Препоръчайте ми книга като ... - тема 3

• 88 817
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте, може ли да ми препоръчате книга, която разглежда проблема за забранената любов - много се впечатлих от книгата "Хамелеон" на Шугър Ротборд за невъзможната любов между свекър и снаха. Благодаря ви.

# 316
Здравейте, останал ми е един Киндъл, който отлежава вкъщи и мисля да го подаря на свекъра, но ми се искаше и направо да му кача някои книги. Тъкмо ще ми е по-лесно и да обясня как се използва устройството. Човека обича да чете криминалета и приключенски книги, освен научнопопулярни, но не съм много в час нито с криминалните, нито приключенските. Криминалетата изобщо не са по моя вкус, а приключенски не съм чела от училище. Препоръчайте ми, моля, нещо подходящо, ако е поредица ще е още по-добре.

# 317
Здравейте, може ли да ми препоръчате книги като книгата "Без изход" от Тейлър Адамс?

# 318
От мен:
Криминалета - Агата Кристи
Забранена любов - Годениците (Алесандро Мандзони), Мостовете на Медисън

# 319
Здравейте, останал ми е един Киндъл, който отлежава вкъщи и мисля да го подаря на свекъра, но ми се искаше и направо да му кача някои книги. Тъкмо ще ми е по-лесно и да обясня как се използва устройството. Човека обича да чете криминалета и приключенски книги, освен научнопопулярни, но не съм много в час нито с криминалните, нито приключенските. Криминалетата изобщо не са по моя вкус, а приключенски не съм чела от училище. Препоръчайте ми, моля, нещо подходящо, ако е поредица ще е още по-добре.
Джефри Арчър - Хрониките на Клифтън. Поредица от 7 книги. Всичко започва със семейна история, но продължава с криминални нотки, борба за власт,и много приключения на главният герой и неговото семейство.
Изобщо повечето книги на Арчър са криминалета. Дейвид Балдачи също. Сидни Шелдън е цар на заплетени истории с неочакван край, обожавам го.

Последна редакция: чт, 04 май 2023, 20:36 от Amber*

# 320
Здравейте, може ли да ми препоръчате книги като книгата "Без изход" от Тейлър Адамс?
Почти същото изживяване получих от "Плячка" на Гейбриъл Бъргмоузър. Малко по-хард е.
Друго не се сещам сега.

# 321
Здравейте, вчера някой искаше книги на Берт Хелингер, поста е изтрит или не мога да го намеря. Имам " В служба на живота", пишете ми на лични по-добре. Книгата си я купих и съм много разочарована, лош превод, пълна измама е за мен и изобщо не я прочетох. Все пак искам да услужа.

# 322

В момента чета поредицата за криминален инспектор Юна Лина от Ларш Кеплер. Първите три са в читанка. Може да му изтеглите тях, мисля, че ще остане доволен. Друг скандинавски автор, който препоръчвам е Камила Легберг, там също има страхотна криминална поредица.

# 323
  • София
Аз съм фен на Майкъл Конъли що се касае до криминалета. Почти всичките му книги са навързани, появяват се познати герои постоянно. Сваляла съм книгите му по реда на издаване за да спазя хронологията.

# 324
  • Бургас
Скрит текст:
Здравейте, останал ми е един Киндъл, който отлежава вкъщи и мисля да го подаря на свекъра, но ми се искаше и направо да му кача някои книги. Тъкмо ще ми е по-лесно и да обясня как се използва устройството.
Човека обича да чете криминалета и приключенски книги, освен научнопопулярни, но не съм много в час нито с криминалните, нито приключенските. Криминалетата изобщо не са по моя вкус, а приключенски не съм чела от училище. Препоръчайте ми, моля, нещо подходящо, ако е поредица ще е още по-добре.
Защо не свалите първо от Читанка. Там може да видите селекцията по жанрове и да се ориентирате по рейтинга. Пробвайте първо с безплатни и когато хареса някой автор да закупите негови книги ако въобще ги има в ел.вариант.

# 325
  • на изток от рая
Utro, бих искала да препоръчам една поредица на Рик Янси - "Петата вълна". Нашествие на извънземни и преживяванията на една тийнейджърка, ама това е съвсем грубо и повърхностно резюме. Потърсете повече информация и дано се заинтригува момичето.

# 326
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате сходен автор на Исабел Алиенде като сюжет. Или други латино писатели с увлекателни романи.

# 327
Ако не си чела Лаура Ескивел, силно препоръчвам, много любима. Или Жоржи Амаду.

# 328
Някой може ли да препоръча нещо като Нямата рече ? Simple Smile

# 329
  • София
Здравейте,

Търся книги, чиито действия се развиват в Чехия и/или Прага.

Приятен ден.

Общи условия

Активация на акаунт