Египет /Тема 10/

• 52 330
  • 890
  •   1
Отговори
# 255
Относно екскурзията до Кайро за нас е немислимо с автобус. с 2 деца сме, които е абсурд да издържат подобна програма и затова сме се спрели на вариант със самолет. Ние сме 7 нощувки в Хургада. От агенцията ни излиза 1400лв. за 4-мата. Много е, но ме съблазнява това, че има екскурзовод на български и децата все пак ще разберат нещо, а варианта с местни гидове определено е по-евтин, но няма да разберат какво им разказват. Обмислям го все още.
Имам дилема и с тестовете, тъй като полета ни е в неделя в 7:30, т.е. ние ще тръгнем в събота и ще нощуваме в София, но ако тестовете излизат след 36-48 часа не знам как ще ги вземем. Иначе смятам в четвъртък да ги направим. Днес ще мина през Рамус да ги разпитам.

# 256
Относно екскурзията до Кайро за нас е немислимо с автобус. с 2 деца сме, които е абсурд да издържат подобна програма и затова сме се спрели на вариант със самолет. Ние сме 7 нощувки в Хургада. От агенцията ни излиза 1400лв. за 4-мата. Много е, но ме съблазнява това, че има екскурзовод на български и децата все пак ще разберат нещо, а варианта с местни гидове определено е по-евтин, но няма да разберат какво им разказват. Обмислям го все още.
Имам дилема и с тестовете, тъй като полета ни е в неделя в 7:30, т.е. ние ще тръгнем в събота и ще нощуваме в София, но ако тестовете излизат след 36-48 часа не знам как ще ги вземем. Иначе смятам в четвъртък да ги направим. Днес ще мина през Рамус да ги разпитам.
И ние ще пътуваме в неделя , още не са ни казали в колко часът ще е полета , но предполагам към 7:30 ч. А относно тестовете , резултатите може да си ги вземете и от София ,нали са в една система лаборатории те на Рамус. С коя фирма работите , че ви предложиха самолетна програма до Кайро?

# 257
Тестовете може да ги разпечатате във всяка една лаборатория. Както писах по-горе, пробите се събират до към 13,максимум 14ч и се пращат в София, а резултатите излизат до 36-48 часа.

# 258
  • Beyond the Frontiers
Посещавала съм Кайро и в двата варианта: с полет от там и с автобус от Хургада. При това автобусния вариант го направих с децата си на 12 и 8, чак така драма не е. Децата даже по-добре се справят с пътя, за големите е по-тегаво. В крайна сметка е и въпрос на финанси и възможности за желаната дата.

Jasmine Palace Resort And Spa - колеги споделиха клипчета и снимки вчера от хотела, тъй като са там в момента. Доволни са, казват че е доста добре - храна, чистота, база.

Не съм наясно, на какво му се вика хубав риф, но Desert rose има огромен пясъчен плаж, лагуна, като не са нужни и акваобувки, защото явно го чистят и няма корали. А веднага зад входа на залива има още един плаж към хотела, който е обособен към кораловия риф отпред за хора, които искат да се гмуркат. Предполагам за лаици в гмуркането си е ок.

# 259
И ние ще пътуваме в неделя , още не са ни казали в колко часът ще е полета , но предполагам към 7:30 ч. А относно тестовете , резултатите може да си ги вземете и от София ,нали са в една система лаборатории те на Рамус. С коя фирма работите , че ви предложиха самолетна програма до Кайро?
Резервирахме през Арена Травел. Самата програма мисля, че е на Абакс. Днес чакам да ми изпратят подробности за екскурзията, тъй като я гледах в техния сайт, но не сме я обсъждали. А полетното разписание го видях също на сайта им. Нямам информация за промяна.
А за разпечатването на тестовете в друга лаборатория ме притеснява дали ще хванем работеща лаборатория в София, тъй като не знам кога ще пристигнем, а в събота работят до по-рано. Надявам се да мога да ги взема събота сутринта от лабораторията във Варна преди да тръгнем за София.
А някой наясно ли е с теста при връщане в България? Понеже кацаме в 14:10 в София, предполагам няма да намерим работеща лаборатория в неделя по това време. Много ни е важно да се освободим от карантината още в понеделник.
Galactic Voyager, моите деца са по-малки и особено едната не може да пътува дълго. Става й лошо, а и е голямо мрънкало. Не бих си го причинила.

