахчетата още са им като "шишета без капачка" , но и това минава , след няколко месеца. При нас като стана на 8 месеца и спря да повръща.

# 449
  • Denmark
Нели, повечето бебета повръщат след ядене доколкото аз знам. Нашето също почна от време на време.

Общи условия

Активация на акаунт