Египет /Тема 10/

• 52 843
  • 890
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, има ли някой който е пътувал с ваучер? От миналата година имам платена изцяло почивка, за която ми дадоха ваучер, който трябва да ползвам до октомври 2021г. Направих нова резервация, но отговор или потвърждение от агенцията нямам. Посочила съм в резервацията номер на ваучера. Някой имал ли е проблем с ползването на ваучер, защото вече не знам какво да очаквам.

# 661
  • София
Здравейте, ползвали ли сте карта за Интернет в Египет. Каква са приблизителните цени?

# 662
Нещо от сорта на 10 или 15 $ ми се върти, на Ориндж взехме, от летището.

# 663
  • Beyond the Frontiers
Здравейте, има ли някой който е пътувал с ваучер? От миналата година имам платена изцяло почивка, за която ми дадоха ваучер, който трябва да ползвам до октомври 2021г. Направих нова резервация, но отговор или потвърждение от агенцията нямам. Посочила съм в резервацията номер на ваучера. Някой имал ли е проблем с ползването на ваучер, защото вече не знам какво да очаквам.

Към кого ви е ваучера? Резервации се правят, но ваучера се приспада към дата, на която се дължи доплащането.
Освен това агенцията и туроператора, където ви е ваучера, пак при тях трябва да го ползвате. Ако мога да помогна?

# 664
Здравейте, ваучера е от Екватор. Направих резервация за края на месец май за друг хотел от офертите, защото вместо трима ще бъдем двама човека и трябваше да избера хотел за сума близка до тази ,която съм платила.
Разликата всъщност е 119лв. Мислех да доплатим само за ПСР тестовете. За съжаление нямам никакъв отговор от Екватор все още. Очаквах, че ще пишат поне мейл..

# 665
Какво е това лекарство, че ми стана интересно.

# 666
  • Асеновград
Запазихме и ние с мъжа ми екскурзия до Египет, нямам търпение, за 12 май е, в тази агенция за която ви питах по-рано. Хотелът ще е Жасмин Палас, няколко от вас казаха че и те ще са там, ще чакам отзиви за хотела и плажа. Simple Smile Не знам само дали има чадъри и шезлонги на плажа включени в цената но това не е голям въпрос.

# 667
Здравейте, много ще съм благодарна ако споделите мнение за тази туристическа агенця ако някой е пътувал с тях - Онекс тур. Харесали сме си с мъжа ми тази екскурзия и предполагам цената е таква защото 7 дни си на едно и също място (има си и допълнителни екскурзии, ние мислим да посетим само Луксор), като последния ден е в Кайро, това ни стига, не държим да разглеждаме всичко. Майка ми сега е в Египет на екскурзия, но те имат много по-натоварена програма, спят почти всеки ден на различно място и цената е двойна, както и забележителностите които ще видят, но ние искаме по-олекотена програма. Цената ми се вижда много ниска, но не пише нищо за пср тестове, предполагам ме ние ще си платим 400 лв от нас, утре ще звънна да питам.

httgipet-0fmqbhzps://grabo.bg/ekskurziia-do-e

Или ако сте били в този хотел в Хургада да споделите мнение, може и на лично. Simple Smile
През март бяхме  в  хотел  Jasmine Palace , цена -качество доста добре  , даже се учудих ,че нямаше други българите избрали хотела . Само да отбележа ,че сме го ползвали като туристи , не като почиващи . Разбрах ,че се посещава основно от руснаци , немци и англичани . Собствен плаж , много басейни , от към хигиена може и повече , но като се има предвид ,че сме в Египет е добре . За нас  храната беше разнообразна , различни тематични вечери , имаше и развлекателни игри и програми след вечеря . Но пак казвам , ние бяхме само възрастни и по цял ден ни нямаше , за нас хотела е ОК и го препоръчвам !!! За подробности пишете на лични . Имам клип от хотела , мога да изпратя , хавлии и шезлонги има .

# 668
  • София
tanita 2, как беше плажа на Jasmine Palace? Гледах клипчета, че е доста плитък и има отлив. Рифът хубав ли е? Морето при рифа дълбоко ли е?

# 669
  • Асеновград
Дали ще ни трябват аква обувки за плажа, има ли опасни животинки във водата? И да си нося ли очила да гледам рибки и корали?😂😂🤣

# 670
  • varna
Кой интернет е с по- добро покритие и бързина- този на сим карта или преносим интернет с устройство като флашка?

# 671
А за Самата бей някакви мнения? Искам да има коралов риф, но и на малки и красиви ри и в морето ще се радвам. И дали трябват аква обувки?

# 672
Здравейте на всички. Днес в 8 сутринта имахме полет към Хургада. Полета мина супер. Настанени сме в хотел Jasmine Palace Resort.До сега имахме обяд и вечеря. Всичко беше супер вкусно. Нямахме много време да се попечем, но почивката тепърва започва. Разходихме се набързо, хотела е много голям, с доста басейни и собствен плаж. От хотела дават и хавлии.За сега сме много доволни. Купихме си от магазинче в хотела сим карта с Интернет. За 15 долара взехме 10 GB, което е супер, но се пазарихме за това. За сега всичко изглежда супер и много яко, но екскурзията тепърва започва. По-нататък ще споделя още мнения. Чао за сега:)

# 673
  • софия
Здравейте,
на летището в Кайро, пък и другаде, искат ли мокър печат и подпис на резултатите от PCR теста или може и разпечатка от онлайн резултатите?
Необходимо ли е да имаме няколко копия на теста?
Къде освен на летището го искат?

Последна редакция: чт, 22 апр 2021, 09:09 от avi

# 674
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на всички летища искаха оригинал. и в хотела го искаха.
връщат го, не ми потрябва втория екземпляр.

Общи условия

Активация на акаунт