Facebook / Фейсбук – 3

• 42 521
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Няма как, за съжаление Simple Smile

# 616
  • София
От къде можеше да се ограничават старите публикации и реално профила да стане само за приятели и публичните публикации да станат за приятели.
Правила съм го, но за всички публични публикации, а не само за определена година. За лаптоп:
- Отивате на най-дясното падащо меню горе вдясно
- Избирате "Настройки и поверителност"
- В ляво има меню, от което се избира "Поверителност"
- Появява се "Вашата дейност" и една от дейностите е "Ограничаване на зрителите за стари публикации във вашия дневник"

# 617
Въпрос свързан с Инстаграм
Нямам такъв но ме интересува ако коментирам последовател от профила на голямата ми дъщеря вижда ли се комемтара или само на когото коментирам вижда?
Благодаря

# 618
Как да направя външни хора да не виждат кой ми е харесал профилната снимка, мисля , че ставаше преди?

# 619
Направи я от поверителността да се вижда само от приятели. Външните ще виждат само снимката без харесванията.

# 620
Направи я от поверителността да се вижда само от приятели. Външните ще виждат само снимката без харесванията.
Че то така и нея няма да виждат

# 621
Виждат я!!!

# 622
  • София
Как се спират изкачащите съобщения от месинжър и вайбър?

# 623
Viber >Settings> Notifications> New message popup не трябва да е маркирано
Може да се направи и от настройки на телефона Settings> Notifications и там излизат всички приложения и могат да им се променят настройките на всяко поотделно

# 624
Знаете ли как да го направя, да ми се показва изписано "имате ново съобщение".
Сега не ми показва, само като вляза в месинджър виждам.
Но звук не желая.

# 625
Здравейте!
Имам един проблем с Фейсбук. Изчетох темата за да видя дали има нещо за това за да не ви занимавам с него, но не открих нищо и ето пиша. Проблема ми накратко е, че бях изгонен от една група, група #Бургас, не е тайна. Всъщност не съм получавал някакво изрично съобщение за това, но тъй като групата вече не излиза в профила ми в "моите групи", не ми излиза дори в търсачката за групи, когато пускам търсене с името й и не мога да влизам в нея, затова предполагам, че съм изгонен. Убеден съм, че съм изгонен неправилно и търся справедливост. Това се случи след диспут с една госпожа и когато аргументите й свършиха, последното, което ми написа беше "Ха-ха-ха". Много скоро след това разбрах какво означава това като установих, че не мога да влизам в групата. Явно е имала познат администратор, обадила му се е и й е направил услугата да ми бие шута от групата, за да задоволи госпожата, най-вероятно дори не е чел за какво иде реч. Преди няколко месеца имах едномесечна забрана за коментари в групата пак за нищо. Сега може би си мислите, че съм някакъв простак или скандалджия и си заслужавам наказанията. Уверявам ви, че не е така. Не искам да се хваля, но за да добиете представа за мен имам доста висок коефициент на интелигентност със сертификат на Менса, със сравнително добър социален и материален статус, възпитан съм и сравнително улегнал. Понякога в дискусиите на политическа или друга тема се паля, но винаги гледам да изкарам солидни агрументи в тях, обикновено и с чувство за хумор, което също да се похваля че притежавам. Никога не употребявам просташки или обидни изрази или ако обиждам някого, то никога не е директно, а чрез метафори, иронии, алюзии и прочие литературни пинизи и гледам да е мярка. Първия път предполагам, че станах жертва на политически тролове, които не са харесали аргументираните ми критики и явно са ги счели за опасни и заслужаващи наказание, а втория път - на тази госпожа, спора с която също имаше политически оттенък. След първото наказание писах по месинджър писма до всички администратори, над 20 на брой. Отговори ми само един, той прояви разбиране и се съгласи, че съм прав, но той нямаше правомощия да отмени наказанието и си го излежах. Сега, след изгонването ми, тъй като не можех да вляза в групата, си създадох втори профил за да мога да вляза там и да пиша отново на всички администратори, но този път отговори нула. Не знам каква им е работата на тези администратори. Не знам дори дали някой си е направил труда да прочете това, което съм им писал.
Да, групи много и мога да мина и без тази група, но тя носи името на града ми, а аз се считам за градски патриот и държа на мястото си в нея, а и трябва да има някаква справедливост. Не може някой пък бил той и администратор на група да дерибейства и да прави каквото си иска в групата и да си затваряме очите. Аз по никакъв начин не съм нарушавал правилата на групата, нека и те да ги спазват. Или правилата на групата не важат за администраторите по подразбиране във Фейсбук и това моето е кауза пердута? Ако не е така какво мога да направя за да възстановя мястото си в групата и да получа справедливост?
Леле, колко много съм писал Simple Smile Дано не съм ви отегчил. Обещавам друг път да не пиша толкова Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 08:39 от glarus

# 626
  • Sofia
glarus, постът ти е някаква шега, нали?

# 627
Не е шега, разбира се. Сега остава и оттук да ме изтриете Simple Smile

# 628
Не е шега, разбира се. Сега остава и оттук да ме изтриете Simple Smile
Извинявай, но много забавно ми стана ,честно🤣!
Моят съвет е да пишеш на Зъкърбърг,за да им се скара и да те върнат в групата.Друго решение не виждам аз!Ааа.. Може да поканиш на вечеря някоя от администраторките,така мисля,че ще стане по-бързо!
Успех с проблема!Сподели после резултата 😉.

# 629
Glarus, ти сериозно ли?! Направи си твоя група и си спазвай твои си правила. Хем никой няма да те трие, хем ще си спориш на воля.

Общи условия

Активация на акаунт