Египет /Тема 10/

• 52 966
  • 890
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте,
някой пътувал ли е с Онекс Тур до Египет? Дали са читави според вас?

# 511
Здравейте,
Има ли някой, който е бил за полета на Тез тур за 10.04., който се отмени. Бяха ни предложили два варианта вместо 10.04. За 17.04.(препоръчително) и за 14.04. Ние избрахме 17.04. Сега се обаждат и казват, че на 17-ти може да няма и остава вариант само 14-ти, защото и 24- не било сигурно дали ще има полет. На някой друг обаждали ли са се, че няма да има полет на 17-ми?

От къде ви е полетът за 17.04? Ние сме от Варна и имаме потвърждение, че ще пътуваме до Кайро. На 15.04 трябва да си направим тестовете. С Оданс Травъл сме.

# 512
Полетът е от София.

# 513
Оданс имат и от София на 17.04. И ще се състои. Вчера и днес говорихме пак по телефона.
Мислех, че са с един самолет всички, които тръгват на една дата от едно място в една посока.

Оданс изпращат ваучери и поемат 50% от цената на теста в двете посоки.

# 514
Благодаря много, пак ще говоря  с Тез тур да разбира дали ще има или не полет.

# 515
Провери си, наистина.

# 516
  • Горна Оряховица
Здравейте,
някой пътувал ли е с Онекс Тур до Египет? Дали са читави според вас?
Бях писала назад в темата. Бяхме с тях от 03.03 до 10.03. Голяма дезорганизация им беше настанала в програмата. Взеха ни по 25$ допълнителни за екскурзовод на човек, въпреки че той си влизаше в програмата. Забравиха да споменат и 25$ виза на човек, заради кацането в Кайро. Изпратиха дата и час на излитане и "ваучери" за рамус (само 10лв отстъпка) 2 дни преди полета. Иначе другото беше ОК.

# 517
Говорих с Тез Тур дата 17,04, пада, щели да обединят полети на друга дата, която не ме устрйва.

# 518
Коя дата ви предложиха на вас? 14- ти ли? Нас 14-ти не ни устройва, а за 24-ти цените били други?

# 519
Заради Великден. Ние докато се накумим от 0 интерес за около Великден и цените скочиха с 400лв. Накрая както е тръгнало ще летим всички заедно.. шегичка.

Последна редакция: ср, 07 апр 2021, 09:35 от Елфичка

# 520
Аз не съм правила резервация, чаках да падне карантината, но взех  отпуск за 17,04, и сега търся за тази дата полети.

# 521
  • Beyond the Frontiers
Аз не съм правила резервация, чаках да падне карантината, но взех  отпуск за 17,04, и сега търся за тази дата полети.
Абакс имат полет - потвърден. И места. И вече промо цени. Ако ви интересува пишете ми, ще ви ги препратя.

Заради Великден. Ние докато се накумим от 0 интерес за около Великден и цените скопиха с 400лв. Накрая както е тръгнало ще летим всички заедно.. шегичка.

Има и за Великден промо оферти.

Маски се носят във всички обществени затворени сгради. Навън не.

# 522

Ние също летим на 17.04 до Кайро с Емералд. Полетът ни е потвърден. Може да проверите и при тях. Simple Smile

# 523
Емералд нямат места, може ли съвет относно Jaz Makadina и Baron Palace Sahl Hasheesh, ако има някой, който е почивал там. Хотелите са доста различни, но е важно добро отношение и байсейни с подгряване да има.

# 524
Момичета, пишете какви са цените на сувенирите/ориентировъчно/, че да знаем колко да се пазарим😁.Нашият полет е на 30.04. от Емералд,  летим от София.

Общи условия

Активация на акаунт