Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 88 715
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • В градината...
Вече довършвам последната книга на  Ники Френч от поредицата за Фрида Клайн. Така ме увлече, че, логично, търся нещо подобно. Доста съм изчела в този стил, все си мисля, че няма какво да ме изненада, но ето как Ники Френч беше нещо ново и не така популярно пътешествие. Бих се радвала, ако сте попадали на нещо подобно като препоръка.

# 151
Моля ви да кажете добри детски книги-игри (за момче на 12 г.)

# 152
Здравейте, сещате ли се за нещо подобно като “ Съпругата помежду ни” от Г. Хендрикс и Сара Пеканен?
Мисля, че тук ми беше препоръчана като подобна на “Другата жена” ( не помня автора), много ми хареса тези две книги.

# 153
Чете ми се нещо подобно на "Стопанката на Господ" от Розмари де Мио. Препоръчайте ми нещо... Много ми се чете, започвам някоя книга не ме грабва и просто спирам и чак ме хваща яд.

# 154
Чете ми се нещо подобно на "Стопанката на Господ" от Розмари де Мио. Препоръчайте ми нещо... Много ми се чете, започвам някоя книга не ме грабва и просто спирам и чак ме хваща яд.
На Ивинела Самуилова "Бабо, разкажи ми спомен"

# 155
На Ивинела Самуилова "Бабо, разкажи ми спомен"
Прочетох я, но ми бледнее нещо.

# 156
  • София
Здравейте, търся си книга подобна на ''Удавниците'' на Дженифър Макмеън. Книгата много ме впечатали и ще се радвам, ако някой ми препоръча готина мистерия, която наистина да си заслужава.

# 157
Аз пък търся книги, на които сте се почувствали сякаш сте в действието и се то се разиграва около вас. Бързо, наситено, реалистично ... На прима виста се сещам за две с подобни за мен усещания - "Полулош" и "Без изход".

# 158
Препоръчвам "Глина"  на Виктория Бешлийска.

# 159
"Глина" е превъзходна книга, препоръчвам горещо!

# 160
Здравейте,
Търся си любовни романи, но не "чиклит", а исторически или класика.
Луда съм на тема робството в Америка, войната между Севера и Юга и двете световни войни.
Изчела съм Отнесени от вихъра, Птиците умират сами, Слугинята, всичко на Дж. Остин и сестрите Бронте и още много.
Ще се радвам на предложения, тъй като съм в литературна "дупка" и нищо не ме грабва.

# 161
Здравейте,
Търся си любовни романи, но не "чиклит", а исторически или класика.
Луда съм на тема робството в Америка, войната между Севера и Юга и двете световни войни.
Изчела съм Отнесени от вихъра, Птиците умират сами, Слугинята, всичко на Дж. Остин и сестрите Бронте и още много.
Ще се радвам на предложения, тъй като съм в литературна "дупка" и нищо не ме грабва.

Здравей! Има една поредица Седем невести за седмина братя. Историята в първата е непосредствено след гражданската война. Любовни са. Стават за убиване на времето. Не знам дали точно това търсиш, но ето:

https://chitanka.info/serie/sedem-nevesti-za-sedmina-bratja

# 162
Ако не си чела старата и вечна "Вечната Амбър" 😉

# 163
  • София
Здравейте!
Искам за Коледа да подаря на две приятелки книги, които са наситени с емоции, с утеха, с малко хумор, с надежда за бъдещето.
Беше (и продължава да бъде) тежка година и ми се иска да им подаря малко топлина.
Двете са влюбени в Гениалната приятелка (поредицата), но аз такъв тип не харесвам. И трите харесваме трилъри с нотка на мистерия, но не искам да е в такъв дух подаръка.
Много харесаха поредицата на Крос файър, та може и нещо в този дух.
Мнения за Дневникът на прелюбодейката - https://www.book.store.bg/p302572/dnevnikyt-na-preliubodejkata-kyrt-leviant.html ?
Вие сте надеждата ми Simple Smile

# 164
Здравейте!
Искам за Коледа да подаря на две приятелки книги, които са наситени с емоции, с утеха, с малко хумор, с надежда за бъдещето.
Беше (и продължава да бъде) тежка година и ми се иска да им подаря малко топлина.
Двете са влюбени в Гениалната приятелка (поредицата), но аз такъв тип не харесвам. И трите харесваме трилъри с нотка на мистерия, но не искам да е в такъв дух подаръка.
Много харесаха поредицата на Крос файър, та може и нещо в този дух.
Мнения за Дневникът на прелюбодейката - https://www.book.store.bg/p302572/dnevnikyt-na-preliubodejkata-kyrt-leviant.html ?
Вие сте надеждата ми Simple Smile

Наситена с емоции, надежда, утеха и малко хумор... Аз бих подарила "Шантарам" - невероятно красива книга, специално тази книга ми е в Топ 10.

Нищо общо и подобно няма с Кросфайър обаче.

На дамата по-горе, която търсеше исторически и любовен роман, аз бих препоръчала "Мъртвите сибирски полета", само, където действието се развива на Изток...

Общи условия

Активация на акаунт