СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 453
  • 745
  •   1
Отговори
# 495
Да ,взела съм си метилирана форма на фолиева киселина и пия от няколко дни.Тази вечер съм на преглед .. Simple Smile

# 496
Да ,взела съм си метилирана форма на фолиева киселина и пия от няколко дни.Тази вечер съм на преглед .. Simple Smile

Вземи си метилирана форма на Б12 и почвай и тях. Довечера на прегледа ако АГ прецени, може и инжекции да изпише, за да се навакса по-бързо витамина.
Успех и до пухкав финал. Simple Smile

# 497
На колко дни закъснение се прави кръвен тест .

# 498
На колко дни закъснение се прави кръвен тест .

Моят АГ ми беше казал да започна да го следя на 5ти ден закъснение и да пусна през 48 часа, но при мен има причина да го следим. Иначе и на първи ден закъснение можеш да направиш. Ако няма необходимост от кръвен тест, обаче, може и на първи ден закъснение да си направиш уринален тест.

# 499
Притеснявам се последна менструация ми беше на 2.12 по принцип ми е точен на 28 дни.Май месец ме оперираха в 7 сед извънматочна в дясна тръба.Сутринта си правих 2 теста отрицателни но пак се притеснявам и утре ще вървя на кръвен

# 500
Притеснявам се последна менструация ми беше на 2.12 по принцип ми е точен на 28 дни.Май месец ме оперираха в 7 сед извънматочна в дясна тръба.Сутринта си правих 2 теста отрицателни но пак се притеснявам и утре ще вървя на кръвен

Т.е. днес ти е пети ден закъснение? Би трябвало и обикновен тест да отчете, ако има бременност. Знам какво ти е- минах през извънматочна август 2019г. След нея съм забременявала два пъти, като и двата бяха на мястото си, но точно заради извънматочната следяхме ЧХГ и при двете бременности с гинеколога ми. Успех! Дано си имала късна овулация и мечтата ти се сбъдне Heart

# 501
Да и аз така си мисля че трябва да отчете обикновен тест .Ще изчакам още 1-2 дни ако мога и ще вървя на кръвен

# 502
Да и аз така си мисля че трябва да отчете обикновен тест .Ще изчакам още 1-2 дни ако мога и ще вървя на кръвен

Ако много се притесняваш пусни си още утре, че да не го мислиш. Ако е отрицателен и не ти дойде до другата седмица е хубаво да посетиш лекар, за да се види защо не ти идва.

# 503
Здравейте!
Имам нужда от мнения.
Уж съм с късна овулация и дата на зачеване около 10-12.12.2020.
Пуснах ЧХГ в понеделник  - беше 10 500, днес 48 часа по-късно е 19 854. На преглед съм в петък, но имам нужда от мнение дали е достатъчно нарастването му за 48 часа?
Да пусна ли още едно утре, за да го видя на 72-ри час как ще е?

# 504
  • Варна
Не. На този етап не се удвоява и не носи никаква полезна информация. Важно е какво ще се види на ехографа, а не как расте ЧХГ.

# 505
Здравейте, вчера пуснах ЧХГ на седми ден от закъснението и резултатът е 675,70 mIU/mL. Какво мислите за тези стойности? Последна дата на менструация - 30.11. По мои изчисления би трябвало да съм в 6 г.с.?
Лекарят ще ме прегледа другата седмица.
Първа, много желана бременност и се притеснявам...

Референтни стойности
Г.С.
4 - 9,5 - 750 mIU/mL
5 - 217 - 7 138 mIU/mL
6 - 158 - 31 795 mIU/mL

# 506
  • София
Здравейте, вчера пуснах ЧХГ на седми ден от закъснението и резултатът е 675,70 mIU/mL. Какво мислите за тези стойности? Последна дата на менструация - 30.11. По мои изчисления би трябвало да съм в 6 г.с.?
Лекарят ще ме прегледа другата седмица.
Първа, много желана бременност и се притеснявам...

Референтни стойности
Г.С.
4 - 9,5 - 750 mIU/mL
5 - 217 - 7 138 mIU/mL
6 - 158 - 31 795 mIU/mL
Здравей, моята последна менструация също е на 30.11.
ЧХГ ми беше 500 на 29.12. Но много зависи колко ти е дълъг цикълът и кога е била О, аз съм с къс такъв и овулацията ми се падаше около 12.12.
Според мен си се водим в 5гс+4 дни, които някои определят като 6гс (но за мен това е неточно). Успех!

# 507
  • София
Е 5 г.с. + 4 дни си е точно в шеста седмица. Кое му е неточното?

# 508
И моята последна менструация беше на 30.11.
На 04.01 ЧхГ ми беше 3115.
Сега се зачудих пък моето да не е прекалено високо?

# 509
И моята последна менструация беше на 30.11.
На 04.01 ЧхГ ми беше 3115.
Сега се зачудих пък моето да не е прекалено високо?
То затова стойността на ЧХГ сама по себе си за нищо не служи, освен да потвърди бременност. Вижте референтните стойности колко са широки.
Не се тревожете за глупости, а си чакайте спокойно прегледа Simple Smile Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт