Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 88 797
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
“Пътят на душите” на Майкъл Нютон, както и другите негови книги

# 271
  • София
Бихте ли ми препоръчали нещо като романите на Артър Хейли- история, която се развива на фона на по-подробно проучване на дадена сфера от съвременния /или не толкова съвременния/ живот.
- Всичко на Майкъл Крайтън. На мен любим ми е Джефри Арчър - Търговецът, Каин и Авел и др.

# 272
Прибавям и "Затворник по рождение" на Дж. Арчър. Страхотна книга, изредените също.

# 273
  • Sofia
Здравейте,
Някой може ли да помогне със заглавие на роман, в който е засегната темата за употребата на трева - канабис, марихуана?

# 274
Бих помолила ако може да ми препоръчате още такива книги с такава тематика ? Истории споделени ,паранормални неща за след смъртта , за преражданията , за паралелните светове , за живота отвъд и т.н.

"Какаво има на оня свят" Разказ от духа Франчезо.

# 275
Препоръчайте ми моля, детски книжки на тема Коледа, които си заслужава да се прочетат. Господинът е на 3г. Вече имаме Коледната песен на Мики, Сладката Коледа на мечо пух. Харесала съм да взема Коледа идва със зайчето Питър. Ако има отделна тема за детски книжки, моля пратете ми линк.

# 276
От поредицата книжки за Марти има и коледна книжка- за малко по-голямо дете е, но е с чудесни илюстрации и си заслужава да се вземе; коледната книжка за мечето Падингтън; в другата тема писах за книжката на Юлия Спиридонова - Боби и тайните агенти на Дядо Коледа, също за по-голямо дете, но пък е много приятна и хубава, ще я четете и като порасне.

# 277
  • София
Коледните истории от поредиците за дядо Петсън и котето Финдъс, за Франклин и "Във вълшебната гора".

# 278
  • Свети Влас
Коледна песен с Мики Маус

# 279
  • София
Здравейте! Препоръчайте ми dark romance от типа “Тъмно наследство” на Джеймин Ив и Тейт Джеймс. Благодаря! : )

# 280
Здравейте! Много харесвам книги , които представят няколко сюжетни линии, сюжети напред-назад във времето или всяка глава се чете мисъл и случка на различен герой.. Бих се радвала да ми дадете някакви предложения.. Жанрът е без значение - любовни, трилъри.. На снимката е книгата , която последно четох , а подобна е "Червените шапчици " на Джаксън Пиърс
.

# 281
Кеър Макинтош -“Заложници; Милениум - Стиг Ларшон, трилогията на Лиу Цъсин -
Скрит текст:
допълвам с тези, другите предложения по този въпрос ги писах в други теми по-рано

# 282
Здравейте! Много харесвам книги , които представят няколко сюжетни линии, сюжети напред-назад във времето или всяка глава се чете мисъл и случка на различен герой.. Бих се радвала да ми дадете някакви предложения.. Жанрът е без значение - любовни, трилъри.. На снимката е книгата , която последно четох , а подобна е "Червените шапчици " на Джаксън Пиърс
.

"Друговремец"  Диана Габалдон

# 283
.

Две съвсем различни книги ми идват на ума, които бих могла да предложа тук - "Анес в леглото" (чиклит, скандинавска литература) и "Крадецът на книги". За мен лично последната е шедьовър!

# 284
  • София
Здравейте! Много харесвам книги , които представят няколко сюжетни линии, сюжети напред-назад във времето или всяка глава се чете мисъл и случка на различен герой.. Бих се радвала да ми дадете някакви предложения.. Жанрът е без значение - любовни, трилъри..

От крими-жанра - трилогията за Белия град на Ева Гарсия Саенс де Уртури ("Мълчанието на Белия град", "Ритуалите на водата" и "Господари на времето"). Там едновременно ще се движите от средновековието през непосредственото минало на главните герои до настоящето.

Общи условия

Активация на акаунт