# 260
  • Beyond the Frontiers
Резервирахме през Арена Травел. Самата програма мисля, че е на Абакс. Днес чакам да ми изпратят подробности за екскурзията, тъй като я гледах в техния сайт, но не сме я обсъждали. А полетното разписание го видях също на сайта им. Нямам информация за промяна.
А за разпечатването на тестовете в друга лаборатория ме притеснява дали ще хванем работеща лаборатория в София, тъй като не знам кога ще пристигнем, а в събота работят до по-рано. Надявам се да мога да ги взема събота сутринта от лабораторията във Варна преди да тръгнем за София.
А някой наясно ли е с теста при връщане в България? Понеже кацаме в 14:10 в София, предполагам няма да намерим работеща лаборатория в неделя по това време. Много ни е важно да се освободим от карантината още в понеделник.
Galactic Voyager, моите деца са по-малки и особено едната не може да пътува дълго. Става й лошо, а и е голямо мрънкало. Не бих си го причинила.
Полетите в офертите са с предварително обявеното разписание, гарантирано обаче точен час ще получите в седмицата преди пътуване. Това е чартър, техните часове винаги могат да бъдат сменени.
Абакс работят с Рамус, лабораторията в Дружба мисля, че обслужва техните клиенти и извън стандартното време, работят и в събота и неделя. Тя е централната лаборатория и резултатите излизат супер бързо, така че би трябвало да ви се получи с понеделника. Знам със сигурност, че лабораторията тества пристигащите от Занзибар в някакъв час от типа 5-6 сутринта, т.е. когато има чартър отварят. Туристите се извозват с бусчета от терминала до лабораторията.

# 261
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на летището има "изнесена лаборатория" на Геника. 24/7 - 130лв.
материал се взема на място, резултата - по пощата, свалянето на карантината става с изпращане на резултата до РЗИ.

# 262
Айде, чакаме пътешествениците да споделят!

И ние сме за 17.04 с Оданс Травъл. Мернах, че тук има още някой,но с друга фирма. Предполагам, че е за един и същ полет...

Ние сме за 17.04 с Емералд Simple Smile

# 263
Здравейте!🙂
Има ли излитащи на 31.03?

# 264
Тинчето, много точно ти е описала Пътешественичката. Централната лаборатория на Рамус в Дружба работи до 18ч. Абакс са организирали извозване то на пътниците в деня на завръщането. Аз исках подробна инфо, преди да направя резервация.

# 265
Тинчето, много точно ти е описала Пътешественичката. Централната лаборатория на Рамус в Дружба работи до 18ч. Абакс са организирали извозване то на пътниците в деня на завръщането. Аз исках подробна инфо, преди да направя резервация.
Супер.
Благодаря и на двете.

# 266
Здравейте, а някой има ли отзиви за хотела, който е в тази оферта?
http://interlax-bg.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BF%D0% … lYHmudRpBWpeBqY8s

# 267
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, а някой има ли отзиви за хотела, който е в тази оферта?
http://interlax-bg.com/%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-%D0%BF%D0% … lYHmudRpBWpeBqY8s
Това е на Абакс програма. Според мен тези цени са му много на този хотел. Не знам коя дата гледате, но днес ще сменят цените Абакс и може да пуснат друго по-интересно.

Първа линия, аквапарк, хубав плаж. Малки стаи. Храната не е разнообразна. Удобно местоположение за разходки. Ако е на цена 700-800 лв. ще е ок. 1000 е множко.

# 268
Не намерих нито едни приятели, които да се включат - кой от притеснения за вируса, кой от финансови, кой пък с други ангажименти... А датата ми е супер, според мен - 30 април - последният ден без плащане за визи Wink
Пожелания за чудесно изкарване на пътуващите преди мен и, моля, давайте полезни съвети като се върнете!

# 269
Как 30 април без визи? Нали до края на март е без визи?

Общи условия

Активация на акаунт