Facebook / Фейсбук – 3

• 42 533
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
Искам да попитам за спам. Като някой ме ти е приятел как можеш да забраниш да ри изпраща съобщения и в спам? Случайно отидох в този спам и виждам, че там някои блокирани от мен хора са ми писали. Как става така? Нали съм ги блокирала? Защо съобщенията им идват в спам? Как може това да се махне и да се забрани?

# 601
Хора, дайте мнение. Като създам страница, всички приятели ли ще видят че съм я създала или? Никъде не намирам отговор на този въпрос.

# 602
Не съм много наясно със страниците, но нали ти ще си администратор на тази страница, и като вляза в информация, ще видя, че ти си администратор.
А и нали трябва да има харесвания тази страница, съответно трябва да изпратиш на някой покана за да ти я харесат.
И тогава първо се почва от приятелите...
Във фейсбук нищо не остава скрито, всичко се вижда.

# 603
Тя мисля, че пита по - скоро дали ще излезе известие еди кой си зъсдаде еди коя си страница. Мисля, че токова не излиза.

# 604
Никой от приятелите не разбира, че страницата е създадена от Вас.
Освен ако не ги поканите да я харесат, но и тогава не се разбира кой е собственикът.

# 605
оооо много ви благодаря. Идеята ми е да разработя страницата и може би тогава да поканя приятели, а не като е само празно начало. Не ми се иска приятелите ми да знаят за страницата преди тя да е потръгнала. Благодаря ви за помоща

# 606
Да, определено не излиза известие при създаване на група👍

Последна редакция: нд, 31 яну 2021, 19:08 от SomewhereOverTheRainbow

# 607
Здравейте! Да попитам и аз нещичко относно страниците! Скоро закупихме една бизнес страница, започнахме да актуализираме информацията в нея.
През мобилната версия има една информация в секция About. Искам да променя този текст, но не мога. Навсякъде рових няма го. Като седна на компютъра изобщо този текст и тази секция About ги няма. Не знам дали някой ме разбра, но ще съм мн благодарна ако ми подскажете как да редактирам имформацията там.

# 608
  • София
Как мога да направя така, че приятелите ми да могат да споделят мои снимки и публикации? Казват, че нямат бутон сподели.

# 609
От къде можеше да се ограничават старите публикации и реално профила да стане само за приятели и публичните публикации да станат за приятели.

# 610
Как мога да направя така, че приятелите ми да могат да споделят мои снимки и публикации? Казват, че нямат бутон сподели.
Ако публикациите ти са достъпни само за приятелите ти, не могат да ги споделят. Прави ги публични.

# 611
  • Пловдив
Влизаш в профила си и на всяка публикация горе в десния ъгъл има едни 3 точици ги избираш и от там Edit privacy, след като го избереш си нагласяш само ти ли да можеш да го виждаш, само приятелите ти с изключение на някой от тях или само приятелите (ако пък е било публично)
От къде можеше да се ограничават старите публикации и реално профила да стане само за приятели и публичните публикации да станат за приятели.

# 612
Влизаш в профила си и на всяка публикация горе в десния ъгъл има едни 3 точици ги избираш и от там Edit privacy, след като го избереш си нагласяш само ти ли да можеш да го виждаш, само приятелите ти с изключение на някой от тях или само приятелите (ако пък е било публично)

Това го знам, аз питам за изцяло наведнъж за всички публикации. Преди съм си го заключвала по този начин.

# 613
  • Пловдив
Извинявайте аз не разбрах точно въпросът, а и знам само този начин

# 614
Да и аз искам например да го направя наведнъж за 2019 и 2020 година?

Общи условия

Активация на акаунт