СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 12

• 56 513
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
Не си самовнушават глупости. Simple Smile

# 406
  • до най-прекрасния мъж
Чисто теоретично не е невъзможно ембриончето да се е разделило и да са двечки. Живот и здраве на 29.12 ще разбереш. Важното е да се удвоява правилно и всичко да е наред. Според стойността на ЧХГ не мога да коментирам колко може да са.

# 407
  • София
При еднояйчни близнаци няма причина ЧХГ да е “двойно”

# 408
Тази сутрин си направих два теста и на двата излезе светла втора линия. Отидох веднага към лабораторията и си пуснах ЧХГ и одеве резултата излезе   <0.100 mlU/ml референти стойности до 1.
Това е отрицателно нали. И тези две черти от сутринта незнам...

# 409
Тази сутрин си направих два теста и на двата излезе светла втора линия. Отидох веднага към лабораторията и си пуснах ЧХГ и одеве резултата излезе   <0.100 mlU/ml референти стойности до 1.

На коя марка е тестът?
Някои, като Престо, често дават изпарителни черти.
Иначе, да, кръвният резултат е отрицателен.

# 410

На коя марка е тестът?
Някои, като Престо, често дават изпарителни черти.
Иначе, да, кръвният резултат е отрицателен.
Clearblue в Англия купувам.
Да се доверя на кръвния.

# 411
Дай да видим тестовете.

# 412
  • USA
...нали знаеш за тестовете със син реактив, засечени след посоченото време?

# 413
Нещо не мога да кача снимките!

# 414
Честито, няма никаква причина да се тревожиш.

# 415
  • Варна
Резултатите от днес излязоха , на 16.12 - 47.3 mU. Явно е както си го мисля , и сега съм в 4та г.с. мисля че се удвоява добре. 🤩

# 416
Повече от двойно е, честито! Започвай фолиева киселина, почивай и се пази. Още е много рано за лекар, изчакай около седмица-десет дни за да се види на ехограф.

# 417
Честито Simba!

# 418
  • Варна
Благодаря , пия си фолиевата + утрогестан х1 вечер и но-шпа ,защото имам спазми.  🍀

# 419
  • София
Здравейте, момичета, моля за мнение за ЧХГ резултатите ми /наясно съм, че не са обнадеждаващи и все пак имам някаква надежда в мен и се надявам някой с подобна история на резултатите да сподели за щастлив финал/. Ясно ми е, че и кухо яйце и извънматочна са ми опции с голям процент вероятност.
Та накратко - след замразен трансфер на две 5-дневни ембриончета направих ЧХГ тест на 9-ти ден след трансфера и резултата не беше особено добър - ЧХГ 30. Бях се подготвила да спра лекарствата за задържане, но лекарката ми каза да пусна нов тест след няколко дни, за да се види дали това ЧХГ ще върви нагоре или надолу и да се проследи развитието на ситуацията.
Ето по дати:
2 декември - ЧХГ 30 /9 ден след трансфер на 5-дневни ембриончета, т.е. на практика това е 14 дена след овулация/
Точно 5 дена след първото изследване:
7 декември - ЧХГ 75,5 /изчислих с калкулаторите в интернет, че  удвояването се получава за почти 4 дни, 3,8 дни по-конкретно/
Лекарката ми искаше да се проследи стойността на ЧХГ след още 4 дни, но имах контакт с Ковид-болен и бях под карантина 10 дни като контактно лице, затова и следващото изследване е чак 10 дни по-късно, като ми изтече карантината.
17 декември - ЧХГ 1474 /според калкулаторите в интернет през този 10-дневен период след последния тест ЧХГ-то се удвоява на всеки 2 дни и 8 часа, т.е. на 56 часа, което е в рамките на препоръчителните 48-72 часа за удвояване/.
Някой бил ли е с подобна схема на удвояване? Как завърши бременността? /На преглед ще отида в понеделник - 21 декември, като преди прегледа мисля да пусна още веднъж ЧХГ/.

Общи условия

Активация на акаунт