Facebook / Фейсбук – 3

• 42 521
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Ама аз не влизам във Фейсбук за да споря Simple Smile Явно с такова убеждение сте останали. Влизам за каквото и всички други, влизам в спорове много рядко като се стремя да съм позитивен и диалогичен. Не съм някоя комплексирана душица, която влиза във Фейсбук да си избива комплексите. Съжалявам, че не мога да вляза в групата за да ви копирам и постна тук това за което съм изгонен. Дилемата ми е дали да остана във Фейсбук или да напусна. От около 2 години съм във Фейсбук. Време, през което съм си създал някои контакти и приятелства вкл. и с приятели от реалния живот, които не искам да загубя. Имам и няколко интересни публикации в групата, с които съм събрал много лайкове и които ми беше приятно да споделям с много хора. Но ако ми казвате, че това, което се е случило с мен е нещо в реда на нещата и нищо не може да се направи, ще изляза от Фейсбук.

Цитат
.. Може да поканиш на вечеря някоя от администраторките,така мисля,че ще стане по-бързо!
Прекрасна идея, но трудно осъществима. Първо, те надали са чели писмото ми, поне така изглежда по отметките под съобщението, което съм им пратил. Второ, сега заведенията не работят, а да ги поканя на вечеря в къщи едва ли ще приемат...Не че не обичам фантастиката...Wink

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 14:21 от glarus

# 631
  • Street of Dreams
Имам въпрос за story, никъде не намирам отговор из форумите.

Ако съм игнорирала съобщенията на някого в месинджър - все още е в списъка с приятели - може ли да вижда сторито ми?

# 632
Май да. Застраховай се и в настройките на сторито го отметни, за да си сигурна, че няма да вижда (ако е това целта).

# 633
Гларус,нали си умно момче с високо IQ,защо се ограничаваш само до заведенията ?Покани я на разходка,каква хубава градска градина си имате,заведи я на онова хубаво мостче 😂.Бори се за правото си да се върнеш в тази група,щом ти е толкова важно.Трябва постоянство,ако трябва ги намери и лично отиди да говориш с тях, като не си четат съобщенията.Пиши им всеки ден,все ще го видят някога.Пробвай го това с вечеря вкъщи,знаеш ли 😀,така може повече да се навие.Ако нямаш партньорка може да се заформи и нещо още по-хубаво с това твое изгонване 😁.
Пак ти пожелавам късмет 🙂

# 634
Принципно погледнато групата без мен ще загуби много повече отколкото аз без нея, така че няма сми.... Нека те да ме търсят Grinning

# 635
Здравейте. Някой знае ли дали може да се изключи само предупреждението за вход в месинджър? Няколко пъти го включвам и пак 🤔

# 636
Не знамзнам какво съм пипнала, но непознати хора не могат да ми пишат съобщения, как да го оправя?

# 637
Здравейте! При един от последните ъпдейти на Facebook, ми изчезна опцията за публикуване на 3D Photo. Да не би да е премахната, или трябва някаква допълнителна настройка да се добави? Със Samsung Galaxy S20+ съм, ако това е от значение. Моля, ако някой знае нещо по въпроса, да пише. Благодаря!

# 638
Имам въпрос относно една от функциите на фейсбук - приятели наблизо. Днес бяхме на разходка с приятелки, по едно време се заровихме в телефоните си и една от дружките ми видя, че всъщност и дава домашния адрес, а не там, където бяхме. На мен и другата приятелка ни даваше точната част от града, където бяхме. Защо така се получава?

# 639
Здравейте! При един от последните ъпдейти на Facebook, ми изчезна опцията за публикуване на 3D Photo. Да не би да е премахната, или трябва някаква допълнителна настройка да се добави? Със Samsung Galaxy S20+ съм, ако това е от значение. Моля, ако някой знае нещо по въпроса, да пише. Благодаря!
Там е, но не е отделно. Като тръгнеш да качваш снимка, преди публикуване ще излезе дали искаш да е 3д.

# 640
Там е, но не е отделно. Като тръгнеш да качваш снимка, преди публикуване ще излезе дали искаш да е 3д.
Хм...Thinking Пробвах, качих снимка, но Фб си я публикува като обикновена, без да ме пита дали искам да е в 3Д вариант. Sad

# 641
Имам въпрос относно една от функциите на фейсбук - приятели наблизо. Днес бяхме на разходка с приятелки, по едно време се заровихме в телефоните си и една от дружките ми видя, че всъщност и дава домашния адрес, а не там, където бяхме. На мен и другата приятелка ни даваше точната част от града, където бяхме. Защо така се получава?
Защото не си е включила локацията.
Скрит текст:

# 642
Благодаря, Азалия. Изобщо не се сетихме за това.

# 643
  • София
Как мога да изтрия всички съобщения от месинджър наведнъж?

# 644

Общи условия

Активация на акаунт