Египет /Тема 10/

• 52 304
  • 890
  •   1
Отговори
# 195
Мерси.
До тогава старият ще си работи, нали?

# 196
  • varna
А с комарите каква е ситуацията?🤔

# 197
Здравейте. Обмислям пътуване към Египет в средата на април месец. Има ли някой от вас, който скоро е пътувал към такива дестинации и да сподели какви изисквания има покрай Covid мерките.

# 198
Здравейте! Днес на летището имаше огромна опашка на полета за Хургада! Simple Smile Самолетът е бил пълен! Simple Smile  Приятна, слънчева и зареждаща почивка на всички заминали! 😊 Мисля, че има заминали от темата, моля за отзиви, когато се приберете. Simple Smile
[/quote
Здравейте ,някой завърнал се от Египет тези дни ? Да сподели как е ?

# 199
  • Горна Оряховица
Ние сме сега на круйза Simple Smile комари няма...ми е то голям студ Joy Утре ще ходим до Абу Симбел. Голям хаус е с организацията...Интернета хич го няма, тъй че повечко ще разказвам като върнем.

# 200
Относно организацията , чух ,че някой от чартърите минали за по пряко през Кайро , починали за 30 мин . Simple Smile)))))))и после на Хургада . 

# 201
Ние сме сега на круйза Simple Smile комари няма...ми е то голям студ Joy Утре ще ходим до Абу Симбел. Голям хаус е с организацията...Интернета хич го няма, тъй че повечко ще разказвам като върнем.

Трикът е да ползваш нета през нощта. Пиши после как са ковид мерките.
Март няма комари. Май и през Май нямаше, но прегледах времето - съвсем приличнно е като за круиз. Ние бяхме Май месец и жегата беше като за топлинен удар.

# 202
Здравейте,
Някой знае ли, ако след почивката ако ти е отрицателен пср, как става отписването от задължителната карантина?

# 203
Правих запитване към агенцията и отговорът беше, че си е наш ангажимент да изпратим към РЗИ отрицателните тестове. Друг е въпросът, че при тях отиват само положителните тестове.

# 204
При завръщане след негативен резултат, по поща се праща мейл до director@srzi.bg с резултата и до 24ч пада карантината.Тези неща мисля ги казват на влизане,когато се поставя под карантина дадено лице.Питайте на влизане.

# 205
Влизам само за да дам положително мнение за Desert Rose - страхотен хотел, обслужване и плаж. Много приятни барчета, храната беше супер разнообразна, комплексът е огромен и пълен със зеленина.

Изобщо не се филмирайте за водата, просто пийте само минерална. Не е нужно да си миете зъбите с такава. Басейните са много чисти.

Аз съм била в края на 2019 и там почиваха основно европейци, даже нямаше много руснаци (обикновено правят впечатление, крещят, в големи групи са). Сега не знам как е.

# 206
Влизам само за да дам положително мнение за Desert Rose - страхотен хотел, обслужване и плаж. Много приятни барчета, храната беше супер разнообразна, комплексът е огромен и пълен със зеленина.

Изобщо не се филмирайте за водата, просто пийте само минерална. Не е нужно да си миете зъбите с такава. Басейните са много чисти.

Аз съм била в края на 2019 и там почиваха основно европейци, даже нямаше много руснаци (обикновено правят впечатление, крещят, в големи групи са). Сега не знам как е.
А времето как е ?

# 207
През ноември месец беше чудесно, не страшна жега, но си беше топло, водата също.

# 208
  • Beyond the Frontiers
През ноември месец беше чудесно, не страшна жега, но си беше топло, водата също.
Да не сме били заедно Simple Smile

На Онекс чартъра е бил така София - Кайро - Хургада.

Утре се прибират първите за тази година групи. Към момента имам хора в Steigenberger и са много доволни. Малко е остаряла мебелировката, но пък качеството на обслужване, храна и т.н. си е било на европейско ниво.

# 209
Хм, възможно е, но не си спомням чий беше чартъра тогава, при все че по това време и аз работех в агенция 😅 Нашия беше Кайро - Хургада.

Общи условия

Активация на акаунт